web analytics
11:11 Dubbele getallen
ParanormaalMysterie

Remote Viewing: van Rusland tot de Verenigde Staten en van het VK tot wie weet waar?

Learn Remote Viewing In 6 Easy Steps ...Vrijwel iedereen en iedereen die geïnteresseerd is in de kracht van de menselijke geest zal weten dat de CIA gedurende een groot deel van de jaren zeventig veel tijd heeft besteed aan het gebruik van remote viewers om onze potentiële vijanden psychisch te bespioneren. Voor het geval u zich echter niet volledig bewust bent van het fenomeen, volgt hier wat achtergrondinformatie van Gaia : “Kijken op afstand wordt gedefinieerd als het vermogen om nauwkeurige informatie te verkrijgen over een verre of niet-lokale plaats, persoon of gebeurtenis zonder uw fysieke zintuigen of elk ander voor de hand liggend middel. Het wordt geassocieerd met het idee van helderziendheid, schijnbaar in staat zijn om spontaan iets te weten zonder echt te weten hoe je aan de informatie bent gekomen. Het wordt ook wel ‘afwijkende cognitie’ of ’tweede zicht’ genoemd. ”

Maar hoe zit het met de veel minder bekende soortgelijke programma’s van de Amerikaanse luchtmacht en die van het Britse ministerie van Defensie? Laten we kijken. In 1978 stelde de Foreign Technology Division (FTD) van de luchtmacht op de luchtmachtbasis Wright-Patterson, Ohio, VS, een document op met de titel Paraphysics R&D – Warsaw Pactvoor de Defense Intelligence Agency. Het verschafte actuele informatie over de manier waarop de toenmalige Sovjet-Unie keek naar het gebruik van ESP en paranormale verschijnselen op het gebied van oorlogvoering. In zijn rapport aan de DIA definieerde de FTD ‘parafysica’ als ‘het onderzoek naar ongewoon (paranormaal) mentaal functioneren’. Een van de meest fascinerende mysteries die door de FTD zijn onderzocht en die mogelijk vitale en welkome toepassingen in verband met inlichtingen hadden kunnen hebben, was, zo ontdekte de DIA, gerapporteerd op de derde internationale psychotronica-conferentie door GP Krokhalev, een psychiater uit Perm, Rusland:

Lees ook eens:   Above majestic film

“Zijn experimenten omvatten pogingen om ‘mentale beelden’ op fotografische film te laten verschijnen,” nam het FTD op en voegde eraan toe: “Hij beweert dit effect onder gecontroleerde omstandigheden te hebben vastgelegd. Een persoon die bijvoorbeeld beelden goed kon visualiseren, zelfs tot het punt van hallucinatie, kon vooraf het beeld specificeren dat later op de film werd waargenomen. Hoewel veel van zijn werk erg niet-professioneel lijkt, lijken zijn latere experimenten met het ogenschijnlijk vastleggen van mentale beelden redelijk goed gecontroleerd. Er kan op dit moment echter geen definitieve evaluatie worden gemaakt van zijn experimentele procedure of resultaten. Andere onderzoekers, zoals L. Vilenskaya, hebben blijkbaar enkele van Krokhalevs experimenten geobserveerd en ze als geldig beoordeeld. “

Blue butterflies symbolize joy, good fortune, love and a magical entity upon which wishes come true, like a shooting star does :) Customize to your liking (even delete all text if you wish).

Het FTD vervolgde: “Deze vorm van schijnbaar psycho-energetisch proces is niet nieuw voor parapsychologische onderzoekers. De onderzoeken van Krokhalev lijken op die van Dr. J. Eisenbud in de VS., die een psychiater is aan de University of Colorado Medical School. Dr. Eisenbud voerde uitgebreid gecontroleerd onderzoek uit naar de vermeende bekwaamheid van een proefpersoon, Ted Serios, die bij intense concentratie bepaalde beelden op films leek te laten verschijnen. Het recente werk van Eisenbud lijkt geldig, maar is onderhevig aan dezelfde evaluatieproblemen als de meeste onderzoeken met betrekking tot dergelijke verschijnselen. ” Het FTD concludeerde: “Sinds het begin van de jaren zestig hebben onderzoekers van de USSR belangstelling getoond voor het werk van Eisenbud, samen met alle andere vormen van schijnbare psycho-energetische processen. Er is ook recent bewijs van soortgelijk onderzoek, blijkbaar met positieve resultaten, in een Japans onderzoekslaboratorium. ” Laten we nu eens kijken wat de Britten op dit gebied hebben gedaan:

Lees ook eens:   De Mysterieuze hangende doodskisten

In 2007 gaf het Britse ministerie van Defensie toe dat het tussen 2001 en 2002 een geheim onderzoek van 168 pagina’s had uitgevoerd om te bepalen of waarneming op afstand en paranormale verschijnselen waardevol zouden kunnen blijken te zijn in termen van het verzamelen van inlichtingen. De documentatie, vrijgegeven als resultaat van een Freedom of Information Act-verzoek ingediend bij het Ministerie van Defensie door de Britse UFO-onderzoeker en auteur Timothy Good, werd bij zijn vrijlating zwaar verduisterd door de censuur van het Ministerie van Defensie. Volgens Nick Pope, die tussen 1991 en 1994 onderzoek deed naar UFO’s voor het Ministerie van Defensie, was dit omdat “… het Ministerie van Defensie gelooft dat hun vrijlating de defensiebelangen zou schaden in relatie tot de werkpraktijken van de Defensiestaf.” Paus vervolgt: “Andere secties zijn verduisterd omdat de rechter van het Ministerie van Defensie die vrijlating de internationale betrekkingen zou ondermijnen. Dit is vrijwel zeker een verwijzing naar de VS, omdat het rapport zwaar is gebaseerd op Amerikaans onderzoek en waarschijnlijk details zal bevatten over de contacten met de Amerikaanse inlichtingengemeenschap. “

 

Paus voegt eraan toe: “Het onderzoek op afstand van het Ministerie van Defensie werd uitgevoerd in 2001 en het rapport over dit werk dateerde van juni 2002. Details van de verspreiding zijn niet bekend, omdat het Ministerie van Defensie deze informatie heeft achtergehouden, maar er zijn slechts drie exemplaren van het rapport gemaakt. . Een deel van het werk is uitgevoerd door een commercieel bedrijf, vermoedelijk op contractbasis. Nogmaals, details van de identiteit van dit bedrijf zijn door het Ministerie van Defensie achtergehouden. ” Het is intrigerend, zegt Pope, “hoewel sommige kijkers op afstand worden geacht geen toegang te hebben gehad tot het doelwit, stelden sommige evaluaties dat ‘het onderwerp mogelijk toegang heeft gehad tot het doelwit’ of dat het onderwerp ’toegang had gehad tot enkele van de functies die bij het doelwit horen’.

Lees ook eens:   Agent verandert in as

Al het bovenstaande provoceert de bijna-onvermijdelijke vraag: hoeveel meer landen en organisaties zijn bezig met remote viewing en dat wij het niet weten?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥