web analytics
...
Energetica, entiteiten, geestenSpiritueel

Het hart is veel meer dan een orgaan: hartintelligentie

De elektromagnetische signalen die door het hart worden gegenereerd, kunnen anderen om ons heen beïnvloeden. Met andere woorden, het idee van ‘iemands vibes oppikken’ is geen overdrijving, maar eerder een wetenschappelijke realiteit. Als elektromagnetische velden al onze biologische systemen beïnvloeden en door energetische communicatie, de systemen van degenen om ons heen, als het uitzenden en oppikken van ‘vibes’ echt is, stel je dan voor hoe deze kennis kan worden gebruikt, voor jezelf en voor anderen.

Het HeartMath Institute beweert dat de sleutel het toepassen van praktijken is die het hart in een zogenaamde “hartcoherente toestand” brengen. Met andere woorden, om een ​​positieve invloed te hebben op de biologische systemen van jezelf en anderen, moet de informatie die in het elektromagnetische veld van het hart wordt gecodeerd positief en gezond zijn

Lees ook:   De profetie van Ayn Rand

Gerelateerde artikelen

Back to top button