web analytics
...
AngelWingsParanormaalSpiritueel

Een toevalstreffer in een boek tegenkomen

Afbeelding

Ik heb een boek. Ik kijk er z.g.a nooit in, vandaag wel en de eerste pagina was meteen een ”wow wat een toeval”, dat ik net een nieuwsjaarswens lees van Phil Bosmans. Dus maar even een foto van gemaakt en online gezet… Voor diegene die het toevalt en wil delen ga je gang 🙂

Bizar dit, alsof het boek geen andere pagina’s heeft, maar nu valt het open gelijk een orakel. Prachtig zulke dingen! 🙂
Ik dacht toevallig aan alle kaartjes met liefde verzonden ook aan mensen die …

Lees ook:   Stress? Gebruik deze essentiële oliën

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept