web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spooky filmsParanormaal

De ”soldaat” voor het raam van een psychiatrisch ziekenhuis

De Britten trokken in de doos leeg fantoom psychiatrisch ziekenhuis arts:

De ”soldaat” voor het raam van een psychiatrisch ziekenhuis

Welch was in staat om iets onverklaarbaar voor het raam te fotograferen van een psychiatrisch ziekenhuis , dat vijftien jaar geleden is gesloten. Het nu verlaten gebouw heeft een lange trieste geschiedenis, daarom gelooft de fotograaf dat de bezoeker iemand is vanuit de andere (geesten)wereld.

Een inwoner van de Welshe stad Bronlisa Adam Smith kwam op woensdag, 30 maart om te gaan werken zoals gebruikelijk, langs een lang geleden verlaten psychiatrisch ziekenhuis. De Brit kwam dichterbij en plotseling zag hij in een van de raamopeningen op de bovenste verdieping een persoon.

De man, om wat voor reden dan ook bleek zich te bevinden in het oude ziekenhuis, en was gekleed in een wit gewaad en een soort artsen reflector op zijn hoofd. Het is duidelijk hij zag eruit als een dokter, maar de medische staf was hier al een half decennia niet meer geweest. Adam liet niet na om een ​​foto van de vermeende medische geest, met zijn telefoon te nemen.

De Britten trokken in de doos leeg fantoom psychiatrisch ziekenhuis arts:
Het verhaal van de Brit

Smith zegt:

“Toen ik klein was, was ik altijd zeer geïnteresseerd in geesten en andere bovennatuurlijke dingen, maar vervolgens op een of andere manier verloor ik de interesse in dit alles. Nu ben ik bijna veertig, en ik kan nauwelijks geloven dat het gefotografeerde iets is dat niet logisch te verklaren valt. Maar de feiten kunnen niet worden ontkend. Dit is duidelijk het gezicht van een dokter in het raam van het ziekenhuis voor de geesteszieken, die al lange tijd is gesloten.

Als dit niet een geest is, weet ik het niet meer. Op deze plek zijn ooit een heleboel mensen gestorven. Het gerucht gaat dat veel mensen hier gedood werden. Kortom, deze plek is het kwaad. ”

Sterker nog: na de Tweede Wereldoorlog werden in het ziekenhuis Duitse gevangenen behandeld – hoewel niet voor psychische aandoeningen, maar voor fysieke. Echter, artsen zijn verondersteld enorm wreed te zijn omgegaan met de patiënten, bij zelfs de meest gezonde, deden zij aan frontale lobotomie.

Een groot aantal gevangenen zijn gestorven binnen de muren van het ziekenhuis. Volgens de officiële versie, de reden voor het hoge sterftecijfer onder de patiënten was het nijpende tekort aan personeel en medicijnen, maar wat er hier echt gebeurd is heeft niemand ooit echt geweten.

Het Psychiatrisch ziekenhuis werd gebouwd in 1903, samen met een honderdtal andere dergelijke Britse ziekenhuizen. Geen van hen is bewaard gebleven in nog gebruikte staat vandaag de dag. Echter, bleef dit ziekenhuis veel langer in gebruik dan de anderen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥