29 september 2020

 

De geestdame bij het kind

Ouders per ongeluk verwijderde een spook om hun dochter te schrikken:

 

Een echtpaar uit de Amerikaanse stad van North Tonawanda in New York beweert dat zij een spookachtig beeld hebben opgevangen van een gezicht van een geest,in hun woonkamer. De echtgenoten zijn helemaal zeker dat dit niet het spel van licht en schaduw is en geen willekeurig patroon gevormd op de lederen bekleding van de bank.
Het feit dat de dochter van deze Amerikanen, de twee jaar oude Gina , meldde dat zij op gezette tijden de vrouw zag, die haar bezocht. Niemand zag haar maar hun dochter nam telkens een vrouw waar.

Een paar weken geleden vertelde het meisje haar ouders dat elke nacht in haar slaapkamer een bejaarde dame, genaamd Peg, langskam. Bijna elke nacht opende ze rustig de deur naar de kamer van het kind, kwam dan binnen en ging zitten in de buurt van wieg van de baby. De geest zweeg de hele tijd en keek voortdurend naar Gina, tot ze in slaap was gevallen.

In eerste instantie de vader en moeder geloofden ze hun dochter niet en dachten dat hun kind gewoon last had van verbeelding. Maar zelfs na zulke woorden van een twee jarig meisje leken ze wel beangstigend echt. Nu, na het zien van de nieuw gemaakte foto’s zich een angstaanjagend gezicht gematerialiseerd heeft in het bijzijn van hun kind, de Amerikanen zijn ervan overtuigd dat hun spook, om onbekende redenen, geïnteresseerd is in hun baby.

Het echtpaar ging naar de plaatselijke krant «Artvoice» en vertelde hun verhaal. Journalisten adviseerden de familie een medium aan, dat in staat is om een kwade geesten te verdrijven uit het huis.

Lees ook:   Spooky filmpjes

Het medium Natalie Barnfild zette nog geen voet op de drempel van het huis, en meteen voelde ze een aanwezigheid met een sterke vernietigende kracht. Medium nam Polaroid foto’s van het gezin en vroeg hen om het huis te verlaten. Terwijl de vrouw en haar dochter de nacht doorbrachten in een nabijgelegen hotel, heeft Barnfild in een paar uur indringers verdreven uit het ouderlijk huis.

Volgens de vrouw, het bleek het te gaan om een boze geest, die waarschijnlijk bezig was om de vitaliteit en energie van het meisje in zich op te nemen. Het exorcisme is succesvol verlopen, en de eigenaren wonen nu in het huis, zonder angst voor het onbekende.

Echter, na een tijdje bij haar ouders te hebben geslapen, ging al snel het meisje terug naar haar kamer, na het opruimen van de geest aanwezigheid. Een foto die van de fantoom, een geest liet zich toch nog met toestemming zien.

Gerelateerde berichten