07 maart 2021

 

2014 is een 7 jaar in de numerologie die zuivering vertegenwoordigt

2014 is een 7 jaar in de numerologie die zuivering vertegenwoordigt, de goddelijk, onderzoek, opsporing, ontdekking en het mystieke.

2014 zal een jaar zijn waar mensen leren om hun leven te waarderen in plaats van hun materiële dingen. Survival, helden, en vergeving zal zijn sleutelwoorden voor dit jaar. Red geeft voorspellingen die juist hebben bewezen tot nu toe.
Protesten: burgerlijke onrust en protesten zullen uitbreken in grote steden over de hele wereld in het voorjaar, waaronder de VS, Rusland en China dit voorjaar en zomer. Ook in het Midden-Oosten en Egypte. Militaire en politie zal agressief worden en vervolgens geweld uitbreekt zal bloed vergoten worden. Mensen, vooral de jeugd van de wereld zijn moe van de werkloosheid en lage lonen, en de tirannieke regeringen. burgeroorlog in Soedan. Januari 2014 – Rusland is momenteel een enorme protesten en gewelddadige confrontaties met de politie, en de Soedan is uitgebroken in meer geweld die kunnen leiden tot een burgeroorlog. artikel.
Midden-Oosten: Het Midden-Oosten is een kruitvat klaar om te ontploffen. Israël zou worden aangevallen en de wereld in de Derde Wereldoorlog zou storten. Dit is een waarschijnlijke toekomst en de mensen hebben de macht om een nieuwe werkelijkheid te creëren.
Droogte : Veel delen van de wereld en westen van de Verenigde Staten zal worden voortgezet in een gevaarlijke droogte. Water zal schaars voor vele delen van de wereld te zijn en er zullen vreselijke bosbranden, groter dan vorig jaar. Als u woont in de buurt van beboste gebieden of zware penseelgebied, gelieve duidelijk het gebied. Ondertussen een aantal landen, waaronder de oostelijke en zuidelijke VS zal ervaren verschrikkelijke overstromingen. Californië is nu ervaren een van de ergste droogtes als waterrantsoenering plaatsvindt, en de enorme overstromingen in Engeland.
Chris Christie en Hillary Clinton : Nu dat de gouverneur van New Jersey, Chris Christie, is verwikkeld in een enorme brug schandaal hij ontkent dat hij georkestreerd, het zal nog steeds gekwetst zijn run voor presidentschap in 2016, zelfs als hij onschuldig is gevonden. Hillary Clinton zal ook betrokken worden in een ander schandaal groter dan Benghazi. Ze zal niet worden gekozen tot president in 2016. Kijk voor Jeb Bush om zijn hoed te gooien in de presidentiële ring.
Olympische Winterspelen in Sochi, Rusland: Er zijn gang plannen van terroristen om bommen te laten ontploffen tijdens de Olympische Spelen, maar ik voel ze zullen worden gestopt. Echter, zullen andere steden in Rusland bloedvergieten zien.
Dodelijke griep en koude seizoen: al zien we een vreemde griep bug die kan muteren in een dodelijk virus. januari 3, 2014 – rapporten zijn steeds meer landelijke mensen ziek door de H1N1 griep en al een groot aantal sterfgevallen zijn gemeld in de VS en Canada. artikel
UFO’s: een massale UFO-waarneming in de nabije toekomst over een grote Amerikaanse stad zal iedereen gonst. Ik zal dit bespreken op toekomstige interviews.Red en oranje vuurballen / orbs zal overal te zien dit jaar. ET’s maken zich bekend en het kijken naar gebeurtenissen zoals ze zich ontvouwen op onze planeet, in het bijzonder veranderingen van de aarde.
Schutters: Ik haat het om dit te voorspellen, maar ik zie aanhoudende schietpartijen in openbare plaatsen. Mensen die geestelijk ziek – en jonge mannen die willen om beroemd te worden. We blijven zien dat deze mensen nemen onschuldige levens met militaire stijl wapens die gemakkelijk overal kan worden gekocht. Ik geloof dat wanneer deze mensen kijken t televisieprogramma’s van geweld en dood over en ze worden ongevoelig door de dood.
Baby Boomers: Het zal moeilijker en moeilijker voor senioren om te overleven op hun spaargeld, sociale zekerheid en Medicare. Veel mensen zullen dit jaar vechten om te overleven en te dekken facturen als werkloosheid verzekering eindigt voor miljoenen nogmaals dank aan het Congres. Ik zie niet de werkloosheidsuitkering wordt verlengd voor deze mensen.
Wereldwijd Produce: met de wereldwijde koude temperaturen deze winter 2013-2014 zullen we sky-rocking producten prijzen te zien.
Cyber ​​Hacking en Identity Theft : na Doel was gehackt en nu 40 miljoen mensen misschien op rish om hun credit en debit card gegevens gestolen hebben, veel mensen zullen beginnen met het betalen met contant geld en cheques. Steeds meer grote bedrijven zullen worden gehackt.
Fish and Sea Creature Sterfgevallen blijven in 2014: Ik zie meer zeedieren sterven massaal vooral in de Stille Oceaan.
Belangrijke archeologische vondsten: Ik zie een aantal ontdekkingen van de Bimini kust, Afrika in de buurt van Egypte en in de Yucatan van Zuid-Amerika.
Planeet X: Verhoogde waarnemingen van een ander hemellichaam in ons zonnestelsel. Mensen zullen beginnen te zien in de buurt van de zon op als de zon ondergaat. NASA heeft veel foto’s gewijzigd om te voorkomen dat de waarheid van Planeet X, een bruine dwerg, dat ons zonnestelsel ingevoerd enkele jaren geleden weten.
Geo-engineering: Ons weer wordt nu gecontroleerd door bepaalde overheden wereldwijd. Orkanen als Katrina en Sandy waren gemanipuleerd om mega stormen te creëren. Chemtrails in ons luchtruim worden ook veranderen onze weer en in het blokkeren van de zon, heeft kanker toegenomen. We krijgen niet de vitamine D van de zon nodig is voor ons lichaam. Dit geldt vooral bij kinderen werden kanker van elke soort neemt het leven van kinderen.
The Awakening: als onze leiders blijven controleren en ons te misleiden en de veranderingen van de aarde versnellen, zullen meer en meer mensen ontwaken en het realiseren van onze kracht ligt in het gebed en dacht …. niet in geweld. Wanneer twee of meer verzamelen in gebed en gedachte manifestatie of superbewustzijn. Deze beweging kon beginnen om de planeet te vegen en verander tijdslijnen. Dit zal de Familie van Dark bang te maken en ze zullen plaats trekken om meer van hun trucs voor ultieme controle over de mensheid. Vergeet niet in deze tijden dat Licht is de kracht, de liefde en de kracht.
Celebrity Deaths: Kijk uit naar de plotselinge dood van een voormalige president en vrouw van een voormalige president zal zijn in het nieuws, evenals de dood van twee top beroemdheden, en een beroemde zanger. Een vliegtuigongeluk betrokken zou kunnen zijn met de zanger. Ook een jonge tieneridool is en dreigt te verdwijnen uit een auto-ongeluk of een overdosis drugs. Dit zal een triest jaar voor geliefde beroemdheden verlaten van ons zijn. On 2/2/14 helaas Oscar-winnende acteur Philip Seymour Hoffman overleden aan een overdosis drugs.
Noord-Korea: De jonge en zeer onstuimig leider Kim Jong-un is tot alles in staat en wil de wereld laten zien hoe krachtig hij werkelijk is, We konden een raket afgevuurd op Zuid-Korea te zien of dit ongeleid dictator niet wordt gestopt. December 2013 werd gemeld dat hij vermoordde zijn eigen oom. China en andere landen maken zich zorgen over zijn volgende zet.
Fukushima, Japan: Dit is een slechte situatie die erger zal krijgen in de komende maanden zo sterk aardbevingen schudden het gebied. Hoewel er een cover-up door de VS en Japan op aanhoudende vrijgave van straling, zullen we doorgaan met meer zeedieren sterven aan straling in de hele Stille Oceaan en de US West Coast te zien. Uw gebeden zijn nu nodig.
China en Japan : we konden een soort van woordenwisseling tussen China en Japan die kunnen leiden tot raketten gelanceerd zien.
Salt Lake City Aardbeving : grootste aardbeving schuld Utah loopt ten oosten van Salt Lake City, aan de voet van de steile Wasatch Mountains. Ongeveer 75 procent van de bevolking van de staat woont in de buurt van de 240-mijl lange (385 kilometer) Wasatch Fout, volgens de Utah Geological Survey. De laatste grote aardbeving in 1600, 247 jaar voordat Mormoonse kolonisten arriveerden. Als beide fout zones gescheurd tijdens een aardbeving, zou dat betekenen dat er meer schudden voor Salt Lake City, die zit boven zachte sedimenten van meren, het soort dat ervaring liquefactie tijdens zware aardbevingen. Ik voel dat een grote aardbeving in Salt Lake City in de komende maanden.
Solar Event: het afgelopen jaar heb ik een grote zonne-uitbarsting en CME Aarde gericht rond het midden van de maand of op de 13e gezien. Hoewel de zon vreemd stil is geweest, zie ik dat na de magnetische polen verschuiven op de zon, zal enorme explosies te creëren Er lijkt een patroon met uitbarstingen van de zon die begint rond de 6e van 7 van de maand met een M-Klasse zijn en uitbreekt in een X-klasse flare rond de 13de van de maand. Kijk als enorme aurora borealis lichten zullen aangemaakt rode luchten. We konden zien een enorme CME zelfs leiden tot een black-out in vele steden over de hele wereld van dit evenement. Deze uitbarstingen zullen ook activeren aardbevingen. Aangezien de zon draaide haar magnetische polen aan het eind van 2013 zien we een enorme toename van de zonne-uitbarstingen vanaf 1 januari 2014. We konden een enorme CME op weg naar de aarde snel te zien.
Flip Flop Crazy Weer: Als je denkt dat het weer was gek en onvoorspelbaar in 2013, wacht tot 2014. Een minuut het zal strenge kou, sneeuw en de volgende minuut warme winden en het smelten zijn. Weer flip-flops zal de norm zijn. Rukwinden zal toenemen en sterker tornado’s in de Midwest en in gebieden die meestal geen tornado’s krijgen. We kunnen een grote orkaan zien in augustus of september dat de oostkust weer zal raken. Kijk voor overstromingen wereldwijd – stortregens en modderstromen. Op andere gebieden zal er droogte en zijn wilde branden weer in het Westen weer .. We zien momenteel temperaturen kelderen van Canada naar de oostkust. In sommige delen van Canada de temperatuur 45 graden onder nul van 2 januari 2014. Lees artikel van Nor’easte
The Sky is Falling : meer asteroïden en meteoren gezien in de nabijheid van de Aarde. Grote meteoren verlichting van de nachtelijke hemel en ook daglicht meteoren gezien. Hoe zal NASA verklaren deze toename? Eerste nabij Aarde asteroïde gemeld 2 januari 2014.
Vervolg Onverklaarde Booms: gieken, schudden niet gerelateerd aan aardbevingen, zal flitsen aan de hemel en wastafel gaten vormen blijven in het nieuws 2014 – meer dan 2013. Dit fenomeen zal toenemen als we gaan in 2014. Kijk ook voor meer trein rampen, brug rampen en wastafel gaten slikken huizen, auto’s en mensen in sommige gevallen. Lees hier meer.
Paus: Paus Francis zal de wereld versteld staan ​​met een openbaring dat de katholieke gelovigen zal verstoren. Ik heb het gevoel dat hij misschien niet de grootmoedige leider hij portretteert aan de massa. Pas op voor misleidende paus! In Openbaringen wordt gesproken over de vier ruiters en de eerste paard is wit – de antichrist. Hij zal de wereld te misleiden in hem te volgen omdat hij portretteert zichzelf als rechtvaardig en goed. Vergeet Paus Francis is een jezuïet en gekoppeld aan het getal 13 zijn hele leven (informatie in mijn nieuwe boek, Mystic Openbaringen van dertien: de sleutel tot Destiny Aarde beschikbaar op Amazon ) en moet bekend als paus 13 . Dertien is een power aantal zowel positief als negatief, maar de Illuminati gebruiken het nummer in donkere occulte manieren. Ik heb echt bid paus Francis is de nederige paus de wereld wil en niet een andere agent van de duisternis. Vergeet niet onze leiders zijn niet de warme, prachtige mensen die ze lijken te zijn – wij zijn bedrogen door hun vals beeld. De ogen zijn de vensters van de ziel en als je studeert hun ogen zul je alleen een donkere leegte zien. Door generaties van de programmering van de Familie van Dark verloren hun medeleven en emotie.
Onze rechten : we zien onze Constitutionele Rechten blijven verdwijnen met wetten in het geheim doorgegeven. Donkere agenda te voet voor de massa, maar we kunnen hun duistere plannen te dwarsbomen als we ons verenigen en masse voor een gemeenschappelijk goed.
Home Loans: T slang in de woninghypotheken bedrijf vindt zijn moeilijker en moeilijker te krijgen huizen leningen afgesloten met nieuwe wetten in te gaan op het effect van de eerste van het jaar. Hypotheek bedrijven zullen op een dag gaan de weg van de dinosaurus. Banken zullen weer controle over alle leningen. (Lees wat president Thomas Jefferson zei over banken – hij een visionair was).
Italië Etna zal een enorme uitbarsting en Rome ervaring enorme aardbeving zien. Ik zie gebouwen instorten in Rome van een krachtige aardbeving ..
Egypte zal een religieuze oorlog (christelijke Kopten en de islamisten) zien. Ik zie veel bloedvergieten en explosies in.
Aardbevingen en vulkanische activiteit : Grote aardbeving treft noorden van Japan in de buurt van Fukushima. Dit zou een al slechte situatie verergeren met de kerncentrale daar. Kijk voor Mt. Etna in Italië en vele vulkanen plotseling uitbarsten. Kijk als Oklahoma blijft met kleine aardbevingen, sommigen oplopend tot 5,0. Dit is van de voortdurende olie fracking in de hele regio.
Economie: herinner Congres heeft nog steeds niet opgelost niets met de duizelingwekkende Amerikaanse schuld. Nogmaals, we zien ze verdeeld die zal leiden tot een daling van de aandelenmarkt door de eind januari 2014 of 2015. De Elite hebben een plan om de dollar te vernietigen en de invoering van een nieuwe munteenheid. Dit zal plaatsvinden in de komende twee tot drie jaar. We konden zien dat de overheid stappen, zoals de Griekse regering – bevriezing bankrekeningen. Vroeg in 2013, het Congres afgewend een duik van de “fiscale klif”, en uitgebreide noodhulp werkloosheidsuitkeringen en hypothecaire schuld vergeving, maar werkloosheidsuitkeringen zijn nu afgelopen voor miljoenen. Ook werden veel Federal werknemers ontslagen en nog steeds werkloos. (Let op: de bank hypotheek officieren zijn vrijgesteld van het testen en de landelijke licentie). De banken willen totale controle over ons leven. Het gaat om zijn moeilijke tijden, ik ben bang, voor miljoenen mensen. De middenklasse van Amerika zal uitsterven.
De rijken worden rijker: een verdere opdeling zal worden gezien tussen de haves en de have-nots, als de middenklasse verdwijnt .. Studenten vinden het moeilijker om goed betaalde banen te krijgen en betalen voor grote overheid loans.The verschuiving zal blijven hebben studenten bewegen terug met hun ouders om te kunnen overleven.

Lees ook:   Alweer....

2013 Voorspellingen Oorspronkelijk gepost 13 december 2012

2013 JAAR VAN REVELATIONS ontdekte ik verschillende website dat mijn voorspellingen voor 2013 geplaatst. Veel van de mijn 2013 voorspellingen kwamen uit. Ik voorspelde een grote aardbeving en tsunami in de Stille Zuidzee en een 8,0 magnitude aardbeving Lata, Salomonseilanden gevolgd door een groot tsuami dat 5 mensen gedood. Bezoek deze website voor de ongekende aardbevingen die treffer in de hele wereld in 2013 die geregistreerd 7.0 of hoger. Er was een website die leek mijn voorspelling belachelijk te maken over mensen steeds vegetariërs. Het is jammer dat mensen informatie te posten they’e overgenomen uit andere websites en niet de tijd nemen om iets te onderzoeken voordat het ontmaskeren van de voorspellingen die ik heb gemaakt. lees dit artikel over vegetariërs.

 

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eqinthenews/ https://medicalxpress.com/news/2013-09-advances-war-cancer.html Cern en Time Travel

https://betseylewis.com/Predictions.html

Gerelateerde berichten