web analytics
11:11 Dubbele getallen
Spiritueel

Wet van aantrekking- Ontbrekende karmische verbinding

Bijna iedereen is tegenwoordig bekend met de Wet van de Doctrines van Aantrekking; Deze leringen zijn niet nieuw, ze zijn eigenlijk heel oud en werden duizenden jaren geleden onderwezen door gevorderde spirituele individuen. Er is enig bewijs dat Jezus de wet van aantrekking onderwees, en dit is te vinden in verschillende bijbelse citaten uit het Nieuwe Testament. Daar lezen we het opschrift “Je oogst wat je zaait”. “Een man denkt dat hij is,” en “Wat je wilt, je zult krijgen.”

Leraren en leringen over de Wet van Aantrekking zijn er tegenwoordig in overvloed, en veel van deze leringen komen door middel van ‘gechannelde’ informatie, vooral opmerkelijk, door de instrumenten van Esther Hicks.

Ik ben een grote fan van Abrahams leringen over de Wet van Aantrekking en ik denk dat die van hen de beste uitleg is die ik heb gelezen over hoe de Wet van Aantrekking werkelijk werkt, en wat ze hebben gepost vraagt ​​en wordt gegeven.

Echter, na het beluisteren van veel van de uitstekende audio-leringen over dit onderwerp met verwijzing naar Esther Hicks, merk ik dat de antwoorden op vragen over karma en de relatie ervan met de wet van aantrekking niet helemaal verklaren hoe. De wet van aantrekking verenigt het concept van het afbetalen van karmische schulden.

Ik ben zelf een kanaal en ik werk professioneel als ziekenboeghulpmiddel. Ik ben al meer dan 40 jaar bij dit soort werk betrokken en gedurende die tijd heb ik mijn eigen persoonlijke bronnen verzameld door geluk met mijn eigen persoonlijke omgeving en die van anderen met vergelijkbare capaciteiten, evenals spirituele literatuur over deze onderwerpen. Met deze achtergrond hoop ik met een autoriteit over dit onderwerp te kunnen spreken.

Karmische verbinding
Ten eerste moeten we niet denken dat karma en de wet van aantrekking noodzakelijkerwijs twee afzonderlijke onderwerpen of een afzonderlijke spirituele wet zijn. Hoewel ze bepaalde gedefinieerde aspecten vertegenwoordigen van dezelfde universele wet die het menselijk gedrag in de fysieke wereld regelt, zijn ze inderdaad uitwisselbaar. Het een heeft invloed op het ander. Het is de Wet van Oorzaak en Gevolg van de Universele Wet.

Laten we eerst wat licht werpen op het onderwerp karma zoals het gedurende verschillende levens is waargenomen. (Als we het over karma hebben, moeten we het concept van reïncarnatie opnemen, anders slaat het nergens op.)

De ziel van de individuele levensvonk die het fysieke lichaam verliet, is onmogelijk en heeft ontelbare levens aardse lichamen bewoond en is “gestorven” en keerde terug naar de geestenwerelden. Dit is misschien duizenden keren gebeurd gedurende ontelbare millennia. Leven en sterven op deze manier in de aardse wereld betekende natuurlijk zeker dat de ziel veel fouten zou maken, “zonden” zou begaan en dan zou terugkeren naar de geestenwereld. Er is een opgehoopt residu van karma, zowel de negatieve soort als de positieve soort; die de ziel bij zich draagt ​​als onderdeel van het ‘verslag’ van haar ervaringen in het leven op aarde.

De vraag waarom sommige mensen blind of misvormd worden geboren of andere ziekten en lijden veroorzaken die individuen ervaren, wordt door Abraham nooit duidelijk beantwoord. Dit laat een aantal vragen onbeantwoord over onze levenservaringen.

We kunnen niet zeggen dat een pasgeboren baby negatieve gedachten koestert en hem daarom verblindt voor zijn leven. Het kan verdacht zijn voor een baby die het misschien toepast op een volwassene onder de Wet van Aantrekking, maar het nog niet heeft ervaren. hij begon echt voor zichzelf te ‘denken’. Daarom moet het een prenatale karmische connectie suggereren.

 

Ons leven is als yin en yang, zowel licht als donker, goed en slecht, en de som van een van ons kan opwegen tegen de ander, afhankelijk van waar onze gedachten, woorden, verlangens en acties domineren. Maar in het yin-yang-symbool kunnen we zien dat de lichte kant een stipje duisternis bevat en de donkere kant een stipje licht. We proberen allemaal constant deze tegengestelde paren in evenwicht te brengen. Ons karma komt voort uit de strijd tussen deze krachten van licht en duisternis, zowel positief als negatief.

Lees ook eens:  Hoe ik in 30 dagen rijkdom en echtgenoot aantrok

We gaan niet op het idee komen dat alles wat mensen overkomt gewoon pech is en dat we geconditioneerd zijn door toevallige gebeurtenissen, want dat zou een heel ander onderwerp vereisen. Mijn punt in dit artikel is dat als de wet van aantrekking waar is, we geen verklaring kunnen geven voor ervaringen zoals blind geboren worden, tenzij we karmische oorzakelijkheid opnemen als de wet achter een dergelijke aandoening.

Edgar Cayce, de ‘Slapende Profeet’ had veel te zeggen over karma en de gevolgen ervan. Zijn boeken zijn het lezen waard.

Een stuk taart
Om dit onderwerp te beantwoorden, moeten we zien hoe de wet van karma en aantrekking op elkaar inwerken, en eigenlijk twee interpretaties van een fundamentele wet van oorzaak en gevolg. Een voorbeeld is een persoon die in de Geest is overgegaan en een egoïstisch leven leidt. Hij leert van de dwaling van zijn wegen in Spirit en wenst terug te keren naar de aarde en veranderingen aan te brengen in een ander leven. Het is echter mogelijk dat het niet in staat is om een ​​enkele levenslange betaling voor al zijn schulden te betalen en zal slechts een deel van de schuld terugbetalen .

Als karma een taart zou zijn, zou het individu alleen in staat zijn om slechts een deel van zijn schuld af te betalen, wat betekent dat hij alleen een stuk taart zou kunnen aansnijden (zolang hij zou kunnen leven) en zijn karmische ervaring zou kunnen voltooien. in welk leven dan ook. In plaats van een deel van zijn karmische schuld te verlagen, keert hij terug naar Spirit als iemand die een bankschuld heeft. Misschien betaalde hij een kwart of zelfs de helft van de ‘Karmische taart’ terug. Zo heeft het een bepaald levenslang doel gekregen. Maar er moet een andere incarnatie komen om de volledige rest van de schuld terug te betalen.

 

Is de wet van aantrekking karma?
Nu moet de ziel iets hebben om terug te brengen als we zien dat de ziel gedurende talloze levens haar karmische schuld heeft opgebouwd met haar gedachten, woorden, verlangens en daden, en dan draagt ​​ze wat ermee is belast naar de volgende wereld. Volgens de wet van aantrekking, dezelfde oorzaak en gevolg die karma activeren, gedachten, woorden, verlangens en acties zoals karmische echo’s!

Zoals je kunt zien, is de Wet van Aantrekking de Wet van Karma die werkt als de cumulatieve energie die elke ziel creëert in elk van hun lichamen. Van leven tot leven, leven, is dezelfde Wet van Aantrekking aan het werk een continuüm om de beloningen van Karmic te ontvangen en de Karmische schuld keer op keer te betalen, ontelbare keren, ad-infinitum totdat de cyclus van incarnatie voltooid is. de ziel is gestegen tot het punt waarop karma niet langer bestaat.

De wet van aantrekking is echt de daad van het creëren van karma , en toekomstig karma is afhankelijk van de huidige wet van aantrekking die in iemands leven werkzaam is, tijdens het scheppingsproces; dat wil zeggen, waar ze zich constant op concentreren, gedachten, woorden, verlangens en acties zullen de bepalende factor zijn in dat toekomstige karma. Karma wordt het resultaat van alle gedachten, woorden, verlangens en handelingen die zich vanzelf hebben opgehoopt, en het resultaat van karma uit het verleden zijn de oude, verzamelde aspecten van hoe we de Wet van Aantrekking hebben gebruikt in deze huidige incarnatie en vorige levens.

Dit is hoe de Wet van Aantrekking en Karma van leven tot leven voortdurend op elkaar inwerken. Afhankelijk van waar we onze gedachten, woorden, wensen en acties dagelijks en kortstondig op richten, creëren we positieve karmische uitkomsten of negatieve karmische uitkomsten.

Het is een manier om te begrijpen waarom sommige mensen nooit krijgen wat ze willen, niet krijgen wat ze willen, of misschien aan veel lichamelijke ziekten lijden, of te gewelddadig of te jong sterven, en zo gaat het maar door. Het is ook de reden waarom sommige mensen een magisch leven leiden en kansen in hun schoot vallen. We noemen ze ‘geluk’, maar dit is niet de som van ervaring; Er is een direct oorzakelijk verband verbonden met hun karma dat ze hebben geërfd van hun vorige levens. Het legt uit waarom en waarom iedereen het vraagt.

Lees ook eens:  Akasha kronieken een grote videoband in space

We weten allemaal dat onder de wet van aantrekking het individu positiviteit in al zijn vormen moet beoefenen, maar tenzij we het concept van karmische echo opnemen, zijn er levens van mensen die niet duidelijk uitleggen wat er gaande is in het leven van mensen en die niet uitdrukken wat er niet is. .

Wet van Genade
Nu, gezien het feit dat de Wet van Aantrekking op zo’n fundamentele manier werkt in ieders leven (ongeacht of men deze wet onderschrijft), wat als de Karmische schuld van het individu vrij zwaar en moeilijk te elimineren is?

Er is een spirituele wet die de Wet van Genade wordt genoemd; Hoewel dit af en toe voorkomt in de christelijke literatuur van het meer esoterische en gnostische genre, hoor je er misschien niet veel over. De diepere mysteries van het offer van de gekruisigde Jezus Christus zijn verbonden met deze wet, maar daarvoor zou een ander artikel nodig zijn om het op een ander moment in detail uit te leggen. In zijn boek legt Yogi Paramahansa Autobiography Yogananda echter uit hoe een spirituele goeroe een student kan helpen door enkele van hun ‘zonden’ te verwijderen.

Wat gebeurt er terwijl we passeren?
Het lijkt me dat ik tijdens de duizenden sessies met individuen die contact willen maken met Geest-bezoekers, merk dat de leringen van Abraham niet overeenstemmen met de verklaringen die sommigen van Neal hebben afgelegd. Beroemde toespraken van God boeken Donald Walsch.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind veel in deze boeken die ook goed klinken, maar zowel de Abraham- als de Conversation- boeken zeggen dat bij de dood de ziel een gelukkige toestand binnengaat zonder vergelijking. Dit is slechts gedeeltelijk waar, en zeker niet altijd voor iemand die in de Geest is. De daadwerkelijke scheiding van het spirituele wezen van het fysieke lichaam kan in feite een enorm gevoel van bevrijding zijn en kan een bevrijdende en mooie ervaring zijn, niet voor iedereen, zoals wordt beweerd. Neale Donald Walsch ging zelfs zo ver dat hij beweerde dat zelfs Adolf Hitler (die zelfmoord pleegde en massale genocide pleegde) regelrecht naar de hemel ging.

Mijn persoonlijke begrip van de doodservaring is het volgende bestaansniveau voor de gemiddelde, goede persoon die goede waarden heeft, liefde uitdrukt en die, ondanks misschien vele kleine fouten en mislukkingen, inderdaad verlichting zal ervaren om uit te storten en het oude lichaam binnen te gaan. . De meeste zielen gaan naar een zeer verfraaide wereld die anders is dan al het andere in de wereld.

Mededogen Regels van het Universum
Volgens de leer van Abraham gaat iedereen gelukkig naar de volgende wereld. Er wordt echter helemaal geen rekening gehouden met de omstandigheden die tot de dood hebben geleid.

Ik merk dat ik tijdens mijn sessies, in een suïcidale situatie, vaak een soort “reddingsoperatie” moet uitvoeren om degenen die tijdens mijn sessie overlijden, te helpen beseffen dat hun ziel echt is overleden. Zelfmoorden bevinden zich vaak in een zeer ongelukkige bewustzijnstoestand en het kan lang duren voordat sommigen uit deze toestand komen. Deze zielen zijn vaak zeer gevoelige individuen en hebben het einde van hun banden met het aardse leven bereikt en willen eraan ontsnappen. Zelfs als het individu niet gelooft in een leven na de dood, kan de innerlijke ziel ‘naar huis willen’.

Ik zou echter absoluut duidelijk willen maken dat deze arme zielen die genoeg hebben geleden om zelfmoord te plegen tijdens hun aardse leven, worden bijgestaan ​​door meelevende zielen aan Gene Zijde. Er komt veel liefde en medelevende hulp binnen en vaak is de aarde in een soort ‘rust’ om te herstellen van het trauma van haar ervaringen. Hetzelfde geldt voor iedereen die een trauma heeft meegemaakt voorafgaand aan het overlijden, zoals in oorlog.

Lees ook eens:  Onvoorwaardelijke liefde wat is dat?

 

De ziel gaat bij de dood over in dit bewustzijnsniveau, dat overeenkomt met de staat van volledig aanwezig zijn in haar gedachten, woorden, verlangens en daden die in het leven worden uitgedrukt . Als dit niet zo was, zouden de Wet van Aantrekking en de Wet van Karma niet absoluut zijn in transacties. Het zou ook oneerlijk zijn. Alleen wanneer de ziel zich realiseert dat er op haar eigen manier een dwaling is, kan ze dat buitengewone licht binnengaan en binnengaan waar de meesters over spreken.

Het is niet hetzelfde als een veroordelende God die hoog op de straf zit; We creëren zelf onze eigen realiteit volgens de reeds bestaande wetten van het universum . De Wet van Aantrekking, de Wet van Karma, de Wet van Oorzaak en Gevolg hebben in wezen de dimensies van een algemene wet die alles regelt zonder voorziening of veroordeling. Dit is gewoon . Het is onze taak om ons aan deze wetten aan te passen door de manier waarop we denken en onze relaties met de andere werelden om ons heen te veranderen.

Zouden Hitler of Goebbels met al hun kwade gedachten en bedoelingen gelukkige rijken binnengaan na wat ze op aarde hebben gedaan, zelfs als hij zijn slechte daden losliet? Nee. Ze zouden naar dit rijk van duisternis gaan, wat overeenkomt met duisternis of de afwezigheid van licht in hun hart. Dit betekent niet dat ze nooit uit een duister rijk zullen kunnen komen, want de Wet van Aantrekking gaat door tot in het hiernamaals. Met moeite kan hij het licht dat diep in hun ziel begraven ligt weer aanwakkeren en weer verschijnen, zijn karmische schulden in andere levens terugbetalen en weer opstaan ​​op het pad naar God.

Als iedereen in de volgende wereld in een staat van gelukzaligheid zou gaan, dan zou er geen telling zijn van soldaten die nog steeds aan het vechten waren, en die nog in de oorlog waren, die in de oorlog zijn omgekomen. beseften dat ze ‘dood’ waren. Talloze andere gevallen kunnen worden gemaakt om het idee te bagatelliseren dat iedereen die sterft rechtstreeks naar een staat van gelukzaligheid of rechtstreeks naar de ‘hemel’ gaat.

 

De ziel gaat bij de dood over naar dit bewustzijnsniveau, dat overeenkomt met de staat van volledig aanwezig zijn in haar gedachten, woorden, verlangens en daden die in het leven worden uitgedrukt.

Nogmaals, ik wil graag duidelijk maken dat de geest die tot Geest komt in een benarde situatie (zoals zelfmoord, gewelddadige dood of ernstige en pijnlijke ziekte, inclusief mentale en emotionele nood) hulp krijgt van altruïstische geesten die komen helpen. om ze op te lichten. Er zijn zelfs organisaties die kunnen worden opgevat als ‘genezende ziekenhuizen’, waar zielen die zich beter willen uitdrukken, een passende ‘behandeling’ kunnen krijgen om hun genezing te bevorderen en een grotere mate van het licht te bereiken dat in ieder mens aanwezig is.

We moeten niet het traditionele christelijke concept van hemel en hel overnemen. Er zijn hogere bestaansgebieden en er zijn lagere rijken, maar ze zijn allemaal creaties van de gedachten, woorden, verlangens en acties van degenen die op zulke plaatsen leven, en degenen op het lagere gebied kunnen ascenderen zodra ze van gedachten veranderen, woorden, verlangens en die van vriendelijkheid, vriendelijkheid en goede wil doordringen hen. Geen enkele staat is permanent.

Om de wet van aantrekking en de wet van karma te laten werken, moeten we begrijpen dat deze wetten alle dimensies bestrijken , niet alleen de fysieke. Alles is gebaseerd op oorzaak en gevolg, en het zijn alleen onze eigen gedachten, woorden, verlangens en acties die onze realiteit vormen, waar we ons ook bevinden.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥