web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Je ascendant

Ik heb schorpioen en ik vind dat dit wel klopt…

Met een schorpioenascendant maak je eerder een bescheiden en voorzichtige indruk naar de buitenwereld toe. Toch ben je iemand die zijn aanwezigheid laat voelen. Diegenen waarmee je omgaat weten instinctief dat ze je niet zomaar opzij kunnen zetten. Met deze ascendant kijk je als het ware door andere mensen heen. Daarom laat je bij anderen vaak een mysterieuze indruk na. Heel wat mensen zijn dan ook een beetje bang van jou. Met de schorpioenascendant zal je jezelf niet gemakkelijk blootgeven. Integendeel, je zal je privéleven zodanig afschermen dat het een beetje paranoia begint te lijken. Met je schorpioenascendant kan je je tijd afwachten en. Handig, want dan weet je wanneer je moet ageren. Je bent meester in de planning en ongeduld is niets voor jou.

Als iemand je beledigt, zal je dit nooit of te nimmer vergeten. Je komt mysterieus over en niemand weet wat er in je omgaat. Maar jij bent een meester in het doorgronden van mensen. Je stapelt je frustraties en ontevredenheden op en op een bepaald moment barst je uit. Je kan heel kwetsend uit de hoek komen. Gedurende je leven krijg je met vele obstakels te maken, maar je weerbaarheid is groot. Je kan het anderen uiterst moeilijk maken, maar als het je zint, stel je je verleidelijk op. Je bent onvoorspelbaar.

https://www.para-astro.be/astrologie/artikel/jouw-ascendant
Voor je ascendant heb je wel een geboortetijd nodig…
Hier kun je een gratis horoscoop tekening maken
https://www.catharinaweb.nl/astrologie/chart.htm
Het eerste huisteken is je ascendant, dat is hoe mensen jou zien! Hoe je overkomt op anderen. Je zonneteken is eigenlijk hoe je echt bent…afgezien van allerlei aspecten in je horoscoop!
Je twaalfde huis is waar je vandaan komt uit vorige levens…

Lees ook:   De ascendant & imum coeli

Waar de maan staat in je horoscoop stond in je vorige leven (zegt men) je zonneteken.
Dus ik heb nu bv maan in stier, dus in een vorig leven was stier mijn sterrenbeeld.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien