web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Waarom de software van u zou moeten zijn

Waarom de software van u zou moeten zijn

De wet op de pre-installatie van Russische software op smartphones, laptops en andere elektronica wordt definitief van kracht op 1 juli 2020. Onlangs werd het ondertekend door de president van Rusland. Waar gaat deze wet over? Waarom is het nodig? En wat hebben we nog meer nodig? Kunnen we onszelf bevrijden van de westerse macht?

 

– Evgeny Alekseevich, er wordt in de samenleving een nieuwe wet besproken over het opnieuw installeren van Russische software op smartphones, laptops en andere elektronica.

“Goede wet.”

– En het is al absoluut zeker dat het op 1 juli 2020 in werking treedt. Het is onlangs ondertekend door de president.

– Ja, dit is de handmatige wet van Poetin. Zeer goed

“Waarom is hij zo goed?” Is onze software beter? Wat zal het geven?

– Het draagt ​​gewoon niet op zichzelf … Weet je nog wat?

– Spyware-functies?

– Niet alleen en niet alleen spyware. Management – ook. Vergeet niet dat er een verhaal was toen Gazprom plotseling meldde dat het was uitgeschakeld …

– Verbinding verbroken via sommige satellieten?

– ja In 2012 kocht Gazprom gaspompstations uit Siberië om gas aan te drijven, in te zetten, en alles was in orde, voorlopig werkte het normaal. Toen besloot iemand in Oostenrijk om ze uit te zetten. Ze waren losgekoppeld.

– Wanneer gebeurde dit?

– In 2012.

– Nu gebeurde zoiets ook.

– Nu zeiden ze het net. En dit gebeurde allemaal in 2012. Toen werden deze technologieën al eerder gebruikt en zelfs eerder geïntroduceerd.

“En ze waren zo lang stil.”

– Natuurlijk waren ze stil. Nu is alles bevestigd. De Oostenrijkers schakelden eenvoudigweg uit, maar konden het omgekeerde beginnen, en deze gasleiding zou exploderen en gas zou daarheen gaan, en het is niet bekend wat er verder zou gebeuren … Een heel jaar zou moeten worden gerepareerd. En om dit alles te doen is heel eenvoudig. De Amerikanen deden dit in Iran toen ze een ondergrondse uraniumverrijkingsinstallatie opbliezen.

Ze hebben daar net de virustechnologie gelanceerd. Stel je nu eens voor waar al deze Boeing en Airbus allemaal over gaan. Ze zijn tenslotte allemaal gescheiden. Dus morgen, als we een verslechterende relatie met de Amerikanen hebben, besluit iemand daar om het te gebruiken, dan vallen enkele honderden vliegtuigen dom op de grond.

– En onze piloten zijn al gewend aan westerse vliegtuigen en deze programma’s. En de piloten zijn zo getraind dat ze nu alleen nog maar computer-georiënteerd zijn, nog lang niet allemaal al …

“De piloot doet toch niets.” Omdat alles daar is voorzien. En dit geldt in het algemeen voor het hele systeem als geheel. Dit geldt voor energie, gas en andere systemen, dat wil zeggen het hele levensondersteunende systeem van het land. Grof gezegd, als de Amerikanen morgen beslissen, zullen duizenden terroristische daden tegelijkertijd worden uitgevoerd.

Natuurlijk zullen ze het niet doen. Als dit wordt gedaan, wordt het onmiddellijk tegelijkertijd als oorlogsdaad gedaan. En natuurlijk is het in deze omstandigheden dom om ze te onderdrukken. Als je een pistool achter op je hoofd hebt, is pronken een verhaal zonder betekenis. Daarom werd deze handmatige wet van Poetin voorgesteld.

Het zijn er niet veel. Ze vormen misschien een van de honderd die op de een of andere manier dit probleem proberen aan te pakken. Trouwens, er zijn wetten op de media en buitenlandse agenten. En nu – een nieuwe wet waaronder een buitenlandse agent een persoon kan zijn, en niet alleen een juridische entiteit. Dat wil zeggen, het is een reeks zogenaamde handmatige wetten. Ze zijn hoofdzakelijk van beschermende aard.

“Maar toch, als ze die zeer westerse invloed tegenspreken, veranderen ze niet veel.” Dus?

– Poetin zoekt gaten in de westerse invloed om deze wetten uit te voeren. Daarom veranderen ze het systeem niet. Deze wet zal zelfs niet volledig ten uitvoer worden gelegd. Wij begrijpen dat. Ze veranderen het systeem niet. Omdat de basis het systeem is. En er zijn altijd opstanden geweest. De Sipay-rebellie in India is de rebellie van de strijdkrachten van India tegen de Engelse overheersing.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/society/1459338-fedorov/?utm_medium=cqc&utm_source=society_1

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥