web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenLeven na dit Leven - BDEReincarnatie

De dood is niet willekeurig – Uitzicht vanaf de andere kant

Toen ik aan de andere kant was kreeg ik de keuze om daar wel of niet te blijven. Ik koos ervoor om te vertrekken omdat ik wist dat het doel van mijn ziel niet compleet was en dat het gemakkelijker voor mij zou zijn om dit doel vanuit de fysieke wereld te voltooien. Toen ik dit hoorde, vroegen veel mensen me: “Hoe komt het dat je het geluk had een tweede kans in het leven te krijgen? Waarom ben je teruggekomen en mijn geliefde niet?”

Ik zou dit willen voorstellen: wat als degenen die aan de andere kant mogen blijven de gelukkigen zijn? De andere kant is zo mooi. Zo vol liefde… Stel je voor dat je uit een lange, transcontinentale vliegtuigvlucht stapt. Je pakt je koffer en loopt door de automatische deuren naar de aankomsthal op de luchthaven, en er staat een menigte mensen op je te wachten! Mensen houden borden omhoog met de tekst ‘Welkom thuis!’ en anderen rennen naar je toe en omhelzen je, vertellen je hoeveel ze je hebben gemist en hoe blij ze zijn dat je terug bent.

Iedereen wil alles horen over je avonturen, en je voelt je zo veilig, zo heel, alsof je eindelijk thuis bent gekomen… Hoewel dit slechts een beeld is dat ik gebruik om mezelf te helpen verklaren, is dit het gevoel dat je krijgt aan de andere kant. Onze dierbaren die zijn overgestoken, zijn echt gezegend om daar te zijn.

In de aflevering van View from the Other Side van deze week deel ik een aantal verhalen over het onder ogen zien van de dood en de contracten tussen zielen en bron. Ik deel deze verhalen met je zodat je weet dat de dood niet willekeurig is. Ik hoop dat dit videogesprek een stap zal zijn om je niet langer bang te maken voor de dood of het gevoel te hebben dat iemand die je verloor het slachtoffer was van de dood. Als je bent ‘achtergebleven’, weet dat je dierbaren onvoorwaardelijk van je houden en er altijd voor je zijn. Ze zijn veilig en ze zijn aan de andere kant omdat ze weten dat ze vanaf daar meer goeds kunnen doen.

Lees ook:   Hier Na Maals
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥