...
Reincarnatie

Vorige levens en gevoelens voor anderen

past-life-lovers

Dromen zijn een zeer handige methode om vorige levens en situaties uit vorige levens opnieuw te ervaren, want wanneer je droomt, overheerst je bewuste geest niet je onderbewustzijn waar informatie uit het vorige leven wordt opgeslagen.

Herinneringen aan vorige levens komen meestal pas in dromen naar boven wanneer deze situaties uit vorige levens relevant zijn voor wat er zich in een huidig ​​leven afspeelt. Beschouw ze als onafgemaakte zaken in een of andere vorm.

Eerdere levens

We hebben vaak gevoelens voor mensen die niet logisch zijn. We kunnen iemand ontmoeten en onmiddellijk een verbinding voelen, of het nu een gevoel van warmte en vertrouwen is of een gevoel dat ons waarschuwt om weg te blijven. Maar soms kunnen we iemand ontmoeten en het gevoel krijgen dat ze een geliefde uit een vorig leven of een vriend zijn.

Voordat je tot de conclusie komt dat de persoon met wie je vandaag een romantische relatie had een geliefde uit een vorig leven was, overweeg dit: alleen omdat je romantisch betrokken was bij één leven, wil dat nog niet zeggen dat je romantisch betrokken bent in dit leven, dus de huidige romantische aantrekkingskracht is niet perse een teken dat je geliefden uit vorige levens bent.

Tekenen dat jij en je geliefde samen waren in een vorig leven

Dus waar moet je op letten? Wanneer u probeert uw eigen reïncarnatieverhalen te begrijpen, overweeg dan deze tekenen dat u mogelijk interactie hebt met een minnaar of vriend uit een vorig leven.

Dus hoe bepaal je hoe je huidige relaties zich verhouden tot je vorige levensrelaties? Hier zijn tekenen dat u mogelijk te maken heeft met een minnaar of vriend uit een vorig leven.

Lees ook:   Gesprekken met overledenen

De verbinding was er direct.

We komen in de loop van ons leven dicht bij veel mensen. Bij de meeste mensen laten onze relaties zich echter pas zien over weken, maanden en zelfs jaren. Maar er zijn enkele mensen die we ontmoeten en er is zo’n sterke directe verbinding dat we weten dat de relatie op de een of andere manier anders is. Wat we waarschijnlijk oppikken, is de relatie die al tijdens een ander leven was opgebouwd.

De gevoelens zijn in tegenspraak met de logica.

Dit kan op twee manieren gebeuren. Je weet misschien niets van iemand, maar je voelt je op onverklaarbare wijze dicht bij hen.

Je vrienden vertellen je misschien: ‘je kent deze persoon niet; je moet ze op dit moment niet vertrouwen. ‘ Maar misschien voelt u het heel anders. Dit kan ook gebeuren in het geval dat je iemand ontmoet die echt aardig voor je is. Ze zien er misschien voor iedereen betrouwbaar uit, maar je vertrouwt ze instinctief niet.

In dit geval zeggen je vrienden misschien: ‘hij of zij is een geweldig persoon. Waarom verdenk je ze? ‘ Je weet misschien niet waarom je deze persoon niet vertrouwt, maar je weet gewoon dat je dat wel doet.

Informatie komt in een droom.

Soms verzamelen we informatie over onze reïncarnatie-verleden als we slapen. Heb je ooit gedroomd over iemand in je huidige leven en de droom klopte niet? Misschien dragen ze kleding uit een andere periode. Dat kan je een idee geven over de periode van een vorig leven die je met de persoon hebt doorgebracht. Misschien doet de persoon in een droom iets dat hij in zijn huidige leven niet doet. Nogmaals, dat kunnen uw herinneringen uit het vorige leven zijn die doorschemeren in uw droom.

Lees ook:   Waarom hebben ontwikkelde zielen vaak problemen met materiële rijkdom?

Je ervaart deja vu als je met iemand samen bent.

Soms ontmoeten we iemand in ons leven en hebben we het gevoel dat we het gesprek eerder hebben gevoerd. Misschien komt het landschap je bekend voor, ook al ben je op een plek waar je nog nooit bent geweest. Deja vu is erg krachtig en het is niet iets dat je gemakkelijk kunt negeren. Je weet dat het moment belangrijk is, omdat je weet dat je het op de een of andere manier eerder hebt meegemaakt. In die gevallen herleven jij en de persoon in je leven misschien een moment uit een vorig leven (of zelfs een parallel leven).

Telkens wanneer je voelt dat er meer is dan het oog van een huidige relatie, schrijf je gedachten op. In de loop van de tijd heb je een reeks aanwijzingen die je kunnen helpen om je eigen reïncarnatieverhalen samen te stellen. Hoewel het fascinerend is om te lezen over de vorige levens van anderen, is er niets interessanter dan over je eigen leven te leren.

Gerelateerde artikelen

Back to top button