web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Asperger zoons maakten vorig leven mee als soldaat

Dit verhaal spreekt over de worsteling die veel ouders hebben wanneer hun kinderen beginnen te praten over vorige levens, vooral in de context van gewelddadige vorige levens.

D-Day: The Normandy Invasion

Ik ga mijn angst voor het eerst [publiekelijk] uitleggen. Deze [reïncarnatie] is een onderwerp waar ik altijd in heb geloofd. Eigenlijk is mijn verhaal misschien een schokkend verhaal, omdat ik al twee jongens van 13 tot 14 jaar oud heb. Beiden hebben het Asperger-syndroom en zijn zeer intelligent, maar het leven voor hen is buitengewoon moeilijk – vooral omdat ze weigeren los te laten wat de herinneringen aan hun vorige leven lijken te zijn.

Omdat ze kinderen waren, had ik veel moeilijke momenten op school met hen, vanwege hun obsessie om zeer grote, complexe en bloederige oorlogsscenario’s te tekenen – meestal van wat leek op WO I en WO II. Ik heb nog steeds veel van die tekeningen. De jongste weigerde, aangezien hij vier was, zelfs om iets te dragen dat geen militaire camouflage-outfit is. Toen hij begon te praten, na vele therapieën, had hij het alleen over slachten, kelen doorsnijden, verschillende soorten messen enzovoort … stel je onze situatie eens voor! We moesten zelfs counseling doormaken met de kinderen. Mijn jongste praat voortdurend over verschillende manieren om zichzelf, zijn dierbaren en zijn land te beschermen.

Lees ook eens:   Waarom herinner je, je vorige levens niet, hoe het werkt

De oudste was niet zo ernstig, maar hij is al sinds zijn derde jaar in totale controverse met zijn vader. Zijn vader zegt dat hij altijd een vreemd liefde / haatgevoel voor de jongen heeft gevoeld. Nu hij [de zoon] een tiener is, heeft hij bij talloze gelegenheden gezegd dat hij weet dat zijn vader hem tijdens een militair conflict heeft vermoord door met zijn pistool op zijn hoofd te schieten terwijl hij weerloos was. *karma door terug te komen als zijn kind* Hij zegt dat hij de ogen van de man duidelijk kan zien en de klap kan voelen, en het zijn de ogen van zijn vader. ‘

Mijn zoon zegt dat hij er sinds zijn jeugd talloze keren over heeft gedroomd en ik geloof hem. Stel je mijn situatie voor, want ik geloof in reïncarnatie en vorige levens en ik weet wat er gebeurt, is waar, maar iedereen denkt dat ik de gek ben!

Ik wens alleen deze ervaringen die ze zich nog herinneren en ‘zoveel koesteren’, gewoon verdwijnen. Tegelijkertijd voel ik me verdrietig voor mijn zonen, vanwege de herinneringen die ze hebben. Ik hoop alleen dat alles goed gaat voor hun toekomst en ze leren lieve en rustige mensen te zijn.

Lees ook eens:   Huisdieren die incarneren?

Soms ben ik bang van mezelf dat ik denk dat ze een soort moordenaars of onverzoenlijke krijgers kunnen worden, vanwege wat een groot vermogen lijkt te zijn om hun gevoelens (voor zulke jongere jongens) te screenen, en ze in feite gewelddadige sterfgevallen als iets zo natuurlijks te zien.

Ik huilde als een gek toen het Columbine-incident plaatsvond, niet voor de slachtoffers, maar voor de jongens die het deden. Hoeveel soldaten die “dodelijk als gekken” stierven, zijn er vandaag onder ons, in onze huizen, en kunnen nog steeds niet vergeten wat hun “plicht” was? Hoeveel van hen zijn kinderen met een handicap en kunnen niet erkennen dat ze niet opnieuw hoeven te leven? Is er hoop voor ons, de ouders van deze kinderen? Dit is iets waar niet veel mensen over praten. Misschien is het het niet zo mooie gezicht van reïncarnatie?

  • Wie weet wat de oorzaak van asperger is, misschien inderdaad een vorig leven waar veel wreedheden plaatsvonden?

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥