web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Mensen met werkelijk geloofwaardig bewijs voor hun bewering dat ze gereïncarneerd zijn

Mensen met werkelijk geloofwaardig bewijs voor hun bewering dat ze gereïncarneerd zijn

εικόνα ανακαλύφθηκε από ℒadyℬook. Ανακάλυψε (και αποθήκευσε!) τις δικές σου εικόνες και βίντεο στο We Heart It

Het hiernamaals zal altijd een onderwerp blijven van menselijke fascinatie. We vragen ons allemaal af wat er gebeurt als we sterven. Verhalen over reïncarnatie geven gelovigen hoop dat hun bewustzijn na de dood voortduurt, maar laten soms sceptici met hun ogen rollen. Sommige reïncarnatieverhalen zijn echter niet zo gemakkelijk te negeren. Als herinneringen uit vorige levens met zenuwslopende precisie komen, kunnen zelfs de meest geharde sceptici gelovigen worden.

In deze potentieel echte reïncarnatieverhalen kunnen individuen zich ingewikkelde, griezelige herinneringen herinneren aan levens die ze nooit hebben geleefd. Hun verhalen zijn rijk aan details die te nauwkeurig lijken om alleen uit de verbeelding te komen. Mensen die gereïncarneerd zijn, onthouden mogelijk informatie die later wordt geverifieerd, zoals voormalige adressen, oude familieleden en dodelijke ongevallen.

Hoewel sommige herinneringen uit het vorige leven gemakkelijk kunnen worden verworpen, zijn deze verhalen rijk aan angstaanjagende details die logische verklaringen tarten. Dergelijke kronieken zullen zelfs fervente sceptici de vraag stellen: ‘Is reïncarnatie echt?’

In 2009, op vierjarige leeftijd, werd Ryan Hammons wakker, greep zijn borst en schreeuwde dat zijn hart explodeerde in Hollywood. Zijn moeder, Cyndi, raakte geïntrigeerd toen Ryan meer details uit een vorig leven onthulde. Hij zweerde dat hij ooit in een huis in Hollywood in een straat met de naam “Rock” woonde, waar hij drie zonen had en een vriend genaamd “Senator Fives”.

Op een dag nam Cyndi een boek door met foto’s uit het oude Hollywood. Ryan gluurde over haar schouder en identificeerde opgewonden de ene man als George en de andere als zichzelf. Cyndi nam contact op met een psychiater van het UVA Medical Center die onderzoek doet naar reïncarnatie . De psychiater verifieerde dat de man op de foto een filmster was genaamd George Raft en de andere man was Martin Martyn, die stierf in 1964. Toen ze contact opnam met Martin Martyn’s dochter, bevestigde ze dat Martyn een Hollywood-agent was, woonde op North Roxbury Drive en drie zonen had , en hij ontmoette eens de New Yorkse senator Irving Ives.

Na een ontmoeting met Martyn’s dochter verloor Ryan plots zijn interesse in zijn Hollywood-herinneringen. Hij werd afstandelijk op de bijeenkomst en vertelde zijn moeder daarna dat de energie van zijn dochter was veranderd. De uitleg van de psychiater? Wanneer gereïncarneerde kinderen zien dat mensen uit hun verleden verder zijn gegaan, sluiten ze zich af en vergeten ze hun vroegere bestaan.

Een slachtoffer van brand in Chicago werd gereïncarneerd als een vijfjarige jongen

In het begin lachte Erica Ruehlman haar vijfjarige zoontje Luke’s vreemde neiging om speelgoed en objecten ‘Pam’ te noemen. Ze maakte zich ook geen zorgen over zijn opmerkingen dat hij ooit een meisje was geweest. Hij zei dan vaak dat hij zwart haar had toen hij een meisje, of dat hij dezelfde oorbellen droeg als zijn moeder, uit nieuwsgierigheid vroeg Erica uiteindelijk aan Luke wie Pam was.

‘Dat was ik’, zei hij, ‘vroeger wel, maar ik stierf en ging naar de hemel. Ik zag God en uiteindelijk duwde God me terug naar beneden en toen ik wakker werd, was ik een baby en noemde je me Luke. ‘

Nadat zij hem had gevraagd om meer informatie, vertelde Luke zijn moeder dat hij in Chicago woonde, daar nam hij veel de trein en stierf bij een brand. Nadat Luke zijn dood had genoemd, maakte hij een handbeweging om aan te geven dat iemand uit een raam springt. Toen Erica de informatie in een zoekmachine zette, ontdekte ze een nieuwsbericht over een brand in het Paxton Hotel in Chicago. In maart 1993 stierven 19 mensen bij een brand in het gebouw en stierf een vrouw, Pam Robinson, toen ze uit een raam sprong.

Erica kon niet uitleggen hoe Luke zou hebben geweten van een brand in Chicago. Hij was nog nooit in de stad geweest en ze had het er nooit met hem over gehad. Hoewel het angstaanjagende verhaal van Pam Robinson toeval kon zijn, was het genoeg om het Erica te laten geloven.

Twee zussen vermoord in een auto-ongeluk werden gereïncarneerd als een tweeling

John en Florence Pollock waren gebroken van verdriet toen hun tweelingdochters, Joanna en Jacqueline, op 5 mei 1957 bij een auto-ongeluk om het leven kwamen. Het jaar daarop waren ze wel heel erg blij te horen dat ze plotseling in verwachting waren, Florence droeg ditmaal een tweeling. De tweeling, twee meisjes, Gillian en Jennifer, werden identiek geboren, behalve de moedervlekken van Jennifer. Ze had een moedervlek op haar middel, vergelijkbaar met een moedervlek die Jacqueline had, en een moedervlek op haar voorhoofd die leek op een van Jacqueline’s littekens.

Lees ook eens:   De waarheid bij zelfmoord en vorige levens

John en Florence verhuisden van hun oude huis toen hun dochters drie maanden oud waren. John en Florence vertelden heel weinig over Gillian en Jennifer  hun overleden zussen, maar de meisjes leken de herinneringen van Joanna en Jacqueline te delen. Ze vroegen om oud speelgoed dat toebehoorde aan de overleden tweeling, herkende herkenningspunten tijdens het reizen naar het voormalige huis van hun ouders en waren op onverklaarbare wijze doodsbang voor auto’s. Bij het zien van tegenliggers schreeuwden ze: ‘De auto komt ons halen!’

Gelukkig vervaagden deze angstige herinneringen op vijfjarige leeftijd meestal grotendeels. De meisjes gingen een relatief normaal volwassen leven leiden. Hun verhaal wordt echter nog steeds vaak aangehaald als bewijs van reïncarnatie.

Mahatma Gandhi onderzocht de reïncarnatieclaims van een meisje

Shanti Devi uit Delhi, India, werd geboren in 1926 en praatte amper tot ze vier jaar oud was. Vervolgens begon ze erop te staan ​​dat ze met haar man en zoon woonde in een stad genaamd Mathura, waar ze tien dagen na de bevalling was overleden. Uiteindelijk vroeg een lerares op de school van Devi naar de naam van haar ex-man en ze antwoordde: “Pandit Kedarnath Chaube.” De leraar identificeerde een man met deze naam in Mathura en schreef hem een ​​brief.

Chaube bevestigde dat zijn vrouw, Lugdi, negen jaar eerder stierf tijdens de bevalling. Toen Chaube naar Shanti reisde, stelde hij zichzelf voor onder de naam van zijn oudere broer. Shanti ontdekte onmiddellijk de test  en herkende Chaube als haar echtgenoot. Ze herinnerde zich details van Lugdi’s leven, zoals het favoriete eten van Kedarnath en hoe Lugdi in een put op hun binnenplaats baadde. Ze bestrafte Chaube ook omdat hij hertrouwde, zoals hij Lugdi had beloofd dat hij dat niet zou doen.

Mahatma Gandhi hoorde uiteindelijk van haar verhaal. Hij ontmoette Devi en richtte een commissie van 15 mensen op om haar beweringen te evalueren. Verrassend genoeg kon de commissie het verhaal niet ontkrachten.

Een grootvader werd gereïncarneerd als zijn eigen kleinzoon

 

Jim Tucker, psychiater aan de Universiteit van Virginia, die professioneel reïncarnatie bestudeert, ontmoette een jongen die werd geïdentificeerd als Sam en die volgens hem de reïncarnatie is van zijn eigen grootvader. Tot hij vier jaar oud was, had Sam nog nooit een foto van zijn grootvader gezien. Na het overlijden van zijn grootmoeder brachten zijn ouders een oud fotoalbum mee. Toen hij de auto van zijn grootvader zag in het fotoalbum , riep hij uit: ‘Dat is mijn auto!’

Dit zou gemakkelijk kunnen worden toegeschreven aan een overactieve verbeelding. Dit is wat Sam’s Baptistenmoeder eerst deed, omdat haar religie niet in reïncarnatie gelooft. Ze werd echter een gelovige nadat ze Sam had gevraagd of hij zich nog iets van zijn vorige leven herinnerde. Hij zei dat zijn zus door slechte mannen was ‘veranderd in een vis’.

Sam’s moeder stond versteld. De zus van zijn grootvader was vermoord en haar lichaam was in een rivier gedumpt. Vanwege het angstaanjagende karakter van het verhaal hebben Sam’s ouders hem nooit verteld over de moord op zijn oudtante.

Een peuter uit het Midwesten herinnert zich dat hij ”Gone with the wind” had geschreven

Vanaf het moment dat hij twee jaar oud was, stond een kind uit het Midwesten, Lee genaamd, erop dat hij nog een huis had en nog een moeder. Toen hij drie jaar oud was, begon hij te zeggen dat hij op 26 juni was geboren in plaats van op zijn eigenlijke verjaardag, 21 juni. Lee beweerde dat zijn middelste naam Coe was, hij schreef films voor de kost en had een dochter genaamd Jennifer. Zijn zus vroeg hem hoe oud hij was toen hij stierf en antwoordde prompt: ‘Achtenveertig.’

Lee’s nieuwsgierige ouders gaven Lee de titels van verschillende films door en vroegen hem of hij ze had geschreven. Toen ze Gone With the Wind noemden , werd Lee enthousiast. Hij beweerde gretig dat hij de film schreef.

Na een snelle Google-zoekopdracht leerden Lee’s ouders dat de schrijver van Gone With the Wind Sidney Coe Howard heette. Howard werd geboren op 26 juni, had een dochter genaamd Jennifer en stierf op achtenveertig. Aangezien deze details van Coe’s leven onbekend waren bij Lee’s ouders, is het onduidelijk hoe hij ze kende. Dit laat reïncarnatie over als een mogelijke verklaring.

 

Een gereïncarneerd moordslachtoffer keerde terug om zijn moordenaar te confronteren

 

Lees ook eens:   Vorige levens en boeken online

Toen Karanfil Tutusmus uit Turkije in de jaren vijftig zwanger was van een zoon, droomde ze dat een man genaamd Selim Fesli aan haar verscheen met een bloederig gezicht. Ze baarde een jongen, Semih Tutusmus. Zodra Semih begon te praten, stond hij erop dat hij de reïncarnatie van Fesli was. Hij zei dat hij in een nabijgelegen dorp woonde en door een buurman was vermoord.

Op vierjarige leeftijd liep Semih naar het oude dorp van Fesli en sprak met de weduwe van Fesli. Hij was in staat om hun leven samen tot in de kleinste details te vertellen en zijn beweringen over moord werden enigszins bevestigd. Fesli was inderdaad neergeschoten door een buurman, maar die beweerde dat het een jachtongeval was. Semih daarentegen hield vol dat zijn vroegere zelf was vermoord vanwege een ruzie over Fesli’s muilezel die in het veld van de buurman graasde.

Semih keerde zijn hele leven terug naar het dorp van Fesli, op bezoek bij zijn weduwe en volwassen kinderen. Als hij zijn moordenaar tegenkwam, gooide hij stenen naar hem. Hij voerde geen gewelddadiger wraak uit bezorgdheid dat zijn buurman ook zou reïncarneren. Semih hield zich aan steengooien om te voorkomen dat een cyclus van moord over meerdere levens voortduurt.

 

Een zesjarige beweerde de reïncarnatie te zijn van de nabijgelegen familieman

 

Op anderhalfjarige leeftijd schokte Nazih Al-Danaf uit Libanon zijn ouders. Hij verklaarde: “Ik ben niet klein, ik ben groot.” Hij stond erop dat hij veel wapens had, waaronder granaten, en woonde in een nabijgelegen dorp.

Naarmate de tijd verstreek, vroeg Al-Danaf voortdurend om naar zijn oude huis in Qaberchamoun te worden gebracht, op ongeveer 16 kilometer afstand van zijn dorp. Toen hij zes jaar oud was, stemden zijn ouders in met dit verzoek en Al-Danaf vond het huis van Najdiyah Khaddage. Khaddage sprak uitvoerig met Al-Danaf en raakte ervan overtuigd dat hij de reïncarnatie was van haar echtgenoot, Fuad Assad Khaddage. Ze was verbaasd toen Al-Danaf haar vragen correct beantwoordde. Hij herinnerde zich wie de basis van hun huis had gebouwd, de bijzonderheden van een ongeluk toen ze haar schouder ontwrichtte en een incident toen hun dochter ziek werd door het innemen van medicijnen.

Nog verbazingwekkender? Toen de vermeende vrouw van Al-Danaf hem bij haar thuis uitnodigde, rende hij snel naar een kast op zoek naar zijn wapens. Dit was precies de kast waar haar overleden man zijn wapens en granaten had bewaard.

 

De geboortetekens van een kind komen overeen met de dodelijke verwondingen van een fietsongeluk

 

Purnima Ekanayake uit Sri Lanka werd geboren met ongewone moedervlekken op haar onderste ribben en borst . Op jonge leeftijd begon ze te praten over een vorig leven. Na een schoolreisje naar een tempel, 145 mijl verderop, stond Ekanayake erop dat ze in de stad tegenover de tempel woonde. Ze beweerde dat ze ooit een mannelijke wierookmaker was die omkwam bij een verkeersongeval.

Ekanayake’s vader reisde met zijn zwager naar de stad in kwestie, Kelaniya. Ze vroegen wat over lokale wierookmakers en vonden de naam Jinadasa. Jinadasa was een wierookmaker die stierf toen hij tijdens het fietsen door een bus werd aangereden. Ekanayake’s familie nam haar mee naar het huis van Jinadasa, waar ze zijn vrouw en dochter kon identificeren en de school kon noemen die Jinadasa bezocht.

De familie van Ekanayake had geen eerder contact of banden met de familie van Jinadasa. Het is moeilijk uit te leggen hoe ze zulke specifieke informatie correct heeft gekregen. Dan waren er de moedervlekken. Het autopsierapport van Jinadasa toonde verschillende breuken en kneuzingen door het ongeval dat langs zijn onderribben en linkerkant liep.

 

Een gepensioneerde brandweercommandant voelde een emotionele band met een generaal uit de burgeroorlog

Toen de gepensioneerde brandweercommandant Jeffrey Keene en zijn vrouw op vakantie waren in Maryland, werd hij verrast door een bezoek aan een slagveld in de burgeroorlog, Sunken Road genaamd. Keene werd onverklaarbaar emotioneel toen hij het veld betrad, tot het punt dat hij dacht dat hij een hartaanval zou krijgen. Terwijl de fysieke pijn voorbijging, voelde hij een griezelige verbinding met het gebied.

Later vertelde hij het incident aan een helderziende op een feestje. Ze vroeg of hij in reïncarnatie geloofde. Hij voelde de instinctieve drang om de woorden te zeggen: ‘Not yet.’

Tijdens het lezen van een tijdschrift over de burgeroorlog in zijn huis, vond hij een artikel over een generaal uit de burgeroorlog, geïdentificeerd als generaal Gordon. Gordon had tijdens de slag om Antietam in Sunken Road gevochten. Tijdens deze strijd werd hij het best herinnerd omdat hij herhaaldelijk de woorden ‘Not yet’ riep.

Lees ook eens:   Een gouden bed

Bij het onderzoeken van Gordons leven vond Keene meer verbindingen tussen hem en Gordon. Keene had sporen op dit lichaam die lijken op de wonden die Gordon tijdens de oorlog heeft opgelopen. Op de 30e verjaardag van Keen werd hij met een vreselijke pijn in zijn kaak naar het ziekenhuis gebracht. Toen Gordon 30 was, werd hij in zijn gezicht geschoten.

 

Een gereïncarneerde jongen loste zijn eigen moord op

Hoewel dit verhaal grotendeels gebaseerd is op geruchten , is het toch huiveringwekkend. Naar verluidt werd een driejarige jongen uit Golan Heights (nabij Syrië) geboren met een rode moedervlek op zijn hoofd. Hij beweerde dat dit het gevolg was van moord in een vorig leven.

Arts Dr. Eli Lasch beweert het verhaal te hebben onderzocht. Lasch bracht de jongen van stad naar stad in Israël totdat de jongen een dorp herkende. Hij wandelde geruime tijd door de stad voordat hij een vreemde man benaderde en zei: ‘Ik was je buurman. We hebben ruzie gehad en je hebt me vermoord met een bijl. ‘

Vervolgens leidde de jongen Lasch en de beschuldigde man naar een plek waar hij beweerde begraven te zijn. Er werd een skelet in de grond gevonden met een wond in de schedel die overeenkomt met de moedervlek van de jongen. De man die hij beschuldigde, bekende uiteindelijk vier jaar eerder zijn buurman te hebben vermoord.

 

Een oudere man schokte archeologen met zijn kennis van een oude stad

 

Gedurende zijn hele leven werd Arthur Flowerdew achtervolgd door onverklaarbare en levendige herinneringen aan een stad omringd door een woestijn en een tempel die in een klif is uitgehouwen. Op een dag zag hij tijdens het kijken naar een BBC-documentaire op televisie de stad Petra, Jordanië. Tot zijn verbazing paste de stad die hij in zijn herinneringen had.

Nadat Flowerdew zijn verhaal met verschillende mensen had gedeeld, namen BBC-journalisten contact met hem op met het verzoek zijn verhaal op televisie te laten zien. Verschillende archeologen zijn met Flowerdew naar Petra gevlogen. Hij herkende met gemak oriëntatiepunten, waaronder plaasten die nog niet waren opgegraven. Toen hij een oud apparaat kreeg aangeboden, waarvan het doel jarenlang de geleerden in de war had gebracht, gaf hij een plausibele verklaring over het gebruik ervan. Na het zien van een wachtpost herinnerde Flowerdew zich dat hij daar was gestorven toen hij met een speer werd neergestoken.

De experts die Flowerdew vergezelden, geloofden dat zijn beweringen over reïncarnatie en het betwijfelen of iemand in staat zou zijn de breedte van de kennis die hij vertoonde te vervalsen of te verzinnen. Flowerdew beweerde dat hij de stad nog nooit eerder had bestudeerd en er pas van had gehoord toen hij hem op televisie zag. Hoewel Flowerdew mogelijk informatie over zijn opleiding had kunnen achterhouden, geloven velen dat dit een echt reïncarnatieverhaal is.

Zweedse vrouw beweert de reïncarnatie van Anne Frank te zijn

 

Barbro Karlén werd geboren in Zweden in 1954. Vanaf het moment dat ze kon praten, begon Karlén haar ouders vreemde verhalen te vertellen over iemand die Anne Frank heette. Karlén beweerde dat ze Anne Frank was , dat ze nachtmerries had van mannen die tegen de deur van haar huis schopten en haar meenamen.

Haar ouders waren perplex, niet in het minst omdat ze geen idee hadden dat Anne Frank een echt persoon was. Anne Frank stierf in 1945 in het concentratiekamp Bergen-Belsen nadat de nazi’s haar en haar gezin hadden ontdekt op een zolder in Amsterdam. Ze probeerden zo vervolging te vermijden omdat ze Joods waren.

De ouders van Karlén brachten haar op 10-jarige leeftijd naar Amsterdam. Ze leidde hen snel naar het huis van Frank zonder aanwijzingen, identificeerde correct een plek op de muur waar Frank foto’s van filmsterren had opgehangen en merkte op dat de treden anders waren dan ze zich herinnerde. Dit alles was genoeg om haar ouders eindelijk te laten geloven dat ze echt de reïncarnatie van Anne Frank was, en sindsdien schrijft ze boeken over haar ervaringen.

https://www.ranker.com/list/believable-reincarnation-stories/erin-wisti

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥