12 mei 2021

 

Geld en een vorig leven

https://www.nieuwetijdskind.com/angst-geld-hoe-vorig-leven-heden-beinvloeden/

Interessant artikel die duidelijk maakt hoe het dus werkt aangaande incarnaties en vorige leven trauma’s.

Vorig leven
Hoe meer ik nu ook mijn aandacht naar mijn gevoel bracht, hoe meer de informatie begon te stromen. Ik begon beelden uit een vorig leven waar te nemen, waarin ik een rijke jongeman was. Ik zag paardenrennen, geld over de balk smijten. En een diep verlangen om serieus genomen te worden. Om mee te tellen. Ik wist dat het om geërfd geld ging, en ik voelde dat ik niet het respect had dat degene die het geld zelf verdiend had zou hebben. Ik wilde dat respect ook. Door zelf geld te verdienen, mijn eigen fortuin te creëren. Meer dan ik had. En ik liet me overhalen tot riskante speculaties. Ik zag me een contract tekenen, waarin ik alle risico’s liep. Ik voelde hoe ik me liet vleien, hoe ik mezelf groots wilde voelen en daarom die handtekening zette. Mijn hele fortuin zette ik op het spel. Het ging mis, ik raakte alles kwijt en meer dan dat. Schulden had ik en ik zag hoe ik daarom gevangengenomen werd en die band om mijn nek kreeg.

Lees ook:   Waarom herinner je, je vorige levens niet, hoe het werkt

Gerelateerde berichten