22 april 2021

 

Reïncarnatie wonden en littekens

https://www.evp-experiments.nl/pages/reincarnatie.htm

Lees en zie de foto’s!

Ik heb zelf een cafe au lait vlek precies op mijn borst richting mijn hart…alsof er ooit een kogel doorheen is gegaan!
1 bij 1,5 cm rond…
Heel bizar wel, vooral als je dat dan leest!

 

Stukje uit de tekst…

Wat me bij een van die namen direkt opviel was dat het een volledige “anagram” was van de naam der astronoom, die ik het eerste had vernomen. Er vielen meer zaken op. Zo had deze persoon met de anagram-naam dezelfde geboortedag en -maand als ik. Hij was 47 jaar geworden, na hem kwam iemand die in 1874 was geboren en daarna ikzelf weer, van 1947. Op een of andere manier was het getal 47 of 74 om en om gebruikt. Bij de persoon vóór mij kwamen ook weer diezelfde geboortedag en maand voor, alleen omgedraaid (sterf- en geboortedag en maand). Ook de 3e en 4e persoon vóór mij hadden precies dezelfde geboortedag en maand. Bovendien waren van al deze personen de initialen en geboortenaam steeds hetzelfde…

 

Of:
Op basis van dit soort EVP-reincarnatieonderzoek lijkt het waarschijnlijk dat we in een aantal levens mogelijk hetzelfde uiterlijk behouden, evenals hetzelfde karakter. Bovendien wellicht ook dezelfde personen als verwanten of bekenden. Alleen de omstandigheden zijn telkens anders… Ook lijkt het erop dat men uiteindelijk dit “Rad van Wedergeboortes” kan beëindigen. M…………….

 

Hmmz zou het niet zo zijn dat je op basis daarvan mensen wel en niet mag?

https://www.bol.com/nl/p/born-again/9200000000617782/

8 euro ik koop het niet maar goed voor de liefhebbers…?
walter semkiw born again

Lees ook:   Onvoorwaardelijke liefde wat is dat?

Gerelateerde berichten