25 januari 2022

 

Wanneer je een tweelingvlam ontmoet, zullen ze je opvallen alsof je magnetisch tot hun energie wordt aangetrokken.

We have tried to run from our love, but our souls crave this magic. #Twinflame #QuotesWanneer je een tweelingvlam ontmoet, zullen ze je opvallen alsof je magnetisch tot hun energie wordt aangetrokken.

Je voelt je misschien heel comfortabel of erg nieuwsgierig (of beide).

U zult zich waarschijnlijk herinneren dat u ze in levendige details ontmoette, alsof het gebeurde in slow motion(!).

De energie van tweelingvlamtekens is zo sterk dat het afdrukken in je geest en ziel creëert die een leven lang meegaan.

Het ontmoeten van je tweelingvlamliefde betekent niet altijd dat je gaat trouwen of zelfs je hele leven met die persoon zult doorbrengen, maar het betekent wel dat je emotioneel en spiritueel onherroepelijk verbonden bent voor het leven.

Wanneer je iemand op dit niveau van ‘intimiteit’ met je ziel ontmoet, moet je, je intentie zuiver houden en geen verwachtingen koesteren van wat je relatie met hen zal worden. Het zal zijn wat het zou moeten zijn. Tweelingziel tekens hebben elkaars rug en communiceren vaak zo intuïtief met elkaar dat het telepathisch aanvoelt.

Je tweelingvlam zal je goede eigenschappen zien en je niet beoordelen op basis van je fouten. Tegelijkertijd zullen tweelingzielen elkaar uitdagen en duwen naar hun hoogste potentieel. Over het algemeen is een tweelingvlam de ​​beste vriend voor het leven.

Astrologische compatibiliteit kan helpen bepalen welke sterrenbeelden je kunt verwachten wie  je tweelingziel is.

Tweelingzielenvullen elkaar aan en passen in de levenslessen die je tijdens je leven hebt geleerd en hebt ervaren. Jullie zullen allebei katalysatoren zijn voor groei, expansie en overvloed in elkaars leven.

Het verschil tussen Twin Flames & Soul Mates

Mensen gebruiken de term ’tweelingziel’ vaak uitwisselbaar met ‘soulmate’, maar deze beschrijven twee verschillende relaties.

Een soulmate is een vriend van je ziel die voor een korte periode of een langere periode in je leven kan komen. Een soulmate is vaak een vriend, een minnaar, een persoon die je gewoon ‘krijgt’, terwijl een tweelingvlam al deze dingen is en iemand waarbij je voelt al te kennen bij het ontmoeten. Een tweelingziel beschrijft een persoon die voor altijd een deel van je leven zal zijn, zelfs als er afstand tussen jullie is. Tweelingzielliefde voelt vaak veel intenser en overweldiger dan comfortabele, romantische soulmate compatibiliteit.

In wezen is het doel van een soulmate niet hetzelfde als dat van een tweelingvlam. Een soulmate zal je volledig accepteren zoals je bent, maar een tweelingvlam zal je helpen je te realiseren en naar je volledige potentieel te stijgen.

Twin Flames: 11 tekenen dat je de andere helft van je ziel hebt gevonden

Je voelt je misschien nerveuze, opgewonden vlinders wanneer je iemand ontmoet waarin je romantisch geïnteresseerd bent, maar wanneer je, je tweelingvlam ontmoet, zul je waarschijnlijk voelen dat er iets van grotere proporties in je verandert, alsof je bedoeld bent om je open te stellen voor deze persoon. Je voelt een onmiddellijk comfort en een gevoel van alertheid voor de energie tussen jullie; soms zullen anderen deze krachtige energie ook opmerken.
Het is alsof je thuiskomt bij een geliefde familielid.

Kijk uit naar deze 11 duidelijke tekenen dat je je tweelingvlam hebt ontmoet:

Onmiddellijke Herkenning
Wanneer je je tweelingvlam ontmoet, heb je misschien het gevoel dat je ze ergens eerder hebt ontmoet. Ze zien er misschien niet herkenbaar uit, (Toch lijkt ieder wel iets op zijn vorige levens uiterlijk, dat is nml je energie die je vormt) maar hun energie voelt aan als iets dat je eerder hebt gevoeld. Je merkt misschien dat je elkaar op een synchrone manier ontmoet en dat de tijd stilstaat(!) wanneer je elkaar voor de eerste keer ontmoet. Als je iemand ontmoet en een vriendelijkheid voelt waardoor je je veilig voelt, kan dit een tweelingziel zijn.

Read more about Divine and perfect Love in Jeff and Shaleia's Book, Twin Flames: Finding Your Ultimate Lover  #jeffandshaleia #findingyourultimatelover #union #twinflame #twinflames #twinflameunion #twinflamehealing #twinflamelove #twinflamejourney #ascension #twinflamesuniverse #twinflameascensionschool #god #love #godislove

Het gevoel van thuis (komen)
Wanneer je in de buurt van je tweelingvlam bent, voel je je meer  jezelf. Ze zorgen ervoor dat je je volledig gezien en gehoord voelt, en je doet hetzelfde voor hen. Je zult je meer bewust zijn van je woorden en intenties om hen heen vanwege de verhoogde energie, maar het komt allemaal met een gevoel van veiligheid. Dat betekent dat je eerlijk kunt zijn en kunt delen hoe je, je echt voelt zonder zorgen dat ze het oneens zijn of van streek raken. Dat gevoel van thuis dat je krijgt met je tweelingvlam is zo magnetisch, omdat je het misschien nog nooit hebt gevoeld – zelfs niet in je eigen huis. Je zult niet willen dat het eindigt en je zult het snel weer willen, zoals een favoriete maaltijd!

Een Intense Verbinding
Zodra je je tweelingvlam ontmoet, zul je waarschijnlijk een bijzonder intense, overweldigende verbinding voelen, dus laat je, je ontspannen zijn in hun energie. Je zult waarschijnlijk zelfs genieten van het alledaagse delen van het leven  wetende dat ze dichtbij zijn. Respect en wederzijds begrip zijn natuurlijk in tweelingzielverbindingen omdat je in wezen een deel van jezelf ontmoet. Vergeet niet om uw behoeften en wensen duidelijk te communiceren en het zal de relatie gezond houden – uw tweelingziel kan uw gedachten niet lezen en u kunt de hunne niet lezen! Niet echt natuurlijk maar vaak wel intuïtief aanvoelen, maar blijf ook vooral praten met elkaar.

Photo --

Als je tweelingzielverbinding op romantiek gebied binnendringt, kijk dan of het de juiste tijd en plaats is voor jou om een ​​relatie te hebben of ook voor hen. Tweelingziel verbindingen zijn meestal voor het leven, dus het is niet nodig om je ergens in te haasten zodra je tweelingvlam in je leven is gekomen.

Lees ook:   Als jij je soulmate ontmoet...

Je Vult Elkaar Aan
Tweelingvlammen helpen elkaar een goed gevoel over zichzelf te hebben en het beste uit elkaar naar boven te brengen. Het is alsof je dezelfde taal spreekt. Je tweelingziel zal je motiveren om een ​​beter persoon te worden en kan vaak op een liefdevolle manier zeggen, wat je moet horen. Toch voel je, je comfortabel wanneer je je tweelingziel uitdaagt en ze uit hun comfortzone duwt wanneer ze deze het meest nodig hebben.

Omdat er zoveel liefde is tussen tweelingzielen, zul je een grotere hoeveelheid geduld ervaren wanneer er levens-dingen gebeuren, waardoor de wortels van je relatie elk jaar dieper worden. Ze zullen vaak voelen wat het beste voor je is, als je het niet kunt zien, alsof ze je beter kennen dan jij jezelf kent.

Follow💜 @twinflame.guide💚 for more posts . . . #twinflame #love #psychic #soulmate #spiritual #healing #tarot #psychicreading #lightworker #tarotcards #meditation #psychicreadings #lovers #sad #astrology #yoga #psychics #psychicmedium #chakras #psychicadvisor #crystals #success #happiness #soulmates #twinflames #relationships #soul #twinflameguide #thirdeye #bhfyp

Een Snel Bewegende Relatie
Een veel voorkomend teken van een tweelingziel is wanneer uw band zeer snel verdiept. Zorg er wel voor dat je in balans blijft, omdat dat gevoel van ’thuis zijn’ bedwelmend en veeleisend kan zijn. Haast je niet, maar vecht niet tegen de stroom in. Gebruik je tijd samen om na te denken over en te groeien van je ervaringen, maar vermijd al je tijd samen door te brengen. Toon ze respect door niet te proberen je liefde te snel te laten bewegen.

Tweelingvlammen zijn als wijn, ze worden beter met de leeftijd. Je zult die gevoelens van veiligheid en comfort niet verliezen, omdat je tweelingvlam nergens heen gaat. Sommige mensen willen hun tweelingvlam zo graag vinden, dat ze dat verlangen kunnen projecteren op iemand waar ze veel aan hechten. Maar dubbele vlammen vonken organisch. Laat jezelf elkaar leren kennen in een tempo dat voor jullie beiden natuurlijk aanvoelt en zorg ervoor dat je altijd communiceert.

Twin flame oracle #twinflame #soulmate #1111 #spiritualunion #oracle #love #guidance #spirituality #infinity #faith

Onstuimige tijden
Omdat tweelingvlammen zo’n voelbare en merkbare energie creëren, zal onderdrukte emotionele energie die je vasthoudt,… waarschijnlijk naar de oppervlakte borrelen. Veel van je grote levenslessen kunnen afkomstig zijn van je tweelingziel en je grootste emotionele uitdagingen kunnen met hun hulp worden overwonnen.

Het is zeer waarschijnlijk dat je je demonen onder ogen moet zien zodra je tweelingvlam in je leven is gekomen, want tenzij je pijn uit het verleden geneest, zul je het in de relatie met je meedragen en jullie beiden onder druk zetten. Groei kan verandering, chaos en mislukking betekenen, en je tweelingvlam kan je op je slechtst zien, maar geef jezelf niet op of trek je niet terug – ze zullen je niet opgeven. Blijf eerlijk over waar je mee te maken hebt en dat vertrouwen zal sterk blijven.

If you're meant to be together, then it will happen, and you will get back together. If you want to discover how to get him back using the power of intention, read my blog post.

Een Vrij Gevoel
Je kunt het gevoel hebben dat je alles kunt doen met je tweelingvlam, alsof je elkaars vertrouwen naar voren brengt. De zon schijnt als je bij elkaar bent, om zo te zeggen. Je zult hun emoties vaak voelen, zelfs op afstand, omdat je energetisch verbonden bent. Reik uit wanneer je tweelingvlam ergens doorheen gaat en laat ze gewoon praten, zonder hen te vertellen wat ze moeten doen. Tweelingziel relaties creëren een bevrijdende liefde die je helpt te zien waar je jezelf beperkt. Laat je liefde eerlijk zijn en het zal zich ontvouwen zoals het hoort.

Een Diep Begrip
Als je vastloopt, kan je tweelingvlam je misschien helpen te zien waarom en vice versa. Je tweelingvlam is een deel van jou en hun worstelingen kunnen worden verlicht door met je te praten. Omdat jullie energieke tweelingen zijn, hebben jullie beiden toegang tot sommige van de onderbewuste informatie die jullie in jezelf hebben. Het medeleven tussen u is enorm, waardoor uw band blijvend is.

Rabid Numerology Relationships #numerologychart #NumerologyLifePathCalculator

Een Onontkoombare Band
Je zult tijdens je leven vele levensveranderingen, huisvestingsveranderingen, relatieveranderingen en zelfs veranderingen in het geloofssysteem doormaken, maar de tweelingziel verbinding gaat dieper dan dat alles. Je vindt altijd je weg terug naar elkaar. Het is vrij gebruikelijk dat je op een bepaald punt gescheiden zult zijn, maar je zult altijd op een bepaald punt zonder veel moeite op een bepaald punt eindigen. Zelfs als u zich in verschillende staten, landen of tijdzones bevindt, vindt u een manier om elkaar te bereiken.

Totale Acceptatie
Een van de mooie dingen van tweelingvlammen is dat je elkaar kunt en wilt accepteren zoals je bent, waardoor jullie allebei een van je donkerste momenten kunnen doorstaan. Op de momenten dat je iemand het meest nodig hebt, lijkt je tweelingvlam het vaak gewoon te weten. Ook jij zult toegang krijgen tot hun emotionele energie, zelfs op afstand, en je zult kunnen voelen wanneer je tweelingvlam je nodig heeft.

Omdat tweelingvlammen voor het leven zijn, kun je samen navigeren en je relatie laten groeien, zelfs terwijl je als individu verandert. Omdat je delen van dezelfde ziel bent, zul je plezier hebben waar je ook bent, goede gesprekken voeren en vaak tot tranen worden gebracht door de diepte van de liefde tussen jullie.

Slotgedachten
Als je tweelingziel liefde al in je leven hebt verwelkomd, beschouw jezelf dan als een geluksvogel! Tweelingziel relaties zijn zeldzaam, vaak alleen ervaren door oude zielen die enkele van hun laatste lessen als mensen in hun incarnatiecyclus leren. Wanneer je je tweelingvlam ontmoet, is dit niet iets vanzelfsprekends. Houd een houding van dankbaarheid en blijf gefocust op je spirituele pad, en de Universele Wet van Aantrekking brengt je samen wanneer de tijd rijp is.

Wanneer je jezelf en je ziel kent, stel je jezelf open voor het Universum en voor die tweelingziel liefde.

Veel Geluk.

Gerelateerde berichten