web analytics
...

Tweelingvlam: 23 tekenen van een ontmoeting die het leven verandert


We dromen allemaal van oprechte, ondersteunende, vertrouwende, vreugdevolle en gelukkige relaties. Het zijn deze relaties die ontstaan ​​tussen mensen wier ziel tweelingvlammen zijn. Met zo’n ontmoeting begint de intensieve ontwikkeling van de ziel van een geïncarneerde persoon.

Een ontmoeting met een tweelingvlam helpt ons herinneren wat we werkelijk zijn , maar leidt niet noodzakelijk tot een romantische relatie. Je kunt hetzelfde geslacht zijn met je tweelingziel, of het leeftijdsverschil kan 50 jaar zijn, of jullie kunnen al een relatie hebben. Je kunt beste vrienden worden, collega’s worden of in verschillende richtingen gaan over de weg van het lot, maar deze ontmoeting zal zeker invloed op je hebben: maak het reëler , gecentreerd en, als je alle beproevingen doormaakt, gelukkig. Hoe herken je een tweelingvlam? Je zult voelen.

Serieus, de ontmoeting van tweelingvlammen is vergelijkbaar met de elementen en magie – je kunt de helft van je ziel niet opmerken. Maar gewoon geloven en iets volkomen ongelooflijks realiseren kan moeilijk zijn: het gebrek aan dualiteit, herkenning en onvoorwaardelijke liefde die je kunt ervaren voor een volslagen vreemde, iedereen kan puzzelen en schokken.

When you meditate or surrender, you are allowing the love to flow. You are allowing your spirit guides to reach you. You are allowing your twinflame to feel you also.💖 #loneliness #soulmate #truelove #love #selflove #lovequotes #manifest #alchemy #loveyourself #romance #healing #soul #lovewins #twinsouls #twinflames #twinflame

Daarom vind je in dit artikel 23 tekens dat je je tweelingvlam hebt ontmoet. Misschien zullen ze je hersenen helpen zich aan te passen aan de noodlottige ontmoeting wanneer het gebeurt, of begrijpen dat je deze ervaring al hebt meegemaakt. De opkomst van dubbele vlammen Tweelingvlammen zijn twee helften van één. Dit is één ziel, verdeeld in twee volle zielen, maar absoluut energetisch identiek. In het boek ‘Soul Mates and Twin Flames’ citeert Elizabeth Prophet de apostel Paulus: ‘We zijn tweelingvlammen vanwege het feit dat we uit dezelfde sfeer kwamen als het wit-vurige lichaam. Alleen wij tweeën kwamen uit deze Enige – alleen delen we het unieke goddelijke ontwerp – “man en vrouw” ”(Genesis 1:27). God heeft ons geschapen zodat we verder kunnen gaan van het punt van de schepping, leren, groeien en onszelf ontwikkelen tot het  Goddelijke, en dan terugkeren naar de plaats van onze oorsprong door meer volmaakte wezens. Op dit startpunt van de schepping bevat elk afzonderlijk bewustzijn – de monade – de zaden van het goddelijke vrouwelijke en goddelijke mannelijke , alfa en omega, yin en yang, tegengestelde polen van dezelfde realiteit.

Tijdens de afdaling naar de realiteit van de derde dimensie werden deze twee aspecten van één gescheiden, en zo ontstonden dubbele vlammen. Een daarvan is de Alpha-vlam, de andere is de Omega-vlam. Beide vlammen incarneren om een ​​gescheiden leven te leiden, maar ze zijn zich altijd op een bepaald niveau bewust van het verlies van een aspect van zichzelf. Ook op het diepe niveau van hun ziel weten ze de tweelingvlam te herkennen. Het doel van de incarnatie van dubbele vlammen Gewoonlijk incarneren tweelingvlammen niet samen, behalve wanneer ze naar de aarde gaan voor een hoger doel. Op dit moment incarneren veel dubbele vlammen om het bewustzijn van de mensheid te verhogen. Gewoonlijk, wanneer een vlam incarneert, blijft de andere uit vorm en geeft er de voorkeur aan om zijn belichaamde tweeling energetisch te ondersteunen. Wanneer tweelingvlammen samen worden belichaamd, is hun vereniging op het fysieke vlak vaak chaotisch en vol spanning: fysiek, emotioneel, mentaal (mentaal) en spiritueel. Hun relatie is erg intens. De romantische versie van liefde waar we allemaal van dromen is echt voor tweelingzielen

Wanneer dubbele vlammen worden gecombineerd, worden ze spiegels voor elkaar. Ze zijn hier om elkaars tekortkomingen en onvolkomenheden weer te geven, aangezien het uiteindelijke doel van de tweelingvlammen is om ze op alle niveaus opnieuw te verenigen, nu geïncarneerd. Twin Soul Relations Tweelingvlammen kunnen van verschillende leeftijden zijn, geslacht (hetzelfde geslacht is ook mogelijk), hun geografische locatie, gebruiken, overtuigingen, ras, inkomensniveaus vallen mogelijk niet samen. En toch is deze relatie zodanig dat hun relatie erg lijkt op thuiskomen. De aantrekkingskracht is sterk op elk niveau en geestelijk weten ze dat ze één zijn. Deze kennis helpt hen om veel obstakels te overwinnen, waarvan de meeste worden veroorzaakt door conventies, overtuigingen en kenmerken van hun individuele perceptie van de wereld.

Naarmate tweelingzielen zich ontwikkelen en uitbreiden wanneer ze samen zijn, wordt hun bediening hier op aarde meer globaal. Wanneer ze zich daarvan bewust worden, groeien ze geestelijk sneller dan toen ze verdeeld waren.

Her spirit was a bed in which his restless heart could find serenity and softly rest in harmony ...she excepted his love so openly ~ corny .. yes maybe so...lol but it sounds nice... right? :)

Hun spirituele gaven zijn nauwkeurig gereguleerd: elk van hen heeft een gave die de ander niet heeft. Ze zijn gevoelig voor energiestromen en stemmingswisselingen van elkaar. Als ze niet samen zijn, leven ze niet op volle kracht, alsof ze in een beperkte modus “functioneren”. Samen worden ze evenwichtig, vol energie en in staat om hun missie van belichaming op volle capaciteit te vervullen . Samen worden ze meer van wie ze werkelijk zijn, gewoon in elkaars energie. Caduceus Union Wanneer dubbele vlammen in fysieke vormen herenigen, treedt er een speciaal ontwaken op. Dit ontwaken is alleen mogelijk wanneer dubbele vlammen energetisch combineren in 3D-dichtheid. De vlammen van twin Alpha en twin Omega lichten op. Vóór deze hereniging waren de vlammen niet actief. Door deze ontsteking ontstaat een gouden spiraal , die kronkelend hun essentie verlicht. Sommigen noemen deze spiraal een slang. In werkelijkheid is dit het ontwaken van de eenheid die ze ooit deelden, en is hun Christuslicht / monade / “Ik ben aanwezigheid”, ontwaakt in herkenning. Naarmate ze op alle niveaus dichter bij elkaar komen, verstrengelen deze spiralen zich om een caduceus te vormen – de vereniging van het Licht van Christus. Deze twee vlammen worden één.

Lees ook:   Vorige levens en relaties

Naarmate ze meer met elkaar in evenwicht zijn, worden de caduceus-spiralen steeds meer verenigd totdat er geen zichtbare scheiding tussen hen meer is. De tweelingzielen transformeerden alle inconsistenties en onevenwichtigheden die hen van elkaar scheidden, en betraden het pad van Alpha en Omega en keerden naar huis terug als twee delen van één geheel herenigd in dienst. De hereniging van de vlammen creëert de diepste relatie voor deze twee mensen. Twin Flames: Signs of a Meeting Tot voor kort incarneerden de meeste van de tweelingvlammen niet tegelijkertijd, maar kwamen op hun beurt naar de aarde en ondersteunden elkaar gedurende het hele menselijke leven. Nu worden de tweelingpartners in grotere aantallen samen belichaamd met een speciaal doel: helpen bij het beheren en beheersen van tijdlijnen, energie te beschermen en te verhogen, breng onze wereld vooruit, vooral vooruit in de tijd. Omdat er in onze tijd ook veel vraag is naar zielsverwanten, vertrouwd en sterk, weten mensen soms niet hoe ze tweelingvlammen kunnen onderscheiden van andere zielen van de dichtstbijzijnde groep.

Hoe herkent u dubbele vlammen in 3D-dichtheid? De volgende tekenen van tweelingvlamrelaties zullen je helpen iets te bekennen. Natuurlijk zijn het geen onveranderlijke waarheden – ieder van ons gaat tenslotte door onze eigen persoonlijke ervaring, maar is gebaseerd op de ervaring van ontmoetingen en relaties van tweelingzielen en kan daarom nuttig zijn. 23 tekenen van dubbele vlamrelaties

1. Je had dromen of visioenen van een persoon en / of energierelaties voordat je elkaar ontmoette in dit leven. Of je kwam erachter dat je je energietweeling op een andere ongebruikelijke manier hebt ontmoet. Elizabeth Prophet zegt bijvoorbeeld dat ze, nadat ze haar toekomstige echtgenoot had ontmoet, zijn gezicht in de spiegel zag toen ze naar zichzelf keek en besefte dat ze het tweelinggedeelte van haar ziel in het mannenlichaam had ontmoet.

Sommige mensen zeggen dat ze in de ogen van hun energietweeling onaardse liefde voelden.

2. Nadat je je partner had ontmoet, had je het gevoel alsof je ’thuis’ was , alsof je was teruggekeerd naar een bekende maar lang verloren energie. Na de ontmoeting heb je ‘herinneringen’ aan andere tijden en plaatsen bij deze persoon, die geen deel uitmaken van het huidige leven.

3. Je partner weerspiegelt je problemen, zorgen en tekortkomingen, maar je vult ook elkaars vaardigheden, talenten en capaciteiten aan. Samen ben je de complete fusie van yin-yang.

4. Minstens één van de partners heeft een hogere frequentie. Misschien komt hij uit Indigo en / of Crystal Souls of de eerste golf van ruimtevrijwilligers. De eerste golf van ruimtevrijwilligers, zoals Dolores Cannon in zijn boek Three Waves of Volunteers and the New Earth zegt, werd geboren tussen de late jaren 1950 en 1960, rechtstreeks afkomstig van de Bron, van andere planeten of dimensies. Ze zijn geïncarneerd op aarde om het trillingsniveau van onze wereld te verhogen, zodat zielen die lang op aarde hebben geleefd, verzanden in karma en hun missie vergeten , niet de planeet vernietigen.

5. U kunt van verschillende leeftijden zijn, het ene of het andere geslacht, van verschillende afkomst en opleiding, behoren tot de ’tegengestelde’ religies of culturen. Maar je voelt een ongelooflijke eenheid of een onvergelijkbaar gevoel van onafscheidelijkheid met je partner.

6. Je voelt de symptomen, ziekten en emoties van elkaar, zelfs als je niet in de buurt bent of niet communiceert.

7. Je “functioneert” verzwakt of veel minder optimaal wanneer je gescheiden bent van je tweelingvlam. Je bent fysiek gekwetst als je niet samen bent.

8. Wanneer jij en je partner en je relatie in balans zijn, word je sterker, krachtiger en capabeler dan ooit. Je voelt je verenigd in een missie of roeping om anderen en de wereld te dienen.

9. Je onvoorwaardelijke liefde voor je partner is uniek, niet langer zoals iets anders. Uw partner heeft waarschijnlijk een bepaalde gewoonte, kwaliteit of “bagage” die zou leiden tot het verbreken van een andere relatie. Je let er echter niet op of bent bereid om aan relaties met deze partner te werken, hoe moeilijk het ook is.
Underwater Love – Incredible Shoot by Wedding Photographer Rosie Anderson

Lees ook:   Leven na de dood

10. Je ontmoette je partner toen een van jullie of jullie beiden een andere relatie hadden of, met andere woorden, “ontoegankelijk”. Waarschijnlijk heb je elkaar ontmoet wanneer en waar je dit het minst bewust had verwacht.

11. U of uw partner was bang voor de verbindingssterkte van tweelingvlammen en vluchtte uit relaties om zich niet overweldigd en / of kwetsbaar te voelen. Het kan jaren duren voordat jullie allebei op dezelfde plek terechtkomen om eindelijk je relatie volledig te accepteren.

12. De partner die ontsnapt is uit de tweelingvlam “wordt eindelijk wakker” en begrijpt de betekenis van wat er gebeurt. Zijn of haar ‘aha’-moment komt als gevolg van verlies, ziekte of andere persoonlijke rampen. Hij of zij is het er dan mee eens dat er geen andere persoon of prioriteit belangrijker is dan een tweelingpartner.

13. Het maakt niet uit hoe vaak je het niet eens bent of relaties verbreekt, het lijkt erop dat onbekende krachten je weer bij elkaar brengen. Je ziet overal “tekenen” en herinneringen aan de dubbele verbinding en ze dringen er bij je op aan om weer samen te zijn.

14. Je relatie wordt gekenmerkt door extreme stijgingen en vergetelheid, inclusief passie en intense pijn die je waarschijnlijk nog nooit eerder hebt gevoeld.

15. Om te harmoniseren, karma en elkaar in evenwicht te brengen, “druk je op elkaars knoppen” en controleer je de grenzen en grenzen van elkaar zoals niemand ooit of later heeft gehad. De maximale hoogtes in de relatie worden echter steeds hoger.

16. Vrienden, familieleden en anderen in uw omgeving kunnen de drama’s met de dubbele vlammen niet begrijpen en begrijpen niet hoe u zich voelt in deze relaties. Ze proberen je altijd te laten verhuizen naar iemand of iets anders dat in theorie logischer of beter voor je lijkt.

17. De groei die je ervaart, de lessen die je leert en de persoon die je wordt in een relatie met de tweelingvlam – dit is een heel ander ontwikkelingsniveau. Dit gebeurt sneller en krachtiger dan in enige andere ervaring of groeiperiode in je leven.

18. Je begrijpt dat je vorige zielsverwanten of andere relaties je hebben voorbereid op hereniging met de tweelingvlam. Je tweelingvlammen kunnen zelfs veel ongebruikelijke kenmerken hebben van je vorige partners of vrienden.

19. Je voelt je alsof je je hele leven op deze persoon hebt gewacht. Als je terugkijkt op je leven, zie je ziektes, onrustige relaties of andere situaties die zijn verschenen omdat je nog wachtte en nog steeds op zoek was naar ‘die’.

 

20. Zelfs als je het extreem moe bent om in 3D-dichtheid op aarde te zijn, ben je genezen, ontwikkeld, volwassen en blijf je leven, alleen om bij je tweelingvlampartner te blijven.

21. Je bent een “oude ziel” en dit is je laatste menselijke ervaring. -Incarnatie.

22. Hoe meer jij en je tweelingvlam samen tijd doorbrengen, hoe sneller en vollediger je “wakker wordt” met een hoger bewustzijn.

23. Je hebt een diepe kennis dat je tweelingpartner – je bestemming – niet alleen in deze tijd van het leven, maar ook wanneer je terugkeert naar “huis” en je herenigt voor de eeuwigheid. Niet alle dubbele vlammen incarneren … Een tweelingvlam-relatie kan inhouden dat je op zoek gaat naar je tweelingvlam, die er al dan niet is, in deze tijd en ruimte. De tweelingvlam is letterlijk de andere helft van je ziel , wat je heel maakt, maar tegelijkertijd is elke ’tweeling’ een complete ziel. Maar dubbele vlammen kunnen alleen herenigd worden als beide partners integraal zijn.

Je vorige relatie was ook een contract tussen zielen om je te helpen je voor te bereiden om bij je tweelingvlam te zijn. Wanneer u uw tweeling ontmoet, herkent u hem onmiddellijk. Sommige tweelingvlammen zijn er niet, niet op aarde – ze vertaalden niet in 3D-dichtheid. Dit betekent niet dat je niet mag trouwen of kinderen mag krijgen, want je tweelingvlam, zelfs in onaardse werelden, wil dat je alles ervaart wat je vreugde en geluk in dit leven kan brengen . Evenals het leren van zoveel levenslessen om je spirituele groei te helpen. Hij of zij maakt nog steeds deel uit van je naaste groep zielen, maar heeft de beslissing genomen om je niet bij dit leven te voegen. Vat het niet persoonlijk op! Ze zijn nog steeds bij je in hart en geest. Het is ook belangrijk om te onthouden dat sommige tweelingvlammen aan de andere kant blijven om u te helpen en spirituele begeleiding te geven. Sommige zielen besloten om hier zonder hun tweeling te komen omdat ze ‘de oproep hoorden’ en ze wisten dat ze hier nodig waren in deze incarnatie. Houd er rekening mee dat niet al uw zielengroepen tegelijkertijd incarneren!

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/kak-uznat-bliznetsovoe-plamya/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button