web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Venus in een teken

Venus in de horoscoop van een man is zijn vrouwelijk ideaal. In een vrouwenschema belichaamt u zo uw vrouwelijkheid. Als je je Venus-teken nog niet kent, zoek dan naar het symbool op de geboortekaart. Het sterrenbeeld en de huispositie van Venus bevatten inzichten in je eerste liefdesleven: het leven zelf. Het laat ook zien tot wat voor soort mensen je aangetrokken wordt in romantiek en vriendschap. Venus in je kaart vertelt het verhaal van liefde, schoonheid en je eigen natuurlijke creativiteit.

Venus in Ram
Aangetrokken door passies van het moment, die kunnen leiden tot veel spannende, maar kortstondige liefdesaffaires en vriendschappen. Een creatief, stralend wezen dat zich niet altijd bewust is van de subtiele balans tussen geven en nemen in relaties. Zoekt inspirerende mensen en wordt aangetrokken door de originele, hypermoderne cultuur.

Venus in Stier
Zoekt sappige (decadent gezellige) omgevingen om in weg te zakken, stabiele banden te creëren en schoonheid op te bouwen. Geslepen met de handen, met het geduld om een ​​artistieke vaardigheid te ontwikkelen. Verlangt een zeker ding in liefde, en zal zijn / haar tijd nemen voordat hij investeert in een verbintenis. Een liefhebber van het goede leven, sensuele genoegens en deelname aan de natuurlijke overvloed van het leven.

Venus in Tweelingen
Zoekt de merkwaardige verscheidenheid aan leven op door ideeën en mensen. Geniet ervan deel uit te maken van een groot sociaal netwerk en zorg en vriendschap te tonen in levendige taal. Vindt troost in de werveling van het leven en vindt het heerlijk om de komiek te zijn van hun vriendschapscirkel.

Venus bij Kreeft
Zal in de eerste plaats proberen om hartsverbindingen te leggen en emotionele warmte te bieden aan degenen van wie ze houden. Vrienden voelen zich familie en langdurige banden dragen bij aan het gevoel van continuïteit. Zoekt schoonheid uit het hart en heeft een rijke fantasie om uit te putten.

Venus in Leeuw
Wil op unieke wijze bewonderd worden en trekt meestal de aandacht door hun warmte, vrijgevigheid en goed humeur. Kan een flair hebben voor het dramatische, met een talent voor creatieve zelfexpressie. Door feesten en avontuur naar de kleur van het leven getrokken.

Venus in Maagd
Streeft naar het voortdurend verfijnen en verbeteren van de schoonheid die in het leven bestaat. Getrokken bij relaties met een gemeenschappelijk doel, aangezien dat een instinctieve behoefte vervult. Vaak erg sluw op een praktische manier, wat hun beheersing van een artistieke vaardigheid ondersteunt.

Venus in Weegschaal
Speelt graag de gastheer, met een speciaal geschenk voor het creëren van een harmonieuze sfeer. Maar één-op-één-relaties zijn het meesterwerk en een instinct voor evenwicht, eerlijkheid en schoonheid zijn de instrumenten van de kunstenaar. Waardeert alle soorten kunst en heeft oog voor wat aantrekkelijk is, en trekt ze mogelijk naar beeldende kunst of ontwerpvelden.

Venus in Schorpioen
Creëert natuurlijk intense en transformerende relaties. Kan verdwalen in de gedeelde schaduw van liefde en vriendschappen en geobsedeerd raken door het zich ontvouwende drama. Weet dat de schoonheid van het leven vaak verborgen is en heeft een gave om de “donkere kant” op een kunstzinnige manier tot uitdrukking te brengen.

Venus in Boogschutter
Onderzoekt de waarheid door relaties en weet instinctief dat onze eerste betrokkenheid bij het leven is. Heeft veel vrijheid nodig om vrij te kunnen bewegen, zelfs in een toegewijd partnerschap, zonder zware emotionele banden. Gaat in op de schoonheid van het leven door directe ervaringen, zoals avonturen of actieve, fysiek georiënteerde kunst maken.

Venus in Steenbok
Aangetrokken tot het tijdloze en duurzame en blijft dicht bij de tradities van het gezin. Wordt aangetrokken tot degenen die wereldse status uitstralen, iemand om mee samen te werken voor succes. Vindt schoonheid in het solide, waardevol en tastbaar en geniet van het creëren van een aura van rijkdom.

Venus in Waterman
Werkt het meest natuurlijk in groepen, waarbij de nadruk ligt op concepten en oorzaken. Wordt aangetrokken door de schoonheid van de geest en idealen en past zich minder snel aan de sociale normen aan tijdens het koppelen. Toont liefde voor de hele mensheid door mededogen en is een kunstenaar met toekomstgerichte ideeën.

Venus in Vissen
Probeert op te gaan in relaties en intimiteit te ervaren op spiritueel en emotioneel niveau. Relaties groeien het beste uit de spirituele zoektocht, of creatieve samenwerkingen die een engagement bieden voor de mysteries van het leven. Heeft een diep gevoel van verbinding met het leven en de hele mensheid en wordt aangetrokken door kunst en cultuur die die eenheid weerspiegelt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥