...

18 oktober 2021

 

Alleen tweelingzielen zijn zo

‘Jij bent mijn wederhelft’

“Bij het derde knopje hoorde ik Bouwien. ‘Hey, het is Percy’, zei ik, ‘ik hoopte dat ik even met je kon praten.’ Gek genoeg vond ze dat goed. Ik vertelde haar die nacht een verhaal uit de Griekse oudheid, over de theorie dat mannen en vrouwen vroeger één waren en daarna bij leven zijn gescheiden. Ik zei haar: jij bent mijn wederhelft en Bouwien gaf toe dat zij dat ook zo voelde. Vanaf dat moment waren we samen. Alles ging natuurlijk en vanzelf en het voelde alsof we elkaar al heel lang kenden.”

 

Mooi verhaal om even te lezen!

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5227862/liefdesles-percy-bouwien-altijd-blijven-26-jaar-getrouwd-intens-gevoel

Ik ben er zelf van overtuigd dat liefde op het eerste gezicht te maken heeft met vorige levens.

Ooit moesten we ergens heen en ik keek op de website en zag iemand van al die medewerkers en ik dacht; die is leuk!!!! 🙂

Hoop dat we die krijgen en ja !
Die kregen we ook…zo bizar.
En dat je, je dan enorm thuisvoelt bij zo iemand…heel apart. Alsof je met familie stond te ouwehoeren ofzo.
En dat gevoel gaat ook nooit meer over.
Dat is zoals het is.

Nu geloof ik ook niet echt dat je liefde kunt wegduwen oid, dat is zoals het is.
Het kan wel verminderen.
Maar dat is door het gedrag van anderen vaak. Als mensen je vaak pijn doen bv, of ruzies maken.

Maar het verhaal is te leuk om aan voorbij te gaan!
🙂

Soulmates en tweelingzielen, whatever, je kent elkaar al eeuwenlang

Lees ook:   Het leven voor de geboorte...

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten