web analytics
...
BuitenaardsPolitiek-EliteU.F.O

Project Blue Book – Geheime UFO-bestanden

Project Blue Book maakte deel uit van een reeks systematische onderzoeken van Unidentified Flying Objects (UFO’s), uitgevoerd door de United States Air Force (USAF). De staven van Project Blue Book werden toegewezen om drie hoofdfuncties uit te voeren:

1. proberen een verklaring te vinden voor alle gerapporteerde waarnemingen van UFO’s;

2. Om te bepalen of de UFO’s een veiligheidsbedreiging vormden voor de Verenigde Staten; en

3. Om te bepalen of UFO’s enige geavanceerde technologie vertoonden die de Verenigde Staten zouden kunnen gebruiken.

Duizenden UFO-rapporten werden verzameld, geanalyseerd en gearchiveerd, die concludeerden dat er niets abnormaals was aan enige UFO’s. Project Blue Book werd in december 1969 gesloten. Dit project was het laatste publiekelijk bekende UFO-onderzoeksproject onder leiding van de USAF. Maar wat weten Amerikaanse regeringen echt over UFO’s? Sommige complottheoretici hebben beslist gesuggereerd dat de regering van de Verenigde Staten in feite een nauwe band heeft met buitenaardse bezoekers en hen grondbases verschaft. Een van de gebieden zou onder het water van de westelijke Atlantische Oceaan liggen. Andere theorieën stellen dat buitenaardse wezens naar verluidt Amerikaanse burgers ontvoeren in ruil voor technologische geheimen.

Lees ook:   Hugo is er nog trots op ook

Gerelateerde artikelen

Back to top button