web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

6 kenmerken van vrouwen die Christian Dior als onverzorgd beschouwde

De modeontwerper zei dat er geen lelijke vrouwen bestaan.
Er zijn alleen mensen die niet weten hoe ze hun schoonheid moeten benadrukken…

Dior heeft ooit zes details geïdentificeerd die ervoor zorgen dat vrouwen er onverzorgd uitzien:

98cc50aaa669d1f08e3a93aef08facc9 AnGel-WinGs.nl

Ongewassen haar

Net als Coco Chanel, geloofde Christian Dior dat vies haar het ergste is wat het imago van een vrouw bederft. Dit is gewoon gebrek aan respect voor jezelf en anderen. Een dame moet in alles netjes zijn.

Vulgair taalgebruik

Vrouwelijkheid is wat je moet benadrukken in je uiterlijk. En dit geldt niet alleen voor kleding, maar ook voor manieren van communiceren en gedrag. Zelfs als een vrouw een elegante jurk draagt, zal ze niet vrouwelijk zijn door vulgair te communiceren of, erger nog, door godslastering te gebruiken.

Kleding past niet

Christian Dior geloofde dat een vrouw haar verfijning verliest als ze zich verkeerd kleedt. Met name wordt het uiterlijk bedorven door kleding die niet in de juiste maat is en niet goed bij het figuur past. Kleding gemaakt van stof van lage kwaliteit of slecht genaaid verlaagt ook de kosten. Kleding zou idealiter de sterke punten van je figuur moeten benadrukken en de gebreken ervan moeten verbergen.

Onoplettendheid voor schoenen

Christian Dior herhaalde: “Je kunt niet te veel aandacht besteden aan je schoenen. Veel vrouwen geloven dat schoenen niet zo belangrijk zijn, maar het echte bewijs van de elegantie van een dame is wat ze aan haar voeten draagt.”

Lees ook eens:  Agent bang voor ziektes bij beveiliging vluchteling

Een goed verzorgde vrouw zorgt zorgvuldig voor dit kledingstuk. Als ze altijd sneakers draagt, verliest ze haar vrouwelijkheid. Tenzij ze een prachtige jurk erbij draagt.

Onverzorgde handen

Handen zijn het visitekaartje van iedere vrouw. Ze verraden je leeftijd en laten zien hoeveel je om jezelf geeft. Laat het een simpele manicure zijn, maar zorg ervoor dat je schone nagels en een gladde hand huid hebt. En dit is helemaal niet moeilijk om thuis te doen.

Onverzorgde hakken

Vergeet uw voeten en hielen niet. In de zomer dragen we open schoenen, jurken en rokken, dus het is ook belangrijk om ze goed te verzorgen, zodat ze altijd goed verzorgd zijn.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥