web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & Uiterlijk

4 Rituelen uit het Oosten die de schoonheid verhogen

Oosterse vrouwen staan ​​bekend om hun elegantie, mooi haar en heldere huid. Grotendeels als gevolg van genetica, klimaat en voedingsgewoonten. Maar dit betekent niet dat hun natuurlijke schoonheid geen zorg vereist. En we moeten een aantal rituelen proberen die verband houden met de verzorging van ons lichaam.

565025cbb366ede76d38095d94455fb7 AnGel-WinGs.nl

1. 36 cirkels rond de navel.

Geen enkele ochtend van een oosterse vrouw begint zonder dit.

Ik denk dat je het al geraden hebt: we hebben het over buikmassage. Het wordt uitgevoerd met de handen in elkaar gevouwen (rechtsboven). Gebruik vloeiende cirkelvormige bewegingen met de klok mee, waarbij u de straal bij elke cirkel vergroot. En terug – tegen de klok in, waardoor de straal kleiner wordt. In totaal moet je je buik 36 keer heen en 36 keer terug aaien.

Deze soepele bewegingen helpen de peristaltiek te normaliseren en de darmen sneller te reinigen na het slapen. En jij en ik weten heel goed hoe nauw de conditie van de darmen en de jeugd van de huid met elkaar verbonden zijn.

2. “Gum” voor rimpels.

Lichte wrijfbewegingen zijn een van de componenten van de ochtendgezichtsverzorging in het oosten.

De techniek is eenvoudig, zoals alles ingenieus. Wrijf met goed verwarmde vingers zachtjes over je gezicht: eerst van onder naar boven en dan van het midden naar de randen, waarbij je met de pads werkt als een gum (alsof je potloodstrepen uitwist). Bewegingen mogen slechts in één richting worden gericht.

Lees ook eens:  Dag arm kipfilets

Het duurt slechts 5 minuten (ik heb het gecontroleerd) voordat de huid van je gezicht begint te ‘reageren’. Ik kan dit gevoel niet anders omschrijven.

3. Vingers in plaats van een kam en een sjaal.

Velen van jullie hebben waarschijnlijk je hoofdhuid meer dan eens met je vingers gemasseerd als je plotseling hoofdpijn kreeg. Zachte cirkelvormige bewegingen van het voorhoofd naar de achterkant van het hoofd verlichten de aandoening echt door de bloedstroom te vergroten.

Maar weinig mensen weten dat het ‘kammen’ van je haar met je vingers niet alleen nodig is om de zwaarte in het hoofd kwijt te raken. Door ons haar met onze handen te kammen, verdelen we het talg gelijkmatig over de hele lengte en creëren we er een beschermende mantel voor. Hierdoor verliest het haar minder vocht, waardoor het er gezonder uitziet.

Als we hieraan de verplichte hoofddoek toevoegen die het haar beschermt tegen de zon en natuurlijke haarkleurmiddelen, wordt duidelijk waarom het haar van Oosterse vrouwen tot op hoge leeftijd dik blijft.

4. Baddetox.

Hamam voor een oosterse vrouw vervangt al onze spabehandelingen. Een Turks bad heeft een delicater effect op het lichaam, in tegenstelling tot een Russisch stoombad. De hoge luchtvochtigheid in de hamam bevordert een actiever gewichtsverlies, omdat het lichaam in het Turkse bad begint op te warmen met behulp van zijn eigen interne bronnen. Dit betekent dat er meer calorieën worden verbrand.

Lees ook eens:  " Het Massale Ontwaken Komt Eraan " - Let Hier Op In November!

Maar daarnaast gaat een vrouw in het Oosten niet naar de hamam zonder massagehandschoen, zwarte zeep en koffiescrub. Zwarte zeep is niets meer dan een mengsel van olijfoliepasta en kruidenextracten. Hierdoor wordt de werking van de talgklieren genormaliseerd, worden de poriën gereinigd en wordt de huid fluweelzacht.

Gebaseerd op materialen uit: Receptenboek voor de jeugd

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥