web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenGezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Mercola: Geneesmiddelenindustrie probeert het Congres te gebruiken om supplementen over te nemen en ze te laten verdwijnen

Gezondheidsvrijheid wordt op een nieuwe manier aangevallen. Illinois Senator Richard Durbin (D) is de sponsor van een nieuw regelgevingsvoorstel – de Dietary Supplement Listing Act van 2022. Deze regelgevende nachtmerrie zou de farmaceutische industrie (FDA) meer controle geven over voedingssupplementen, waardoor de Food and Drug Administration  veel uit bestaan .

Volgens de  nieuwe wetgeving zouden voedings-, voedings- en kruidensupplementen hetzelfde goedkeuringsproces voorafgaand aan het op de markt brengen moeten ondergaan als geneesmiddelen, waardoor de toegang wordt beperkt en de kosten van enkele van de meest elementaire voedingsstoffen en superfoods worden opgedreven.

Geneesmiddelenindustrie probeert NAC, B6, CBD en nog veel meer te vernietigen

Dr. Joseph Mercola waarschuwt dat de Dietary Supplement Listing Act van 2022 de geneesmiddelenindustrie in staat zou stellen supplementen over te nemen en ze te reguleren. In het verleden, zei hij, “hebben de geneesmiddelenindustrie en de Amerikaanse Food and Drug Administration geprobeerd bepaalde supplementen, waaronder vitamine B6 en N-acetylcysteïne (NAC), te verbieden door ze te herclassificeren als nieuwe medicijnen.” De laatste vijandige overname van supplementen zou ervoor zorgen dat miljoenen Amerikanen niet in staat zijn om op de meest elementaire, fundamentele manieren voor hun gezondheid te zorgen.

Deze wetgeving zou de FDA in staat stellen om bepaalde supplementen te herclassificeren als ‘nieuwe medicijnen’. Supplementbedrijven zullen zich geen miljoenen dollars kunnen veroorloven aan nieuwe wettelijke vergoedingen die nodig zijn om hun producten door de FDA te laten goedkeuren. Als dit wordt aangenomen, zullen kleine supplementenfabrikanten failliet gaan, waardoor de farmaceutische bedrijven ze kunnen blijven opkopen. Op dit moment beheren veertien megabedrijven – waaronder Pfizer, Nestle en Bayer – meer dan honderd van de meest populaire supplementen op de markt. Zo heeft Nestle Health Science Garden of Life, Vital Proteins, Wobenzym, Persona Nutrition, Nuun, Orthica, Pure Encapsulations, Douglas Laboratories, Genestra, Minami, AOV, Klean Athlete, Bountiful en de kleinere merken Solgar, Osteo Bi- Flex, Puritan’s Pride, Ester-C en Sundown.

Lees ook eens:   Dertig asielzoekers keerden zich tegen ambulance en politie

De Dietary Supplement Listing Act van 2022 is al ingediend bij de Amerikaanse Senaat en verwezen naar de commissie voor gezondheid, onderwijs, arbeid en pensioenen. Verwacht wordt dat het onderdeel zal worden van de Safety Landmark Advancements Act van de FDA. Daniel Fabricant, Ph.D. president en CEO van de Natural Products Association, waarschuwde: “De laatste keer dat ik het controleerde, zijn voedingssupplementen geen medicijnen, biologische of medische hulpmiddelen, dus waarom het Congres of iemand die niet-Duitse wetgeving ondersteunt die alleen maar kosten met zich meebrengt voor consumenten die er alles aan doen om gezond blijven is buitengewoon verontrustend.”

Big Pharma probeert de door God gegeven stoffen die het lichaam helpen genezen, te controleren, te vervormen en te elimineren

De FDA heeft waarschuwingsbrieven geschreven om bedrijven aan te vullen en hen te vertellen geen N-Acetyl-Cysteïne (NAC) op de markt te brengen voor gezondheidsproblemen. NAC is gebruikt als een remedie om het lichaam te helpen glutathion te synthetiseren, waardoor het immuunsysteem wordt versterkt. De FDA dreigde Amazon te  stoppen met de verkoop van NAC-producten  nadat ze had vernomen dat het publiek belangstelling had voor  NAC voor de bestrijding van infecties .

Dit is slechts het topje van de speer. In 2007 produceerde Medicure Pharma een synthetische versie van vitamine B6, waarvoor ze een medicijnpatent bezaten. Medicure Pharma noemde de vitamine MC-1 en gebruikte het om onvoldoende doorbloeding te behandelen.

Lees ook eens:   Niemand wordt slank van zoetjes

Dat jaar deed Medicure Pharma een beroep op de FDA om zich te richten op elke fabrikant van voedingssupplementen die vitamine B6 in hun formule gebruikten. Medicure Pharma voerde aan dat elk product dat pyridoxal 5?-fosfaat bevatte, schuldig was aan het verkopen van een “vervalst” product onder de Federal Food, Drug and Cosmetic Act, artikel 402(f). Het farmaceutisch bedrijf had MC-1 al ingevoerd in de drugsbank en geloofde dat ze de exclusieve rechten hadden om de synthetische B6-vitamine te produceren – concurrentie was niet toegestaan. Verschillende producenten van volwaardige vitamines gebruikten echter de natuurlijke vorm van vitamine B6 (pyroxidine) en weigerden in te stemmen met de Medicure Pharma en de geneesmiddelenindustrie. Wanneer een farmaceutisch bedrijf een vitamine in een synthetisch medicijn verandert, kunnen ze de prijs opdrijven en het als het hunne op de markt brengen.

Onder het nieuwe regelgevingsvoorstel zouden farmaceutische bedrijven in staat zijn om legaal weg te komen met deze fraude met zowat elke natuurlijke vitamine of fytochemische stof. Dit zal onvermijdelijk natuurvoedingswinkels vernietigen en basisvoedingssupplementen naar de apotheek duwen, waar farmaceutische bedrijven de prijs kunnen controleren en de toegang kunnen beperken.

De Natural Products Association dringt er bij iedereen op aan om  contact op te nemen met hun vertegenwoordigers  om zich te verzetten tegen deze bedreiging voor onze gezondheid en vrijheid.

Lees ook eens:   I want to be a woman - Monty Python's The life of Brian (1979)

Bronnen zijn onder meer:

TheBurningPlatform.com

congres.gov

NaturalNews.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NPANational.org

Oorspronkelijk gepost: https://www.naturalnews.com/2022-07-22-mercola-drug-industry-using-congress-regulate-supplements-out-of-existence.html

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥