web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsycheSpiritueel

33 overleden en zieke vrienden sinds onze bruiloft slechts 8 maanden geleden. Alle 33 gevaccineerd

Ja, je leest het goed. Er zijn (tot nu toe) 33 vrienden en familieleden dood of ziek sinds mijn huwelijk acht maanden geleden. Ik heb het onderzoek gedaan. Alle 33 waren gevaccineerd. Elk van hen.
Dit is een “vaccin dood en ziekte cluster.”
e899162baa8b271449c1e3f5493d3add AnGel-WinGs.nl

Door Wayne Allyn Root :

Dit lijkt op het kankercluster ‘Love Canal’ van de jaren zeventig. Het kan niet worden genegeerd als je zoveel mensen dood of erg ziek ziet in slechts één groep.

Maar het heeft niets te maken met onze bruiloft. Open je ogen. Dit gebeurt overal. Niet-Covid-sterfgevallen zijn dramatisch gestegen in de Verenigde Staten (en over de hele wereld). Levensverzekeringsmaatschappijen melden dat het aantal niet-covid-sterfgevallen met 40% of meer is gestegen onder jonge Amerikanen in de werkende leeftijd. Lincoln National meldt dat de uitkeringen bij overlijden met meer dan 163% zijn gestegen in het jaar sinds de introductie van Covid-vaccins. Dit zijn sterfgevallen die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet werden gezien.

Lees de krantenkoppen – elke dag valt een nieuwe beroemdheid, acteur, rockster, atleet of CEO ‘plotseling en onverwacht’ dood. De meesten van hen zijn veel te jong om te overlijden of krijgen beroertes of hartaanvallen.
Ik wed dat ze allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn GEVACCINEERD.
Ik surfte deze week op een avond naar TMZ.com. En dit waren de koppen:
*Frank Fritz van American Pickers werd na een beroerte in het ziekenhuis opgenomen.
* “Little Women: Atlanta”-ster Ms. Juicy kreeg een beroerte, buiten de IC.
*Hailey Bieber (de 25-jarige vrouw van Justin Bieber) kreeg een mini-beroerte en onderging een hartoperatie.
*Elvis-actrice Shonka Dukureh werd op 44-jarige leeftijd dood aangetroffen in een appartement.
*Sopranos-ster Tony Sirico dood.
*” AGT” & “Voice” deelnemer Nolan Neal overleden op 41.
Voeg toe aan de lijst…
*Paul Duncan, 35, voormalig Notre Dame voetbalster stierf aan een hartaanval tijdens het joggen.
*De autopsie van Sam Bruce, voormalig voetballer van Miami Hurricanes, werd vrijgegeven. Hij stierf aan een hartaanval tijdens het rijden in april op 28-jarige leeftijd.
Dit waren deze week allemaal krantenkoppen op één dag!
Heb je ooit in je leven van zoiets gehoord? Dit is een tsunami. Dit is een plaag. Dit is een ECHTE pandemie. Dit zijn allemaal relatief jonge Amerikanen die ofwel plotseling dood zijn, ofwel erg ziek zijn met de twee meest voorkomende bijwerkingen van het Covid-vaccin (hartaanvallen en beroertes).
Alles waar ik voor heb gewaarschuwd in mijn nationale radioprogramma sinds de eerste dag van het vaccin is (helaas) gebeurd. De kippen zijn naar huis gekomen om op stok te gaan. Het Covid-vaccin is gevaarlijk en dodelijk. Het is de grootste ramp en mislukking in de geschiedenis van de gezondheidszorg. Het is een non-stop dood en letsel machine. (En hoeveel mensen namen dit wel niet, je doet het voor een ander….Wat doodgaan????)
Ik heb persoonlijk een gedetailleerde lijst samengesteld van onderzoeken die zijn vrijgegeven door regeringen en medische autoriteiten over de hele wereld die allemaal wijzen op drie absolute conclusies:

A) Het Covid-vaccin is een vreselijke mislukking.

Lees ook:   Johan Derksen kreeg maoïstisch showproces’ - Binnenhof Report met Martin Bosma

B) Het Covid-vaccin is gevaarlijk en dodelijk.

C) Degenen die twee of meer vaccins nemen, hebben veel meer kans om
Covid te krijgen … om met Covid in het ziekenhuis te worden opgenomen … en te sterven aan Covid.

Maar het wordt nog veel erger. De gevaccineerden vallen als vliegen van hartaanvallen, beroertes, bloedstolsels, kanker en worden gehandicapt door een groot aantal ziekten en aandoeningen.

 

Twee van de laatste geloofwaardige onderzoeken tonen aan…

*Het Covid-vaccin beschadigt en vernietigt het immuunsysteem als een vorm van aids. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9167431/

*91% van degenen in het VK die dit jaar zijn overleden aan Covid zijn drievoudig of viervoudig gevaccineerd: https://expose-news.com /2022/07/22/uk-gov-confirms-91percent-covid-deaths-triple-vaccinated/
Heb je gehoord over deze onderzoeken in de reguliere media? Waarom niet?Wil je al deze geloofwaardige onderzoeken zien die wijzen op een Covid-vaccinramp? Ik heb de meest uitgebreide lijst van wie dan ook, waar dan ook samengesteld. Ik stuur het naar iedereen die erom vraagt.
Nu komen we bij mijn persoonlijke verhaal. Het is pas acht maanden geleden dat ik trouwde met mijn mooie bruid Cindy Parker Root. En in die tijd stierven mensen die we kennen en liefhebben en in grote aantallen dodelijke niet-Covid-ziekten.
33 van hen…
33 doden, gewonden, kreupelen of invaliden in slechts acht maanden. Dat zijn veel vrienden en familieleden. Dat is een “doodscluster” dat moet worden onderzocht door wetenschappers, MD’s en de CDC. Dat is een verhaal dat de krantenkoppen zou moeten halen. Maar wacht, er is meer…
Alle 33 waren ingeënt.
Het is belangrijk op te merken dat ik een conservatieve presentator van een talkshow ben die LUID gewaarschuwd heeft voor de gevaren van het vaccin sinds de eerste dag. Dus mijn vrienden zijn overweldigend conservatief en ook niet gevaccineerd. Maar de weinige vrienden die ik ken die ervoor hebben gekozen om te vaccineren, zijn bijna allemaal dood of ziek.
Denk maar aan die percentages. De gelederen van mijn weinige gevaccineerde vrienden zijn gedecimeerd als een peloton mariniers verscheurd door een vijandelijke hinderlaag, die thuiskwam in lijkzakken.
Wacht, hier is de clincher. Van mijn vrienden en familie die niet zijn ingeënt, is geen van hen overleden of ziek geweest sinds mijn huwelijk acht maanden geleden.
Zie je hier een patroon? Zelfs Democraten moeten een patroon opmerken, toch? Zelfs Dr. Fauci moet een patroon opmerken, toch? Zelfs Joe Biden moet een patroon opmerken.
Nou, laten we ons niet laten meeslepen. Van verpleeghuispatiënten met dementie kan niet worden verwacht dat ze eenvoudige patronen begrijpen.
Er is iets heel erg mis. Iedereen kan het elke dag in de krantenkoppen zien. Amerikanen vallen in het hoogste tempo in de geschiedenis dood neer. Dit zijn allemaal niet-covid-sterfgevallen.
Dit zijn jonge Amerikanen in de werkende leeftijd. En ik wed dat ze allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn ingeënt.
Maar uiteindelijk is niets veelzeggender dan mijn persoonlijke verhaal. Noem het een ‘vaccin dood en ziekte cluster’.
De media moeten verslag uitbrengen over deze ramp. De FDA en CDC moeten toegeven dat het gebeurt. De vaccins moeten worden stopgezet. Maar in plaats daarvan verdubbelen ze. Opmerkelijk is dat ze Covid-prikken aanbevelen voor baby’s, peuters en tieners.

Dit is ofwel de grootste gezondheidszwendel en doofpot in de wereldgeschiedenis, ofwel massamoord op grote schaal. Of allebei.Wayne Allyn Root staat bekend als ‘de conservatieve krijger’. Wayne’s nieuwe tv-show zal in augustus debuteren op Real America’s Voice TV Network. Wayne’s nieuwste boek, “The Great Patriot Protest & Boycot Book”, is een nummer 1 bestseller. Wayne is de gastheer van de nationaal gesyndiceerde “Wayne Allyn Root: Raw & Unfiltered” op USA Radio Network, dagelijks van 18.00 tot 21.00 uur EST, evenals de podcast “WAR RAW”. Bezoek ROOTforAmerica.com, of luister live op USAradio.com.

Bron

Lees ook:   Dood of levend gevaccineerden zenden een Bluetooth-signaal uit

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥