web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

‘Pandemic of the Boosted’: UK-gegevens onthullen ‘fataal probleem’ met COVID-shots

Volgens een analyse door Rob Verkerk, Ph.D., van officiële gegevens uit het VK en Australië, mensen die vier of meer doses van een COVID- 19 vaccin hebben ongeveer 100 keer meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen dan degenen die niet zijn gevaccineerd.

Je hebt meer dan 13 keer minder kans om te overlijden aan een overlijden waarbij COVID-19 betrokken is. Uw sterfterisico door alle oorzaken zal zelfs ongeveer twee en een half keer lager zijn als u volledig wordt geprikt – is dat niet iets van een bonus?
Bureau voor gemanipuleerde statistieken
Voor de datahongerige onder u, het staat allemaal in tabel 3 van de laatste editie van de dataset “Deaths by vaccinatie status, Engeland” met dank aan de National Immunization Management Service van de ONS.
Kijk onder de oppervlakte van deze gegevens en je zult echter een probleem vinden. Een dodelijk probleem.
Dezelfde dataset vertelt je ook dat je 65% meer kans hebt om te overlijden aan niet-COVID-19-sterfgevallen als je prikken volledig up-to-date zijn, in vergelijking met niet-gevaccineerd zijn.
Dat kan gewoon niet!
Je kunt niet zo veel meer kans hebben om te overlijden aan niet-COVID-19-oorzaken, tenzij je het zo laat lijken omdat je nummers opzettelijk of per ongeluk door elkaar zijn gegooid.
Deze ene foutieve statistiek herinnert ons er duidelijk aan dat alle ONS-gegevens voor Engeland – waarop wordt vertrouwd tot ver buiten de territoriale grenzen van Engeland en zelfs het VK – gebrekkig zijn.
Dat betekent op zijn beurt dat gegevens die u of uw dierbaren misschien hebben overtuigd om de handen uit de mouwen te steken, FOUT zijn. Eenvoudigweg.
Dit laatste punt over niet-COVID-19-sterfgevallen is onder onze aandacht gebracht door niemand minder dan Norman Fenton en Martin Neil, professoren van de Queen Mary University of London.
We zijn teruggegaan naar de oorspronkelijke gegevens, waaronder de nieuwste editie van de dataset die de gehele periode van vaccinatie in het VK van januari 2021 tot mei 2022 omvat, in tabel 3 van de ONS-dataset, en we hebben het samengevat in tabel 1. (zie onder).
De niet-COVID-19-sterftegegevens zijn vetgedrukt weergegeven om u te herinneren aan de onmogelijkheid ervan en dat maakt de rest van de gegevens ook gebrekkig, omdat COVID-19- en niet-COVID-19-sterftegegevens niet onafhankelijk van elkaar zijn. Tabel 1. Samenvatting sterftegegevens van de ONS voor de periode januari 2021 tot mei 2022. Credit: ONS

 

6c0fa58416a548787ab21ec26f1a502c AnGel-WinGs.nl

De professoren Fenton en Neil hebben eerder, hier en hier, uitgelegd hoe deze gegevens werden gecorrumpeerd. Ze laten nu ook zien dat het cijfer van 1474 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren enorm is gestegen ten opzichte van die in de recente geschiedenis, min of meer vergelijkbaar met die van volledig gevaccineerden (zie de tweede tabel in het laatste artikel van Fenton en Neil) .
Je kunt je afvragen hoe het publiek zou hebben gereageerd als de verkeerde toewijzingen in de tegenovergestelde richting hadden plaatsgevonden. We weten zelfs hoe ze zouden reageren – en dat geldt ook voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het implementeren of negeren van de gegevensmanipulatie.
Down under
Laten we nu een sprongetje maken over onze prachtige, maar door de mensheid gestresste, blauwe planeet, van Engeland naar New South Wales (NSW), Australië, een deel van de wereld dat ik meer dan tien jaar lang mijn thuis heb mogen noemen.
Met meer dan 95% van de NSW-bevolking die ten minste één prik heeft gekregen, heeft Brad Hazzard, de minister van Volksgezondheid van NSW, de meer dan 30% van de 8 miljoen mensen van NSW bekritiseerd en gezegd dat ze “wakker moeten worden”, “uitschakelen … sociale media en schakel de realiteit in” en stop met zo egoïstisch te zijn.
Het aantal mensen in NSW-ziekenhuizen met COVID-19 neemt duidelijk toe en beweegt zich richting de op één na hoogste piek sinds het begin van het jaar (zie onderstaande figuur). Zijn het die helse niet-gevaccineerde mensen die het probleem opnieuw veroorzaken? Figuur 1. Aantal mensen in ziekenhuizen in New South Wales met COVID-19 per dag, 1 januari tot 9 juli 2022. Krediet: NSW COVID-19 Wekelijks gegevensoverzicht

Lees ook eens:   Jetten Potter onder vuur door Willy Wilders

5a45d7f88f1f3578c29ab38dbc351054 AnGel-WinGs.nl

Nou ja, het lijkt erop dat dit de officiële regel is. Het laatste surveillancerapport suggereert dat de nieuwe golven van BA.4 en BA.5 Omicron-subvarianten verantwoordelijk zijn, wat de recente opwaartse trend benadrukt, waaronder een toename van 17% in ziekenhuisopnames (1.658 tot 1.946) in de afgelopen week.
De grote boodschap is dezelfde als in Engeland. Ga gestoken worden.
Neem bijvoorbeeld deze verklaring uit het surveillancerapport:
“Van de 95 mensen waarvan werd gemeld dat ze waren overleden aan COVID-19, kwamen ze allemaal in aanmerking voor een derde dosis van een COVID-19-vaccin, maar slechts 62 (65% van degenen die in aanmerking kwamen) een derde dosis had gekregen.”
U kunt tegenstrijdige berichten in hetzelfde rapport vinden als u ernaar zoekt.
Neem deze zin die ons eraan herinnert dat geen van de zes mensen onder de 65 die stierven aan COVID-19 gezond of niet gevaccineerd waren:
“Zes mensen onder de 65 jaar stierven met COVID-19. Alle zes gevallen hadden een record van significante onderliggende gezondheidsproblemen die het risico op ernstige ziekte door COVID-19 verhogen.
“– Vier van deze gevallen hadden 3 doses van een vaccin gekregen.
“– Twee van deze gevallen hadden 2 doses van een vaccin gekregen.”
Als we onder de oppervlakte graven, komen er meer problemen aan het licht met de officiële retoriek.
De officiële NSW-gegevens van de afgelopen zeven weken – wanneer NSW bedoeld is om te worstelen met de ‘superbesmettelijke’ BA.4 en BA.5 Omicron-subvarianten – laten zien dat mensen die één (minimaal) tot vier (maximaal) waren gevaccineerd keer tegen COVID-19, hadden 45 keer meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen dan wanneer ze niet waren gevaccineerd.
Dit werd onder onze aandacht gebracht door Joel Smalley, analist, in een Substack-bericht van 19 juli. Joel linkt naar een krachtige interactieve app waarmee iedereen kan spelen met de officiële NSW-gegevens over ziekenhuisopnames en sterfgevallen.
Dus dit (figuur 2 hieronder) is hoe de gegevens van de afgelopen zeven weken eruit zien, in termen van ziekenhuisopnames (zowel IC als niet-ICU). De hoge groene balken tonen ons ziekenhuisopnames van vier of meer doses COVID-19 ‘vaccins’, terwijl de eerste balk in elke tijdreeks (middenblauw) ons de ziekenhuisopnames onder niet-gevaccineerde toont.
De gegevens zijn gestandaardiseerd per 1 miljoen inwoners, dus we nemen vooroordelen weg, aangezien zovelen worden gevaccineerd met een of meer doses, en zo weinigen niet. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat de middenblauwe ‘geen dosis’-balken de afgelopen zes weken relatief onveranderd zijn gebleven en dat de groene balken naar de hemel gaan.
Het zijn enkele van de meest interessante gegevens die we tot nu toe hebben gezien en wijzen op een dosis-responsprobleem – hoe meer doses, hoe kwetsbaarder u bent voor ziekenhuisopname. Niet wat de NSW-regering het publiek vertelt, ondanks dat dit hun gegevens zijn. Figuur 2. Percentage ziekenhuisopname (ICU en niet-ICU) afhankelijk van vaccinatiestatus van 28 mei tot 9 juli 2022. Vermenigvuldiger tussen niet-gevaccineerd en gevaccineerd gemarkeerd in rode rechthoek. Natuurlijk hebben we te maken met een bewegend doelwit. Dus dezelfde officiële overheidsgegevensbron van NSW tijdens de eerdere Delta-fase van 2021 liet een ander beeld zien, vastgelegd door Reuters afgelopen november. Destijds suggereerden de NSW-gegevens dat de niet-gevaccineerde 16 keer meer kans hadden om op de intensive care te belanden of te overlijden.

Lees ook eens:   Lubach was slecht

e2b1c6b30d0db4021d5c42f7174f8519 AnGel-WinGs.nl

De officiële NSW-gegevens van de afgelopen zeven weken, waarin Omicron Delta heeft verdrongen, laten een ander beeld zien, zoals blijkt uit de gegevens die we in figuur 2 laten zien
. statistiek die in november vorig jaar door Reuters werd aangehaald – we ontdekken nu dat je 31% meer kans hebt om naar de intensive care te gaan of te overlijden als je gevaccineerd bent, zoals je kunt zien in figuur 3 (rode rechthoek).
Maar Hazzard en co zwijgen hierover. Men vraagt ​​zich af (of weet) waarom. Figuur 3. Aantal ziekenhuisopnames op IC en sterfte afhankelijk van vaccinatiestatus van 28 mei tot en met 9 juli 2022. Vermenigvuldiger tussen niet-gevaccineerd en gevaccineerd gemarkeerd in rode rechthoek.

e0d8e20d3464b8be72501002de68c9cf AnGel-WinGs.nl

Het wordt nog erger als je de extreme uiteinden van de officiële NSW-dosis-responsgegevens vergelijkt: de niet-gevaccineerde versus degenen die zijn gevaccineerd met vier of meer doses.
We hebben dit gedaan in Tabel 2: Tabel 2. Ziekenhuisopnames en sterfgevallen in NSW onder degenen die geen COVID-19-vaccinaties hebben gekregen en degenen die een of 4 of meer doses hebben gekregen. Credit: Officiële NSW-gegevens Take-homes De take-homes staren ons in het gezicht. Of je nu kijkt naar ziekenhuisopnames of sterfgevallen, degenen die zijn gevaccineerd met vier of meer doses zijn het slechtst af. Mensen die vier doses plus hebben gekregen, hebben ongeveer 100 keer meer kans om in het ziekenhuis te worden opgenomen dan degenen die niet zijn gevaccineerd.

2111cfe59bfa805ce96e155f35a079b9 AnGel-WinGs.nl

Dit verschil is een enorme twee ordes van grootte die waarschijnlijk een fors (lees: echt) signaal bevat, ongeacht hoe vuil de onderliggende gegevens zijn. We zien ook wat een duidelijke dosis-respons lijkt te zijn – hoe meer doses, hoe groter de kans dat u in het ziekenhuis wordt opgenomen.
De sterftegegevens zijn niet zo duidelijk, omdat de ontvangers van één dosis het best af lijken. Dit kan echt zijn, of het kan abnormaal zijn, rekening houdend met het feit dat het verschil minder dan één orde van grootte is.
Maar moeten we het verschil negeren tussen sterfgevallen onder niet-gevaccineerden en degenen die vier of meer keer zijn geïnjecteerd? Er zijn 1,75 keer meer sterfgevallen onder degenen met vier plus COVID-19-injecties in vergelijking met degenen die niet zijn gevaccineerd.
Hoe je deze gegevens ook interpreteert, het is onmogelijk om ze te gebruiken om te suggereren dat mensen die vier prikken hebben gehad, beter af zijn dan mensen die niet zijn ingeënt.
Evenmin zijn er ENIGE betrouwbare gegevens die erop wijzen dat dit nu een pandemie van niet-gevaccineerden is.
Een pandemie van de zwaar versterkte
Het lijkt erop dat de officiële NSW-gegevens ons al het tegenovergestelde vertellen: dit wordt snel een “pandemie van de gevaccineerden”. De risico’s voor deze groep gaan natuurlijk veel verder dan alleen COVID-19.
Het publiek wordt gewoon niet geïnformeerd over de realiteit – en de volksgezondheidsautoriteiten blijven op dezelfde trom slaan met een gebrekkig verhaal. De Engelse data lijken aan de oppervlakte anders, maar er zijn duidelijke aanwijzingen voor datamanipulatie.
Zelfs de opkomende wetenschap begint uit te leggen waarom een ​​steeds groter aantal COVID-19-prikken waarschijnlijk zal bijdragen aan grotere risico’s voor de ontvangers. Mogelijke mechanismen zijn onder meer aangeboren immuunerosie, oorspronkelijke antigene zonde en ontregeling van T-cellen.
Velen van ons komen tot de conclusie dat we de grootste manipulatie van de wetenschap ooit meemaken, gezien het grote aantal mensen dat erbij betrokken is.
Iedereen die nog steeds gelooft in het idee dat we onszelf nog steeds kunnen vaccineren uit deze surrealistische constructie die we een ‘pandemie’ hebben leren noemen, zal waarschijnlijk baat hebben bij het nauwkeurig bekijken van de Engelse en NSW-gegevens die hier worden besproken, gegevens die zijn bewaard in grote waardering van autoriteiten over de hele wereld.
Tijd voor een reality check. Of kun je een oogje dichtknijpen en dezelfde realiteit accepteren waar Brad Hazzard het over heeft, in de overtuiging dat steeds meer COVID-19-vaccinatie de oplossing zal zijn voor COVID-19 en het herstel van de normaliteit?
Oorspronkelijk gepubliceerd door Alliance for Natural Health International.
Rob Verkerk Ph.D. is de oprichter, uitvoerend en wetenschappelijk directeur van Alliance for Natural Health International. 

Lees ook eens:   David Icke toespraak voor Amsterdam

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥