web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Topeconoom Armstrong: ‘Wereldwijde Great Reset machtsovername zal na 2022-2023 falen’ Posted on 27/09/2021

‘De wereld is NIET bereid om al zijn rechten op te geven. Zodra mensen wakker worden en doorkrijgen dat de Covid paspoorten (/ QR codes) PERMANENT zijn, zal er als een lopend vuurtje een bredere opstand ontstaan’

—————————————————————————————————————————————–

De Great Reset gaat 100% zeker mislukken, is de overtuiging van de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong. Hij baseert zich daarbij op het al tientallen jaren zo vaak verbazingwekkend accuraat gebleken analytische model van zijn unieke A.I. ‘Socrates’. ‘We hebben een groep van bejaarde 80-plussers die proberen de wereld over te nemen en deze Vierde Industriële Revolutie erdoor te drukken. Waarschijnlijk hopen ze op een snelle vooruitgang in de geneeskunde om de dood te kunnen ontlopen. Het goede nieuws is dat deze hele poging om de wereld te herontwerpen en een toekomst te creëren waarin zij onsterfelijk worden en aan de top blijven, zal falen.’

‘Ja, het zal heel moeilijk worden, en ja, we zullen stand moeten houden. Het goede nieuws is dat wat zij voorstellen totaal tegen de menselijke natuur ingaat. (Precies daarom proberen ze die menselijke natuur onomkeerbaar te veranderen en de vrije wil uit te schakelen met behulp van Covid mRNA nanotech injecties – X.).’

Lees verder via de bron 

 

Lees ook:   Onder de 60 geen Astrazeneca vaccin meer maar daarboven?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien