web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin heeft zojuist een KNOCKOUT-slag gescoord voor Europa en het WEF

Europa heeft zojuist een olieplafond van $ 60 per vat tegen Russische olie aangekondigd, terwijl Poetin en China de handel vergroten. Europa wordt geconfronteerd met een langzaam kokende energieramp. Ondertussen zegt OPEC+ dat ze niets veranderen, wat betekent dat er nog steeds 2 miljoen vaten olie uit de dagelijkse productie zullen worden gehaald. Alles wat Poetin hoeft te doen is de verkoop van uranium aan Europa en de VS stopzetten en de lichten gaan uit. We zien hoe deze idiote globalisten onze manier van leven voor onze ogen vernietigen, en de laatste bewegingen dit weekend bewijzen mijn punt.

 

 

Lees ook:   Fakenieuws of toch niet...? 56 vragen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥