web analytics

CEO van Pfizer gearresteerd, beschuldigd van fraude

16bd0d943ff63bde85ef52c12ea9d401 via Angel-Wings

CEO van Pfizer gearresteerd, beschuldigd van fraude

CEO van Pfizer Albert Bourla werd vrijdagochtend in zijn huis in de welvarende buitenwijk Scarsdale, New York gearresteerd door de FBI en beschuldigd van meerdere fraudegevallen. Bourla wordt vastgehouden terwijl hij wacht op een hoorzitting op borgtocht. Federale agenten zijn bezig met het uitvoeren van een huiszoekingsbevel bij hem thuis en bij meerdere andere eigendommen die hij in het hele land bezit.
Albert Bourla wordt beschuldigd van fraude wegens zijn rol bij het misleiden van klanten over de effectiviteit van het COVID-19 ‘vaccin’. Pfizer wordt beschuldigd van het vervalsen van gegevens en het uitbetalen van grote steekpenningen. Volgens een FBI-agent die met de Conservative Beaver sprak…, Pfizer loog over de effectiviteit van de vaccins en misleidde klanten over de ernstige bijwerkingen die de vaccins kunnen veroorzaken. Pfizer wordt beschuldigd van het afbetalen van regeringen en de reguliere media om te zwijgen.

 

NIEUW: Ons laatste onderzoek hoort van een klokkenluider die betrokken is bij de cruciale covid-19-vaccinproef van Pfizer. Haar bewijs roept serieuze vragen op over gegevensintegriteit en regelgevend toezicht

 

Covid-19: onderzoeker blaast de klok over gegevensintegriteitskwesties in de vaccinproef van Pfizer
Onthullingen van slechte praktijken bij een contractonderzoeksbedrijf dat helpt bij de uitvoering van de cruciale covid-19-vaccinproef van Pfizer roept vragen op over gegevensintegriteit en regelgevend toezicht. Paul D Thacker…

 

bmj.com

Lees ook:   BAUDET legt THE GREAT RESET uit (en zijn reptielenuitspraak...)

8:44 · 2 november 2021

Albert Bourla was al in de war nadat werd onthuld dat Pfizer en een onderzoekspartner “gegevens vervalste, patiënten niet-blind maakte, onvoldoende opgeleide vaccinators in dienst had en traag was met het opvolgen van bijwerkingen.” Klokkenluider Brook Jackson werd ontslagen als gevolg van haar pogingen om de fraude die werd gepleegd te stoppen, meldde BMJ.
In oktober bracht Project Veritas een reeks lekken uit met de naam “PfizerLeaks”. In de video onthult een andere klokkenluider van Pfizer hoe het bedrijf geaborteerde foetale cellen gebruikt in het COVID-19 ‘vaccin’. Pfizer probeerde dit feit voor het publiek verborgen te houden.

https://www.conservativebeaver.com/2021/11/05/ceo-of-pfizer-arrested-charged-with-fraud-media-blackout/

Gerelateerde artikelen

Back to top button