web analytics

Tweelingzielfilms: begrip en herkenning

Bewust worden van het zijn van een Tweelingziel begint vaak na een fysieke ontmoeting en afscheiding van je goddelijke tegenhanger.

Dit kan zijn na het beëindigen van een relatie met hen, na een paar dates of zelfs na slechts één ontmoeting…
Ze trekken plotseling weg omdat jullie allebei problemen hebben (bewust en onbewust) om aan te pakken, te zuiveren en op te ruimen.

Afkomstig uit dit leven, je jeugd en zelfs je vorige levens samen. Je voelt je gekwetst en (probeert) verder te gaan. Maar dan begin je een waanzinnige hoeveelheid tekens en synchroniciteiten te ontvangen.

Je begint overal dubbele cijfers te zien, zoals 11:11, 1111, 22:22, 21:21, 3333, 4444 enz.

Plots hoor en lees je de naam van je tweeling overal; ontvang je berichten via muziek en misschien krijg je zelfs visioenen, beelden van de toekomst of uit vorige levens die plotseling uit het niets in je hoofd opduiken.

Dit kan ook zijn door extreem levendige dromen over je tweelingzus die zo echt aanvoelen dat je gewoon weet dat het niet ” slechts een droom” was dat je zielen met elkaar spraken in een ander rijk van bestaan.

Wanneer we aan deze Tweelingvlam-reis beginnen, of ons bewust worden, gaan we op zoek naar bevestiging en bewijs van deze verbinding. “Ben ik gewoon gek aan het worden?! Wat gebeurt er met mij?” . Het helpt om contact te maken met andere Tweelingzielen en ervaringen te delen. Social media groepen gericht op Spiritualiteit en/of Tweeling Vlammen, zijn een geweldige manier om je ervaringen te delen en ervaringen van andere mensen te lezen. Dat heeft mij de afgelopen 1,5 jaar enorm geholpen. Ook het bekijken van YouTube-video’s hielp me kennis op te doen over het onderwerp.

In dit artikel wil ik me concentreren op Twin Flame-films omdat ze me ook hebben getroost en geholpen bij het begrijpen en vertrouwen van de Twin Flame-reis. Films kijken over Tweelingvlammen heeft me enorm geholpen omdat

1. Je weet dat je niet de enige bent . Je kunt een personage volgen dat dezelfde of vergelijkbare ervaringen doormaakt.

2. Het brengt hoop op een gelukkig einde. Vertrouwen hebben in de reis en vereniging van de Tweelingvlam is een van de moeilijkste dingen om te bereiken, omdat fysieke ervaringen vaak in tegenspraak zijn met wat je denkt dat waar is. Er is weinig tot geen contact en ik hoor zelfs veel verhalen waarin de ‘loper’ zijn/haar tegenhanger op Social Media blokkeerde. Alleen om ze maanden of soms jaren later te deblokkeren als ze ontdekken dat ze niet kunnen stoppen met denken aan hun goddelijke tegenhanger. Sommige Tweeling Vlammen zijn getrouwd met andere mensen, een karmische partner of zielsverwant. En anderen hebben problemen door culturele verschillen en de daarmee gepaard gaande familiale druk; Tweelingzielen geboren in een hindoeïstisch, joods of islamitisch gezin die gedwongen worden te trouwen binnen hun cultuur/religie. Ook al is degene met wie ze willen trouwen, hun goddelijke tegenhanger, is van een andere cultuur/religie en wordt daarom niet geaccepteerd binnen het gezin van de andere Tweeling. Een groot verschil in status kan ook een probleem zijn. Royalty die niet-royalty wil trouwen, of zelfs iets gebruikelijker omdat beide tweelingen in verschillende landen of aan de andere kant van de wereld wonen. Allemaal heel klassieke problemen binnen liefdesverhalen. En helaas voor veel mensen, zeer relevant binnen hun Tweelingziel-reis. Films kijken die resoneren met onze reis kan ongelooflijk helend voor ons zijn, zowel emotioneel als mentaal. zeer relevant binnen hun Tweelingziel-reis. Films kijken die resoneren met onze reis kan ongelooflijk helend voor ons zijn, zowel emotioneel als mentaal. zeer relevant binnen hun Tweelingziel-reis. Films kijken die resoneren met onze reis kan ongelooflijk helend voor ons zijn, zowel emotioneel als mentaal.

Ik weet dat deze dingen een rol hebben gespeeld en nog steeds een rol spelen in mijn eigen Tweelingziel-reis. Tijdens regressie-/reïncarnatietherapie heb ik vele vorige levens gezien waarin ik vaak werd vermoord door een derde persoon omdat ik bij mijn Tweelingvlam wilde zijn. Net als de klassieke liefdesverhalen van Romeo & Julia en Tristan & Isolde . Ook een verschil in status speelde in sommige vorige levens een rol. (De prins en het dienstmeisje)

In veel levens was er altijd iemand die ons uit elkaar probeerde te houden.
Het is een verhaal oud als de tijd. Maar deze keer zijn de dingen anders, omdat we dit karma uit vorige levens nu opruimen door het innerlijke werk te doen en ruimte te creëren om eenheid te manifesteren. Verder kijken dan de sluiers van illusie. Wat er in het verleden ook is gebeurd, liefde zal elk obstakel overwinnen dat het leven tegenkomt.

Ik realiseerde me ook dat vele jaren voordat ik mijn Tweeling Vlam ontmoette of over Tweeling Vlammen hoorde, er een paar films waren die me echt aanspraken. Nu ik terugkijk, realiseer ik me dat het allemaal Twin Flame-films waren. Ik denk dat mijn ziel de verhalen herkende lang voordat mijn geest dat deed.

Ik heb een paar films uitgekozen die wat minder bekend zijn en die de reis van de Tweelingvlam en zijn uitdagingen het best beschrijven.
Natuurlijk is de lijst veel uitgebreider dan dit. Onder de ” must-watch”- lijst die ik heb gemaakt, vind je een grotere lijst met filmtitels met Twin Flame & Soul mate love. Voel je vrij om meer relevante titels toe te voegen in het commentaargedeelte hieronder.

Lees ook:   Tweelingvlam, trek liefde aan terwijl je slaapt en word blij wakker, verhoog positieve energie

Twin Flame-filmlijst die je moet zien 

Still Breathing (1997) – (Toegevoegd op 15 juni 2020)
Deze film werd voorgesteld in de reacties en na het zien ervan moet ik zeggen dat ik in AWE ben! Daarom besloot ik deze film toe te voegen aan de lijst met trailers die je gezien moet hebben.
Deze film geeft de reis van de Tweelingvlam perfect weer.
Brendan Fraser speelt de Goddelijke Vrouwelijke energie en Joanne Going speelt de Goddelijke Mannelijke energie.
Alles, van hun noodlottige ontmoeting, hun dromen en visioenen, hun innerlijke kinderen die elkaar zoeken, tot rennen, jagen, onvoorwaardelijke liefde enz… Helemaal aan het einde van de film krijgen we zelfs de symbolische rode draad/lint te zien die bindt Hun samen. Deze film is gemaakt met het Twin Flame-concept in gedachten.
Synopsis: Twee verloren zielen: zij een oplichter in LA; Hij, een poppenspeler in San Antonio, heeft dezelfde droom die de een met de ander verbindt. Hij reist naar LA om de vrouw te vinden waar hij geobsedeerd door is geraakt. Ze verzet zich, bang voor zijn maffe ideeën, totdat ze met hem naar San Antonio reist en zijn wijze grootmoeder ontmoet. Een verhaal van twee mensen die door het lot met elkaar verbonden zijn.

Serendipity (2001)
Een van mijn favoriete romantische films aller tijden. Ik kijk het de afgelopen 6 jaar een keer per jaar. Ik resoneerde echt met Sara Thomas , gespeeld door Kate Beckinsale.
Synopsis: Op een magische nacht, wanneer ze in de twintig zijn, ontmoet Jonathan (John Cusack) Sara (Kate Beckinsale). Hij vindt het liefde op het eerste gezicht, maar Sara gelooft in het lot. Na 10 jaar moeten de twee – met 3.000 mijl tussen hen – beslissen of het lot wil dat ze weer samen zijn. Wanneer liefde als magie aanvoelt, wordt het lotsbestemming genoemd; als het lot gevoel voor humor heeft, is het serendipiteit.

Ik herinner me je (2015)
De film begint traag, maar het laat precies zien waar de Twin Flame-verbinding over gaat. Deze kwam voor mij heel dicht bij huis. Vooral van de scène waar een van de personages hypnotherapie probeert en een vorig leven begint te zien Ik raad ten zeerste aan om deze film te kijken om een ​​duidelijk begrip te krijgen van de Tweelingziel-verbinding. Synopsis: Leah en Samuel ontmoeten elkaar als vreemden wanneer Leah Samuel redt van bijna verdrinking in de oceaan. Beiden kunnen onmiddellijk het gevoel niet van zich afschudden dat ze elkaar eerder hebben ontmoet en dat hun toevallige ontmoeting geen toeval was. Geleidelijk aan beseffen ze dat ze een ongelooflijk verleden delen dat ze zich nu beginnen te herinneren.

I Origins (2014)
Deze film bevat een Tweelingziel-romance en de bijbehorende tekens, synchroniciteiten en zielsherkenning. Synopsis: De studie van een moleculair bioloog van het menselijk oog heeft verstrekkende implicaties voor de wetenschappelijke en spirituele overtuigingen van de mensheid.

In your eyes (2014)
Soms voelen en/of zien Tweelingzielen hun goddelijke tegenhanger lang voordat ze elkaar ontmoeten. Dit is echter wat zeldzamer. Deze film toont perfect de telepathische verbinding die veel Tweelingvlammen delen.
Synopsis: Een verwaarloosde en beschutte huisvrouw (Zoe Kazan) deelt een metafysische band met een charismatische ex-gevangene (Michael Stahl-David).

Fallen (2016)
Deze gevallen engel heeft eeuwenlang gevochten voor zijn geliefde. Hij duwt haar weg omdat hij haar geen pijn wil doen, maar wat als ze zich hun geschiedenis gedurende vele levens herinnert?
Synopsis: Op de eerste dag van Luce Price op de Sword & Cross-kostschool wordt haar aandacht getrokken door de vreemd bekende Daniel Grigori. Ze ontdekt al snel dat hij een gevallen engel is die eeuwenlang om haar heeft gestreden.

Tristan & Isolde (2006)
Net als Romeo & Julia, moeten Tristan & Isolde vechten voor hun liefde.
Synopsis: Na de val van het Romeinse rijk ontmoet de Engelse wees Tristan en wordt verliefd op de Ierse prinses Isolde, maar ze staat op het punt te trouwen met Lord Marke, die Tristan heeft grootgebracht. Hoewel hij zich niet bewust is van haar identiteit, heeft hij haar hand gewonnen in het huwelijk voor zijn heer en toekomstige koning van de twee landen, maar nu veroorzaakt de passie van de twee jonge mensen een breuk die leidt tot een verwoestende strijd.

Midnight Bayou (2009)
Dit liefdesverhaal van Nora Roberts is een ander geweldig voorbeeld van hoe vorige levens ons huidige leven kunnen beïnvloeden.
Synopsis: Mysterieuze gebeurtenissen plagen een man (Jerry O’Connell) nadat hij naar een nieuw huis is verhuisd dat – zogenaamd – spookt.

Till Human Voices Wake Us (2002)
Deze film spreekt eigenlijk voor zich, ik ontdekte deze film toen ik op de Uni onderzoek deed voor mijn afstudeerfilm. Ik hield van het verhaal, ook al leek niemand deze film te kennen. Ik begrijp nu waarom ik het zo leuk vond. Het is echt een diep diepgaand Tweelingzielverhaal over zielsherkenning en reïncarnatie.
Synopsis: Nog steeds achtervolgd door de verdwijning en dood van het meisje van wie hij als tiener hield, ontmoet universiteitsprofessor Sam (Guy Pearce) een vrouw, Ruby (Helena Bonham Carter), in een trein, en het klikte. Maar Ruby verdwijnt als Sam wordt afgeleid. Later diezelfde nacht ziet hij haar van een brug in een meer vallen. Hij redt haar, maar Ruby weet niet meer wie ze is. Langzaam begint ze zich vreemd op haar gemak te voelen bij Sam, en hij begint te geloven dat zij de reïncarnatie kan zijn van zijn dode liefde.

2:22 (2017)
Als er één ding is dat een normaal liefdesverhaal onderscheidt van een Tweelingziel liefdesverhaal, dan zijn het de tekenen en synchroniciteiten die een of beide tegenhangers ervaren. In deze film botsen hun vorige levens met het heden.
Synopsis: Twee vliegtuigen botsen bijna op elkaar nadat een verblindende lichtflits luchtverkeersleider Dylan Branson enkele seconden verlamt. Geschorst van zijn baan, begint Dylan elke dag op precies hetzelfde tijdstip een herhaling van geluiden en gebeurtenissen in zijn leven op te merken. Al snel bouwt zich een onderliggend patroon op dat hem dagelijks om 14.22 uur naar het Grand Central Station in New York trekt. Nu hij betrokken is bij een complexe relatie met een vrouw, moet Dylan een manier vinden om de macht van het verleden te doorbreken en de tijd zelf in handen te nemen.

Ergens in de tijd (1980)
heb ik deze nog niet gezien maar de trailer en synopsis zegt het eigenlijk al!
Synopsis: In 1972 raakt toneelschrijver Richard Collier (Christopher Reeve) gefascineerd door een foto van Elise McKenna (Jane Seymour), een toneelactrice van rond de eeuwwisseling, tijdens een verblijf in het Grand Hotel op Mackinac Island, Michigan. Naarmate Richards obsessie groeit, leert hij van een vriend dat tijdreizen misschien wel mogelijk is door middel van hypnose. Richard reist in de tijd om Elise te ontmoeten, en de twee lijken voorbestemd om samen te zijn. Elise’s jaloerse manager (Christopher Plummer) probeert hen echter uit elkaar te houden.

Café de Flore (2011)
De trailer zegt het eigenlijk al… Synopsis: Parallelle verhalen draaien om een ​​hedendaagse discjockey (Kevin Parent) en een alleenstaande moeder (Vanessa Paradis) in de jaren zestig.

Loving (2016)
Dit waargebeurde verhaal over Richard en Mildred Loving toont de worstelingen die ze moesten doorstaan ​​om samen te zijn. En hoe hun verhaal uiteindelijk de loop van de geschiedenis veranderde voor veel andere interraciale stellen.
Synopsis: Het interraciale koppel Richard en Mildred Loving werd verliefd en trouwde in 1958. Ze groeiden op in Central Point, een klein stadje in Virginia dat meer geïntegreerd was dan de omliggende gebieden in het Amerikaanse Zuiden. Toch was het de staat Virginia, waar ze hun thuis maakten en een gezin stichtten, die hen eerst gevangen zette en vervolgens verbannen. Richard en Mildred verhuisden met hun kinderen naar de binnenstad van Washington, DC, maar het gezin probeert uiteindelijk een weg terug naar Virginia te vinden.

Like Water for Chocolate (1992)
Nog een verhaal over een verboden romance en de offers die soms moeten worden gebracht.
Synopsis: De jongste dochter in haar familie, de mooie Tita (Lumi Cavazos) mag niet trouwen met haar ware liefde, Pedro (Marco Leonardi). Omdat de traditie voorschrijft dat Tita voor haar moeder moet zorgen, trouwt Pedro met haar oudere zus, Rosaura (Yareli Arizmendi), hoewel hij nog steeds van Tita houdt. De situatie zorgt voor veel spanning in het gezin en Tita’s krachtige emoties beginnen op fantastische manieren naar boven te komen door haar kookkunsten. Naarmate de jaren verstrijken, stellen ongewone omstandigheden de blijvende liefde van Pedro en Tita op de proef.

Made in heaven (1987)
Wat gebeurt er met Tweelingvlammen als ze hun lichaam verlaten? Ze ontmoeten elkaar in andere sferen. Deze film illustreert perfect hoe tweelingzielen overeenkomen om elkaar weer te vinden wanneer ze herboren worden.
Synopsis: Mike (Timothy Hutton) ontmoet Annie (Kelly McGillis) in de hemel en kan haar weer ontmoeten, als hij haar kan vinden, 30 jaar later op aarde.

Upside Down (2012)
Een sciencefiction over de strijd van de mens om bij zijn geliefde tegenhanger te zijn, ook al zijn ze letterlijk werelden uit elkaar.
Synopsis: Hoewel het verboden is, bedenkt een man (Jim Sturgess) een manier om zich te herenigen met een lang verloren gewaande liefde (Kirsten Dunst) uit de tweelingwereld die net boven de zijne zit.

The Butcher’s Wife (1991) – (Toegevoegd op 2 juli 2020)
Een prachtige film over een helderziende die opgroeide met het concept van de tweelingziel in gedachten. Wachten tot haar wederhelft terugkomt. (haar “split-apart”) Als ze denkt hem gevonden te hebben, blijkt hij een begeleider te zijn. Uiteindelijk vindt ze haar ware Tweelingvlam. Deze film bevat een prachtige scène waarin ze praten over het Twin Flame-concept dat ze ‘split-apart’ noemt.
Synopsis: Een helderziende denkt dat ze haar man heeft ontmoet omdat ze hem in haar dromen heeft gezien. Ze trouwen snel en keren terug naar het huis van de man (“de slager”), thuis in de stad. Ze heeft een grote impact op iedereen die ze ontmoet door te anticiperen op hun vragen en acties en hen te adviseren over hun liefdesleven. Haar tussenkomst brengt haar vervolgens in contact met de echte man van haar dromen.

Winter’s Tale (2014) – (Toegevoegd op 3 december 2020)
Een tweelingzielverbinding sterft nooit. Het is er altijd, leven na leven, en wat er ook gebeurt, ze zullen elkaar altijd weer vinden.
Synopsis: Een inbreker valt voor een erfgename als ze sterft in zijn armen. Als hij ontdekt dat hij de gave van reïncarnatie heeft, gaat hij op pad om haar te redden.

Vanilla Sky (2001) – (Toegevoegd op 1 januari 2021)
De verbinding tussen echte tweelingzielen is zo sterk dat de aantrekkingskracht de tijd die ze samen hebben doorgebracht, overtroeft. Hoewel David en Sofia elkaar maar één keer hebben ontmoet, kunnen David en Sofia elkaar niet vergeten, en wat er daarna gebeurt, is een compleet mysterie.
Synopsis: David Aames, de zoon van een tycoon, erft het bedrijf van zijn vader nadat beide ouders enkele jaren eerder waren omgekomen bij een verkeersongeval. Op een nacht ontmoet David Sofia en wordt op slag verliefd op haar. Wanhopig om meer te weten te komen over dit mysterieuze meisje, wil hij zoveel mogelijk tijd met haar doorbrengen voordat hij terug naar huis gaat.
Nadat hij een auto-ongeluk heeft overleefd en zijn gezicht is gereconstrueerd met dank aan een ‘verwarde minnaar’, worstelt David om de waarheid te achterhalen wanneer zijn dromen werkelijkheid worden en wat hij denkt dat de werkelijkheid is, in een nachtmerrie verandert. Hij weet dat hij bij het mysterieuze meisje wil zijn dat hij die avond op het feest heeft ontmoet, maar waar is ze?

Andere Twin Flame-films;

 • Other Twin Flame movies;
  • The Notebook (2004)
  • Notting Hill (1999)
  • Romeo + Juliet (1996)
  • Romeo & Juliet (2013)
  • West Side Story (1961)
  • Kate & Leopold (2001)
  • The Fountain (2006)
  • City of Angels (1998)
  • After (2012)
  • Ghost (1990)
  • Pride & Prejudice (2005)
  • Sense & Sensibility (1995)
  • Bridget Jones’ Diary Trilogy (2001 – 2016)
  • The Lake House (2006)
  • You’ve got mail (1998)
  • Titanic (1997)
  • Casablanca (1942)
  • The Princess Bride (1987)
  • Sleepless in Seattle (1993)
  • When Harry met Sally (1989)
  • 500 Days of Summer (2009)
  • Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
  • What dreams may come (1998)
  • Infinity (1996)
  • One Day (2011)
  • Endless Love (2014)
  • If only (2004)
  • Frequencies (2014)
  • Only You (1994)
  • Your Name (2016)
  • Comet (2014)
  • Beyond Borders (2004)
  • The Good Night (2007)
  • Just like heaven (2005)
  • ‘Til there was you (1997)
  • The Adjustment Bureau (2011)
  • The Butcher’s Wife (1991) – (Added to trailer must-watch list!)
  • Crazy Rich Asians (2018)
  • Jupiter Ascending (2015)
  • The Greatest Showman (2017) – Zac Efron & Zendaya storyline (Phillip & Anne in the movie)


  Highlighted Twin Flame movies suggested* by you guys in the comments;

  • Still Breathing (1997) – (Added to the trailer must-watch list!)
  • Practical magic (1998)
  • Dr Zhivago (1965 + 2002)
  • My sassy girl (2001 + 2008: The 2008 version is the remakte of the original 2001 South Korean movie)
  • Ladyhawke (1985)
  • On body and soul (2017: Hungarian drama)
  • Before Sunrise (1995 Trilogy: 1/3)
  • Before Sunset (2004 Trilogy: 2/3)
  • Before Midnight (2014 Trilogy: 3/3)
  • Cloud Atlas (2012)
  • Chances Are (1989)
  • Practical Magic (1998)
  • Hancock (2008)
  • Jane Eyre (1943 + 1996 + 2011)
  • Love, Rosie (2014)
  • Winters tale (2014) – (Added to the trailer must-watch list!)
  • Vanilla Sky (2001) – (Added to the trailer must-watch list!)
  • In love and war (1996)
  • Brazil (1985)
  • Code 46 (2003)
  • Love Affair (1994)
  • The Vow (2012)
  • The Choice (2016)
  • The Fare (2018)
  • Legends of the fall (1994)
  • The Curious Case of Benjamin Button (2008)
  • Portrait of Jennie (1948)
  • Maytime (1937)
  • Like Crazy (2011)
  • Amélie (2001)
Lees ook:   Mijn tien persoonlijke lessen over tweelingzielen

 

*Houd er rekening mee dat niet alle romantische films Twin Flame-films zijn. Films zoals Dirty Dancing, Grease, The Time Traveler’s Wife enz… zijn geweldige films waar ik persoonlijk dol op ben. Ik probeer deze lijst echter zo puur mogelijk te houden als het gaat om het weergeven van echte Tweelingvlamverbindingen.

Wat deze films onderscheidt, is dat ze een sterk gevoel van bestemming, goddelijke interventie, verbinding met vorige levens, genezing, duwen en trekken, tekenen en synchroniciteiten enz. hebben. Sommige van de bovenstaande films tonen slechts enkele van deze punten. Maar ze verbeelden allemaal zeer sterke zielsverbindingen die verder gaan dan een “gewone” zielsverbinding.

Mensen kunnen echter resoneren met bepaalde romantische films die niet noodzakelijkerwijs een tweelingzielverbinding weergeven. Daarom heb ik hieronder een extra categorie toegevoegd, met romantische films die niet per se Tweelingziel-connecties verbeelden, dat kunnen ze zijn, maar het kunnen ook soulmate of tijdelijke connecties zijn. Er zijn ook films op deze lijst waar ik nog steeds over twijfel omdat ze bepaalde aspecten in hun verhaallijnen missen, maar ze kunnen nog steeds resoneren met je persoonlijke reis.


Andere romantische films die misschien resoneren, maar die niet noodzakelijkerwijs tweelingzielverbindingen verbeelden;

 • Other romantic movies that may resonate but don’t necessarily depict twin flame connections;
  • Dirty Dancing (1987)
  • Grease (1978)
  • The Time Travelers wife (2009)
  • Moulin Rouge (2001)
  • About time (2013)
  • The Huntsman: Winter’s war (2016) (sequel to Snow white & the huntsman)

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button