Twin Soul (Twin Flame) telepathy

Twin Soul (Twin Flame) telepathy
A person who uses the term Mirror Spirit instead of the terms twin soul, twin flame or twin ray believes that connections like this can be multiple, and they are created through growing the bond through shared lifetimes rather than is a ready made bond through a split soul.
Telepathy is probably the best signs of a Twin Soul connection, and it can range anywhere from picking up the phone at the same time to knowing (hearing) your twin’s every thought and even sharing their dreams or what they see or hear around them. Usually it is somewhere in between, obviously. This is one of those things that may make you question your very grasp on reality, as this doesn’t happen to a lot of people, and to hear someone else’s thoughts in your head is enough to freak anyone out! Luckily, usually the difference is so subtle, that you will be left questioning whether this is actually your imagination or the real thing.

As I mentioned, Twin Soul telepathy can take various forms, and basically what happens is that… Well, let me explain it this way: Let’s say that our brain is a radio receiver and our soul is the signal. Each one of us has an encrypted messaging system between our soul and our brain, and this code is never broken unless our souls reveal the decoding key to another soul. Each of us have several security locks, much like on your Facebook profile, you can choose to share images with others or not, your status updates and so forth. Your brain encoding works similarly, and can be opened in parts or fully. (Your soul may allow a psychic to decode your encryption, but they also may not – that is why sometimes you get a perfect reading, sometimes it gets jumbled, even if you know the psychic is gifted.)

Once our soul feels you are ready, they will give your Twin Soul your decoding key, or you receive theirs. That is when you can access the information their soul transmits, and there is sometimes or at times very little difference to your own thoughts, because you are basically reading another mind as if it was yours – to the extent that you are allowed. Sometimes you are allowed into the mind of your twin soul before you meet, but in this case the access is most likely very limited (you won’t find out where they live, for example, at least not the exact house). If it’s limited, you are supposed to meet ‘by accident’ or at a very specific time, but some Twin Souls do meet each other based on telepathic communication. For example my souls consider this cheating so that doesn’t happen for me.

The most common form of telepathy is to actually feel the love that is for you. This also extends to sexual desire, allowing a type of touch happen from a distance. It’s more of a know that your Twin Soul just thought about touching you, and you find moving your body in a way that corresponds to the touch. When the Twin Soul couple are in a relationship, they very often think to call each other at the exact same time, text each other at the same time – answering each other’s questions before they had time to ask them, and eventually, share thoughts knowingly.

It is not always easy to make the difference between genuine telepathic conversation and imagination, like one of my readers DreamAngel put it: “70% of our relationship has been fucked up conversations in my head.” It does describe the feeling quite brilliantly. Half the time you don’t know if it’s your thoughts, their thoughts or a shared thought, or just your imagination, but eventually you do learn the difference… To an extent at least! What you probably need to hear right now is that we are all confused with this, and there is no way to know for certain if this conversation actually took place – because added to the fact you can’t tell the difference, there’s one more option: You could be talking to their soul only, and your Twin might be completely oblivious to this conversation. That is not to say that it doesn’t happen, it just goes to prove that you will never be able to pin down the unexplainable.

 

Twin Soul (Tweelingvlam) telepathie
Een persoon die gebruik maakt van de term Spiegel Geest in plaats van de termen tweelingziel, tweelingvlam of tweelingstraal mening dat verbindingen als dit kan zijn meerdere, en ze zijn gemaakt door groeit de band via gedeelde levens in plaats van een kant en klare band via een split ziel.
Telepathie is waarschijnlijk de beste tekenen van een Twin Soul-verbinding, en het kan overal variëren van het oppakken van de telefoon op hetzelfde moment te kennen (gehoor) je tweelingziel is elke gedachte en zelfs delen van hun dromen of wat ze zien of horen om hen heen. Meestal is het ergens tussenin, natuurlijk. Dit is een van die dingen die kunnen je vragen je heel greep op de werkelijkheid, aangezien dit niet toevallig een heleboel mensen, en andermans gedachten horen in je hoofd is genoeg om iedereen uit te flippen! Gelukkig, meestal het verschil is zo subtiel, dat u zal worden overgelaten afvragen of dit is eigenlijk je verbeelding of het echte ding.

Zoals ik al zei, kan Twin Soul telepathie verschillende vormen aannemen, en eigenlijk wat er gebeurt is dat … Nou, laat het me uitleggen op deze manier: Laten we zeggen dat onze hersenen is een radio-ontvanger en onze ziel is het signaal. Ieder van ons heeft een versleutelde berichtenverkeer tussen onze ziel en ons brein, en deze code wordt nooit gebroken, tenzij onze ziel onthullen de decodering sleutel voor een andere ziel. Ieder van ons heeft verschillende veiligheidssloten, net als op je Facebook-profiel, kunt u ervoor kiezen om foto’s met anderen te delen of niet, je status updates, enzovoort. Je hersenen codering op dezelfde manier werkt, en kan worden geopend in delen of geheel. (Je ziel kan toestaan ​​dat een psychische om uw codering decoderen, maar ze kunnen ook niet – dat is de reden waarom soms krijg je een perfecte lezen, soms het wordt door elkaar gegooid, zelfs als je weet dat het psychisch is begaafd.)

Zodra onze ziel voelt je er klaar voor bent, zullen ze je Tweeling Ziel uw decodering sleutel te geven, of u hen ontvangt. Dat is wanneer u toegang tot de gegevens van hun ziel zendt, en er is soms of soms zeer weinig verschil voor uw eigen gedachten, want je bent in principe het lezen van een andere geest alsof het van jou was – in de mate dat je mag. Soms mag je in de geest van je tweelingziel voordat je ontmoet, maar in dit geval is het meest waarschijnlijk zeer beperkt (je zal niet weten waar ze wonen, bijvoorbeeld, althans niet de exacte huis) de toegang. Als het beperkt is, wordt u geacht te voldoen aan ‘per ongeluk’ of op een zeer specifieke tijd, maar sommige Tweelingzielen weet ontmoeten elkaar op basis van telepathische communicatie. Bijvoorbeeld mijn ziel beschouwen dit bedrog, zodat dat niet gebeurt voor mij.

De meest voorkomende vorm van telepathie is om daadwerkelijk de liefde die is voor je voelt. Dit geldt ook voor seksueel verlangen, waardoor een soort van aanraking gebeuren van een afstand. Het is meer van een kennis dat je Tweeling Ziel dacht over het aanraken van je, en je merkt het bewegen van je lichaam op een manier die overeenkomt met de aanraking. Toen de Twin Soul echtpaar in een relatie, ze heel vaak denken aan elkaar bellen op exact hetzelfde moment, tekst elkaar op hetzelfde moment – het beantwoorden van elkaars vragen voordat ze tijd hadden om hen te vragen, en uiteindelijk, gedachten delen wetens .

Het is niet altijd gemakkelijk om het verschil tussen echte telepathische gesprek en verbeelding te maken, net als een van mijn lezers DreamAngel het uitdrukte: “70% van onze relatie is fucked up gesprekken in mijn hoofd.” Het doet beschrijven het gevoel vrij briljant. Helft van de tijd die je niet kent als het je gedachten, hun gedachten of een gedeelde gedachte, of gewoon je fantasie, maar uiteindelijk leer je het verschil … Tot op zekere hoogte althans! Wat je waarschijnlijk nodig hebt om nu te horen is dat we allemaal worden verward met deze, en er is geen manier om zeker te weten of dit gesprek daadwerkelijk heeft plaatsgevonden – omdat toegevoegd aan het feit dat je het verschil niet vertellen, er is nog een optie : Je zou kunnen praten met alleen hun ziel en je Tweeling misschien wel helemaal niet bewust van dit gesprek. Dat wil niet zeggen dat het niet gebeurt, het gaat gewoon om te bewijzen dat je nooit in staat zal zijn vast te pinnen het onverklaarbare.

 

http://mirrorspirits.com/

Gerelateerde Berichten