web analytics
...

Coronavirus = valse vlag

870591b63a9f5afa09ee3fbf87831fac via Angel-Wings

eb8d390ccff029c2b65422c0af436d16 via Angel-Wings

Rahm Emanuel zei ooit: “Laat een crisis nooit verloren gaan.” Hij bedoelde dat wanneer zich een crisis voordoet, grote progressieve regeringsleiders, zoals hij, moeten doen wat ze kunnen om de inbraak van de overheid in ons leven te vergroten. Kortom, als het gaat om het coronavirus, terwijl de aanwezigheid van het virus op onze planeet waar is, is het een realiteit dat het virus mensen ziek maakt, en het kan sommige mensen doden die een verzwakt immuunsysteem hebben. Het leverde precies de crisis waarop links had gehoopt om de regering nog een klein beetje meer door onze strot te duwen.

Het feit dat de ziekte zich over de hele wereld heeft verspreid, is waar. De hysterie is echter vervaardigd. Het virus wordt opzettelijk verkeerd voorgesteld als iets dat we zouden zien in sciencefiction-dystopiefilms, met de bedoeling paniek te zaaien en de crisis te gebruiken als politiek wapen tegen de regering-Trump. Progressief links is van plan dat het coronavirus de Katrina van Trump wordt, een handige gelegenheid tijdens een verkiezingsjaar.

Disneyland is gesloten, net als andere plaatsen die over het algemeen veel mensen trekken. Scholen annuleren lessen en verplaatsen in veel gevallen alles online. Dit alles in naam van het stoppen van de verspreiding van de ziekte.

cb80b7bdc05aa8b3808b50ace5ee80ab via Angel-Wings

We mogen niet in angst leven, of de realiteit overdrijven omwille van politieke opportuniteit

In andere landen, zoals Italië, werd de hele natie gesloten. En weet je, ik snap het wel. Het aantal doden is toen gegroeid in dat land.
(Een land waar veel oudere mensen wonen en dit is al lang bekend bij de regeringsleiders)

Dat gezegd hebbende, dit is niet de Zwarte Dood die Europa wegvaagde tijdens de Donkere Middeleeuwen, of een wereldwijde doodsplaag zoals in Stephen King’s ‘The Stand’, of de enorme lijst van zombie-apocalypsfilms die we in theaters hebben gezien. Ik ben het ermee eens dat we ons zorgen moeten maken over elke virale dreiging, maar we mogen niet in angst leven of de realiteit overdrijven omwille van politieke opportuniteit.

Lees ook:   Naheffing Brussel we hebben wel genoeg

De wereldbevolking is iets meer dan zeven en een half miljard mensen, met ongeveer 125.000 gevallen van het coronavirus die zijn gemeld. Ja, het is waarschijnlijk dat het aantal zelfs hoger is, maar laten we gaan met wat we weten. We hebben het over ongeveer een miljoenste van een procent van de bevolking die positief test op het coronavirus. Slechts 0,00000305 procent van de Amerikaanse bevolking is positief getest met het coronavirus. Wereldwijd is ongeveer 1 op de 15 miljoen mensen besmet, en in de VS is 1 op de 3 miljoen besmet. En eerlijk gezegd is een enorme meerderheid van die gemelde gevallen al hersteld. 80% van de symptomen van de mensen is mild, en van de meer dan 4.000 sterfgevallen wereldwijd waren het bijna allemaal mensen die ouder waren of een of andere aandoening hadden die hun vermogen om de ziekte te bestrijden verminderde.

De verkoudheid en onze jaarlijkse griep zijn meer viraal dan dat
Ondertussen verliezen we in de recente geschiedenis iets meer dan 10.000 mensen per jaar aan de griep. 18.000 mensen zijn gestorven aan de Mexicaanse griep, en toen het voor het eerst verscheen in april 2009, kostte het de regering-Obama tien maanden om actie te ondernemen omdat ze het niet als een grote bedreiging beschouwden. Hiv / aids heeft 36 miljoen mensen gedood sinds de opkomst in 1981.

Op basis van die cijfers is het coronavirus lang niet de moordenaar waarvan ze denken dat het is. In werkelijkheid is het eigenlijk een klein irriterend middel.

02aa7f28082450f5a5cdeab612842fac via Angel-Wings

Er wordt ons ook verteld dat het coronavirus zich van persoon tot persoon verspreidt, ongeveer drie uur in de lucht kan blijven en dat u zich op een afstand van twee meter van een besmet persoon kunt bevinden en het op kunt vangen. Een afstand van meer dan twee meter van een besmet persoon zal u waarschijnlijk beschermen.

Lees ook:   Oekraïense nationalisten probeerden de stroom naar Tsjernobyl af te snijden, beweert Rusland

De verkoudheid en onze jaarlijkse griep zijn meer viraal dan dat.

202baba82d71a3f541688196b763322a via Angel-Wings

Het is een valse vlag die wordt gebruikt als politiek wapen tegen de president en tegen vrijheid
Dus waarom zien we alle paniek? Waarom klauteren we alsof we in de wereld van Resident Evil leven? Begrijp me niet verkeerd, ik maak me zorgen, maar ik ga hier niet hysterisch over zijn, en ik ben teleurgesteld dat we als burgers de overheid letterlijk laten profiteren van deze situatie om ons leven nog meer te dicteren zo dan normaal, en geef een Trump-regering de schuld die niet alleen proactief is geweest, maar ook bekritiseerd werd als te voorzichtig op 2 februari toen de president de reis van China naar de Verenigde Staten stopte, en zijn besluit om een ​​noodsituatie voor de volksgezondheid af te kondigen in januari 31. Destijds steunde overigens geen van de democraten de acties van de president.

Kortom, het is een valse vlag die wordt gebruikt als politiek wapen tegen de president en tegen vrijheid.

Ja, wees voorzichtig. Ja, ik snap het, neem voorzorgsmaatregelen om u tegen de ziekte te beschermen. Maar nee, laten we niet hysterisch zijn, en laten we niet bereid zijn onze vrijheid op te geven voor een belofte van veiligheid, terwijl er in werkelijkheid niet veel is dat een regering aan een virus kan doen. Ziekten verspreiden zich. Het zal veel erger worden voordat het beter wordt. Was je handen. Bedek je hoest. Als je ziek bent, blijf dan thuis. Maar laten we niet hysterisch zijn.

Dit was iemand die het al in maart 2020 schreef…

https://canadafreepress.com/article/coronavirus-false-flag

Gelukkig zijn er al veel mensen die het vaccin niet vertrouwen en ook niet zullen nemen.
Ab kan hem samen met zijn kornuiten, massaal  in hun behind gaan prikken.

 

93503accb6cc804d35c42e42f554fdbe via Angel-Wings

IS COVID-19 EEN GLOBALE 9/11? BEWIJS KAN WORDEN AANGEGEVEN OM EEN VALSE VLAGCONSTRUCTIE VOOR TE STELLEN EN HIER IS HOE

https://politicalmoonshine.com/2020/03/14/is-covid-19-a-global-9-11-evidence-can-be-arranged-to-suggest-a-false-flag-construct-and-heres-how/

14feb5c5766a2a06342ca47b21da5fd5 via Angel-Wings

a66b69620071dcc1e96be31f32b03062 via Angel-Wings

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button