...

01 december 2021

 

Neuroloog waarschuwt voor hersenbeschadiging door mondkapje

Margareta Griesz-Brisson werkt als neuroloog in Mulheim en Londen. Ze vertelt waarom de corona maatregelen, en dan met name het mondkapje een regelrechte ramp zijn niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich de adem laat afsnijden.

Afstand houden of social distancing is een brutaliteit, een verachting van de mens en pure wreedheid.

Het gebruik van mondkapjes beschouwt ze als een misdaad, want de mens kan zonder voeding, dagen lang zonder water, maar slechts minuten lang zonder zuurstof. Het mondmasker veroorzaakt zuurstofgebrek en een overschot aan kooldioxide.

Zuurstofgebrek

Ze waarschuwt dat de hersenen zeer gevoelig op zuurstofgebrek reageren. Er zijn zelfs hersencellen die niet langer dan drie minuten zonder zuurstof kunnen overleven. De acute symptomen van het optredende tekort aan zuurstof zijn hoofdpijn, benauwdheid, concentratiestoornissen en een tragere reactiesnelheid.

Maar het is allemaal nog erger voor de muilkorfdrager. Hersencellen delen zich niet of nauwelijks. Dus als de regering straks de bevolking weer toelaat gewoon te gaan ademen, zullen de verloren cellen door deling niet meer teruggewonnen kunnen worden. Wat weg is blijft weg!

En dan nog iets belangrijks voor angstige mensen. Zij geloven dat zij zich kunnen beschermen tegen virussen. Echter heeft een virus een grootte van 0,8 micrometer, terwijl de poriën van het mondkapje in grootte variëren tussen 80 en 500 micrometer.

Een masker beschermt dus helemaal niet tegen een virus!

https://www.dlmplus.nl/2020/10/02/neuroloog-waarschuwt-voor-hersenbeschadiging-door-mondkapje/

 

Ik heb het zelf getest in het ziekenhuis, zuurstof is 94% als je een mondkapje draagt…normaal is dat 100% tot 99% en dan ineens 94% dus het scheelt wel degelijk zuurstof in je lichaam diegene die zeggen van niet liegen dat ze barsten!
Shame on you… ik heb dit 3 x getest!!!! Ik kan me echt boos maken om mensen die daarover gaan liegen!
Ik moest naar het ziekenhuis voor iets, niet belangrijk verder, maar er was gelukkig niets aan de hand! Gelukkig ben ik dus nog zeer gezond en intens onderzocht en bekeken…zo druk was het dus ook weer niet in het ziekenhuis, want alles ging gewoon door. Volgens mij ben ik zelfs sneller geholpen…!

Lees ook:   Het veranderen van sneakers naar hakken is gevaarlijk voor de gezondheid

Dus weet wat je draagt en waarom…gewoonweg pure nonsens!
Ik had een mondkapje met 2 lagen, benauwd!!!!!! Ik heb die ene eruit geknipt dat scheelt weer… ik draag hem ook continu niet geheel over mijn neus en gelukkig heb ik lang krullend haar, dus dat valt niet zo op! Ik zou eigenlijk eens tof willen die niet opvalt maar eigenlijk zo dun is als… papier ofzo…
Daarbij bij anderhalve meter afstand zou je toch zg niet besmet kunnen raken… (, met een virus oid, is echt niet zo maar dat terzijde…hahahaha)
Anyways dat zou betekenen dat je bij elke anderhalve meter afstand dat mondkapje kunt laten zakken…
Niemand doet het…
Wake up!

HET WERKT NIET!!!!!!!!!!!
Aargh….
Luister dan toch mensen!!!!!!!…

6% zuurstof minder per keer dat je die mondkap moet opzetten!
En dat voor een experiment van de overheid?
Damn how sick… aub stem wijzer in maart 2021…want echt dit kabinet nogmaals, dat overleven we echt niet meer.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten