web analytics

Coronamaatregelen: rechtszaak aangespannen voor genocide in Den Haag!

Een advocaat en zeven andere aanklagers beschuldigen 16 hooggeplaatste elites, zoals Bill en Melinda Gates, Anthony Fauci en Peter Daszak, van genocide. In een adembenemende aanklacht bij het Internationaal Gerechtshof in Den Haag worden ze beschuldigd van talrijke schendingen van de Codex van Neurenberg en verschillende misdaden tegen de menselijkheid.

Nauwelijks opgemerkt door het wereldpubliek, dreigt het eerste internationale strafrechtelijke proces tegen degenen die verantwoordelijk zijn en aan de touwtjes trekken van de Corona-pandemie. Een Britse groep rond de voormalige vice-president van Pfizer, Dr. Michael Yeadon heeft een rechtszaak aangespannen tegen hooggeplaatste en bekende elites bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Ze worden beschuldigd van onder meer “misdaden tegen de menselijkheid”, schending van de Code van Neurenberg, oorlogsmisdaden en “misdaden van agressie” in het VK en elders.

De rechtszaak is ontvangen op 6 december 2021. De eisers vragen het Internationaal Strafhof met “uiterst dringende noodzaak” om “de introductie van COVID-vaccinaties, de introductie van illegale vaccinatiepaspoorten en alle andere vormen van illegale oorlogvoering […] tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk te beperken”.

De groep presenteert bewijs dat de COVID-19 ‘vaccins’ in feite experimentele gentherapieën zijn. Ze stelt dat deze “vaccins” hebben geleid tot enorme bijwerkingen en sterfgevallen. De aanklagers wezen erop dat “sommige wetenschappelijke tijdschriften de publicatie blokkeren van onderzoeken die de effectiviteit van geneesmiddelen zoals ivermectine en hydroxychloor bewijzen”. Ze beweren dat “de onderdrukking van veilige en effectieve alternatieve behandelingen voor Covid-19 gelijk staat aan moord en dat een volledig onderzoek door de rechtbank gerechtvaardigd is”.

Verder voldoen volgens de eisers alle schadelijke effecten van de “vaccins” en de lockdownmaatregelen aan de criteria voor genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden tegen de bevolking van het Verenigd Koninkrijk.

Lees ook:   Tijd voor een gele ster op de jas?

Dit komt omdat de beschuldigde “leden van de Britse regering en wereldleiders […] zowel kennis als intentie hebben met betrekking tot deze […] misdaden.” De aanklagers noemen het ‘opzettelijke pogingen tot ontvolking en sociale destabilisatie’. Dit maakt deel uit van een wereldwijd gecoördineerd plan om rijkdom en macht in de handen van enkelen te stabiliseren. Vera Sharav en andere overlevenden van de Holocaust worden ook geciteerd als “duidelijke parallellen tussen de Covid-beperkingen en het begin van de Holocaust”.

In een open brief vroegen ze de medische toezichthoudende autoriteiten om ‘onmiddellijk te stoppen met dit goddeloze medische experiment op de mensheid’ dat naar hun mening in strijd is met de Neurenbergse Code. Ze beweren zelfs dat “een nieuwe grote holocaust zich voor onze ogen voltrekt”.

De volgende mensen werden aangeklaagd:

• dr Anthony Fauci, directeur van NIAID (Amerikaans onderzoekscentrum)

dr Peter Daszak, voorzitter van de EcoHealth Alliance

• Bill Gates

• Melinda Gates

• Albert Bourla, CEO van Pfizer

• Stéphane Bancel, CEO van Moderna

• Pascal Soriot, CEO van AstraZeneca

• Alex Gorsky, voorzitter van Johnson & Johnson

• Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO

• Boris Johnson, premier van het Verenigd Koninkrijk

• Christopher Whitty, senior medisch adviseur VK

• Matthew Hancock, voormalig minister van Volksgezondheid en Welzijn van het VK

• June Raine, UK Managing Director of Medicines and Healthcare products

• dr Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation

• Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum

van rw., wh.

Bronnen/Links: Oorspronkelijke aanklacht: https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf
Bekijk de video op deze website:

Gerelateerde artikelen

Back to top button