...

17 juni 2021

 

De Griep is er! Ab Osterhaus

Van FB iemand die dit schreef bij deze video

 

Zou hij weer naar de fles hebben gegrepen sinds CoVID19?

Ja in Nederland is hij niet echt Welkom, Ab Osterhaus. Men weet dat hij met dat ene jongetje met het milde griepje Nederlandse burgers met voorbedachte rade angst heeft willen inboezemen en hij in belangenverstrengelde functies
als eigenaar van een vaccinbedrijf en adviseur World health Organisation zijn positie ernstig heeft misbruikt om het afkondigen van een pandemie te bewerkstelligen en de wiskeyfles ter hand te kunnen nemen om te proosten op zijn vaccinbestelling..

De bewijzen die dr Suzanne Humphries inzichtelijk heeft gemaakt dat Osterhaus belangrijke informatie waarover hij beschikte wegliet in wetenschappelijke onderzoeken -om de uitkomsten in zijn vaccin-voordeel te laten uitvallen- liegen er niet om.

Een parlementaire enquete waarvoor Ab Osterhaus mogelijk binnenkort een uitnodiging ontvangt alsook het frauderende Glaxo Smith Kline (GSK) zal echt niemand verbazen .

De “dubbele petten”GSK (Reed Elsevier/The Lancet ) waaruit de terugtrekking van het (kritische) wetenschappelijke (bmr) vaccinartikel geschreven door een team van artsen waaronder Andrew Wakefield zijn zeer zorgwekkend.

Wakefield die juist opkwam voor de gezondheid van kinderen en die geattendeerd werd door moeders van kinderen met (BMR)vaccinschade zou door GSK er worden “uitgepikt “ om geslachtofferd te worden -ter afschrikking – om potentiële gevaren voor de (BMR)vaccin produktie/verkoop te kunnen indammen/afwenden.

Door een duivels plan van GSK met de lijntjes naar Reed Elsevier, the Lancet, Rupert Murdock (eigenaar)Sunday Times en diens zoon in dienst van GSK ( om het BMR vaccin te promoten) en die de corrupte journalist inhuurde om het spelletje “ wakefielden” te gaan spelen en Wakefield in Engeland zou uitschakelen.

De al veroordeelde Fraudeur GSK was voor vaccinadviezen uitgenodigd tijdens het vaccindebat 2019 in de 2e kamer. Vreemdgenoeg zijn door vaccin verwoeste families niet uitgenodigd..Volgens een schrijven van de huidige 2e Kamer-voorzitter was hiervoor bewust niet gekozen. Tot op de dag van vandaag zijn hierover vragen onbeantwoord gebleven door ook politici en roept dit vragen op bij vele burgers.

Lees ook:   In Groot-Brittannië halen ze kinderen uit huis die van sekse willen veranderen

 

Echt eng. Ze gaan whiskey drinken, omdat een kind de MEX had…

 

Psje

Griep was vroeger iets voor kinderen want die hadden dat dan nog nooit gehad.
Mijn ouders waren nooit ziek in die zin.
Sinds het griepvaccin is er telkens een vaag virus. Viel me echt op elk jaar wat nieuws.
En soms een slepend virusje, niet ziek maar ook niet fit en dat hoorde ik continu om mij heen…en dat is dus gekomen sinds het griepvaccin, op zich ook logisch. Ze spuiten oude virussen in van het jaar ervoor. Nu de meesten hebben dat al gehad maar niet alles dus verspreid men als een virusbom in feite allerlei virussen, schijnt tot 8 weken na het vaccin rond te waren bij personen die dus de omgeving hiermee besmetten!

Dus heb je van een griepje van het jaar ervoor een bepaald deel van die griep nog niet gehad want het muteert altijd wel van persoon tot persoon, dan krijg je alsnog een deel van dat virus!
En dan ben je dus niet fit maar ook niet ziek bv.
De nieuwe virussen schijnen in een lab gemaakt te zijn. Het is absurd dat bepaalde mensen oude virussen uit de botten ophalen bij opgravingen, bv de Spaanse griep. Wat moeten ze ermee? Onderzoeken juist en wat nog meer?
Bewaren in een lab…uhuh! En verder dat hoor je niet.

Ze knutselen virussen aan elkaar, bekijken wat het doet in mensen.
Interessant allemaal tot er één ontsnapt uit een lab.
De Mex was geen natuurlijk virus en de Amerikaanse griep ook niet en nu dit virus ook al niet.
Ik hoop dat zij die zich misdragen met die virussen een ernstige straf krijgen!

Maar zij wanen zich nog ongezien.

Gerelateerde berichten