web analytics
11:11 Dubbele getallen
Energetica, entiteiten, geestenSpiritueel

Blokkades Opruimen In Relaties Met Liefde, Vrienden En Mensen Die Ik Ontmoet

Intentie zin : 

Gelukkig Nieuwjaar GIF - Gelukkig Nieuwjaar GIFs

“Op dit moment stuur ik alle negatieve gevoelens en gedachten in mijn leven die niet van mij zijn naar de bron. Wat het onderwerp ook is, al mijn relaties met mijn liefdes, vrienden en mensen die ik heb ontmoet, alle problemen die ik heb ervaren tijdens de relatie die direct of indirect met mij te maken hebben of niet, alle problemen die mijn leven negatief beïnvloeden en die Ik denk dat het mij zal schaden, alles wat negatief is en mijn leven beïnvloedt. Ik kies ervoor om met gemak en plezier volledig vrij te zijn van mijn blokkades in mijn één-op-één relaties. In het diepst van mijn hart ben ik van plan om negatieve emoties in mijn relaties kwijt te raken en naar de dimensie van liefde te gaan .”
  • Je mag ook alle energie van iemand, de energie die je bij je hebt, terugsturen naar de afzender in liefde en licht.
Ik stuur alle energie die ik bij mij heb die niet bij mij hoort, van…(vul naam in) terug naar de afzender in liefde en licht.
Ik vraag alle energie die bij mij hoort, die ik ben kwijtgeraakt aan anderen (of) -aan… vul naam in- terug naar mijzelf in liefde en licht.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥