web analytics
...

Wat is de thymusklier? & Wat doet de thymusklier?

Wat is de thymusklier? & Wat doet de thymusklier?

Engel GIF - Engel GIF's

Een van de meest mysterieuze vitale organen van ons lichaam is de thymusklier. De locatie is in het midden van de twee borsten, dat wil zeggen in het onderste deel van de schildklier en in het midden van de borst. Deze klier is het centrum van het “immuunsysteem” .

Net als het beenmerg is het een van de primaire lymfeorganen. Het is een orgaan dat achteruitgaat met de leeftijd. In onderstaande tabel vind je hun gemiddelde grootte in de leeftijdscategorie. In feite kunnen we dit interpreteren als een indicatie van waarom we gelukkiger zijn als we klein zijn en waarom we beter weten hoe we plezier kunnen hebben. Om deze reden kunnen we, als we de klier zo actief mogelijk houden, veel ernstige trauma’s tot een minimum beperken.

Als je je down voelt, raak dan de Thymusklier aan door middel van zachtjes en voorzichtig kloppen 3 tot 4 x en krijg nieuw leven ingeblazen.

Op welke leeftijd ontwikkelt de thymusklier zich?

LEEFTIJD Geboorte Puberteit 25 jaar oud 60 jaar leeftijd 70
GEWICHT 15 gram 35 gram 25 gram <15 gram 5 gram

Als de thymusklier zijn activiteit heeft verloren; tekenen van extreme prikkelbaarheid, plotselinge gedragsveranderingen, onduidelijke spraak, ongevoeligheid voor grappen en prikkelbaarheid kunnen worden gezien. Hoe meer het trilt, hoe gezonder en sterker het immuunsysteem is. De afscheidingen van endorfine- en serotoninehormonen zijn de ononderbroken energiebron van de thymusklier en het hart.

Er wordt gezegd dat het verjongend en genezend is als het wordt geconsumeerd. We weten of hebben op de een of andere manier gezien dat vrouwen die in Anatolië klaagden, zich op hun borst sloegen na een zeer slechte gebeurtenis. Dit is veel meer dan een simpele reflex-geïnduceerde handbeweging. Als kwarts- of diamantkristallen als sieraad op het doek worden gedragen, treedt een cycloon-energievortex op. Cycloon-energie elimineert de negatieve energie naar ons lichaam en stuurt het exponentieel terug naar waar de energie vandaan kwam.

Lees ook:   11:11

Engel GIF - Engel GIF'sOorsprong van de thymusklier en betekenis van de thymusklier

 

Het Griekse woord “thymos” betekent “levensenergie”. De hormonen die worden uitgescheiden wanneer ze worden gestimuleerd, creëren een gevoel van plezier en geluk in de persoon. Hier zijn 3 eenvoudige manieren om te waarschuwen.

 

 

  1. Lachen en lachen; Met andere woorden, een oprechte, oprechte, warme glimlach, een lach, de klier wordt geactiveerd elke keer dat je lacht.
  2. Met twee vingers het gebied op de thymus raken; Dat wil zeggen, waarschuwen met behulp van de hand.
  3. Het aanraken van de tong tegen het gehemelte of het gehemelte achter de boventanden

 

 

Raak de Thymusklier aan klop er voorzichtig op 3 a 4 x en activeer je levenskracht

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!