web analytics
11:11 Dubbele getallen
AngelWingsAstrologie en Nummerologie

Een retrograde mars

Een retrograde mars:

https://www.astrologie.ws/frances.htm

Zeer interessant om te lezen voor mij, want dat heb ik dus ook en mijn zoon idem.

M.n dit:

Sport is ook een belangrijke uitlaatklep voor mensen die Mars retrograde hebben lopen, alhoewel ze meestal weglopen voor teamsport en individuele sporten prefereren waar ze niet in samenwerking met andere mensen hoeven te zijn.  Extreme individualisten dus!  Voorbeelden zijn Knute Rockne, Rocky Marciano, Eddie Arcaro, Billie Jean King, Gordon Pirie en Dorothy Hamill. Lance Armstrong werd geboren met een stationaire rechtlopende Mars in Waterman, omdat Mars een week voor zijn geboorte net recht was gaan lopen . Zowel in sport als in muziek en politiek activisme is het gevaar bij Mars retro jezelf uit te putten omdat je de gebruikelijke fysieke beperkingen niet herkent.

Schrijven is een uitlaatklep voor Mars retrograde, en Lord Byron had Mars retrograde in Kreeft (inconjunct zijn Watermanzon). Zijn meesterwerk “Don Juan”, was autobiografisch, en drukte zijn sardonische emoties uit. Zijn schrijven is ritmisch en Mars-achtig. Hij was in staat om Mars uitdrukking te geven als een gepassioneerde liefhebber, de Don Juan en Casanova van de menselijke ervaring. Een andere beroemde schrijver met Mars retrograde was de dichter Henry Wadsworth Longfellow.  Hij had ook een ritmische beat in zijn dichtwerk en schreef lyrische gedichten over de Amerikaanse geschiedenis,  Hiawtha inbegrepen. .

Lees ook eens:   De kou van vroeger die terugkomt

 

Grappig… en waar… hele stuk is waar… Ik heb me vroeger in astrologie verdiept maakte horoscopen etc, tekende zo de tekens erin voor mij peanuts?
Vond het normaal eigenlijk alsof ik die tekens al eeuwig kende zeg maar…
Het duiden was moeilijker omdat ik het meer eens was met de oude astrologie en veel minder met de modernere…
Ik ben ermee gestopt omdat ik zoveel interesses heb en heb ik iets redelijk onder de knie denk ik : NEXT!!!!!!!!!
Dan verveeld iets me al snel…
Ik heb kaarten gelegd doe ik soms nog wel eens…
Itjing… idem..
Pendelen ook… al die dingen vond ik mega interessant, ik heb me nooit bezig gehouden met glaasje draaien dat vind ik nu nog te gevaarlijk, omdat je niet weet wat je aantrekt, mocht het bestaan, wat ik wel denk… maar ja?
Hekserij is ook niks voor mij!
Voodoo idem niet… zo niet mijn ding… hou k niet van nml.

Maar edelstenen etc, wierookjes, hmmz soms nog wel eens nice en ja het lezen over al die onderwerpen…Ik deed niet anders eigenlijk, lezen lezen en nog eens lezen, ik schreef dit ook op allemaal…notities etc… En toen kwam de pc!
Handig toch?
🙂
En ja grappig is het wel, mars retro en je moet schrijven, ja, ik moet gewoon schrijven dat voelt fijn… 🙂

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥