web analytics
11:11 Dubbele getallen
Mysterie

Manifesteer alles met behulp van “Watertechniek”

Manifesteer alles met behulp van “Watertechniek” 

Bob Proctor

Wet van de aantrekking

Maak je klaar om een ​​gebedstechniek te leren die slechts twee minuten van je tijd kost en die het potentieel heeft om je leven in slechts twee minuten volledig te veranderen. Je kunt dit goed doen. Deze krachtige techniek heeft het vermogen om wonderen te ontsluiten, vooral in de financiële wereld. Veld. als je met heel weinig moeite een positieve impact op je leven wilt hebben, blijf dan op de hoogte, want de video van vandaag is precies wat je nodig hebt. Robert Corlett Proctor was een Canadese zelfhulpauteur en docent.

Hij werd vooral bekend door zijn bestverkochte boek You Were Born Rich in de New York Times en door zijn bijdrage aan de film The Secret. Proctor’s leringen handhaafden het idee dat een positief zelfbeeld cruciaal is voor het verkrijgen van succes, waarbij vaak werd verwezen naar het pseudowetenschappelijke geloof van de wet van aantrekking. De leringen van Proctor leverden een belangrijke bijdrage aan de steeds grotere bekendheid van de wet van aantrekking, vooral dankzij You Were Born Rich en The Secret.

Sommige deskundigen waren bang dat individuen zouden kiezen voor Proctors model van positief denken in plaats van fysieke therapieën of medische interventies. De wet van aantrekking komt voort uit de kwantummystiek, die suggereert dat positief denken de werkelijkheid kan vormgeven. Critici zeggen dat kwantummystiek niet in verband kan worden gebracht met de kwantummechanica zonder gebruik te maken van “toevallige overeenkomsten in taal in plaats van echte verbanden”.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥