web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsMediums / ToekomstMysterie

Paranormaal begaafden voorspellen dat de Area 51-tunnel, die naar een andere dimensie zou leiden, dit jaar zal worden geopend

De “Living Nostradamus” voorspelt dat de Area 51-tunnel naar een andere dimensie in 2023 zal openen.

Een ziener die beweert de “levende Nostradamus” te zijn, heeft een reeks huiveringwekkende voorspellingen gedaan voor dit jaar.

Athos Salomé, die vaak wordt vergeleken met Nostradamus en Baba Vanga, zei in een recent interview dat de waarheid over Area 51 de komende maanden naar buiten zal komen.

Timesnownews.com meldt:

https://www.timesnownews.com/viral/living-nostradamus-athos-salom-area-51-2023-predictions-shocking-article-96563538

De waarzegger vertelde de Daily Star:

“Er is een ondergrondse tunnel in het gebied die leidt naar een driedimensionaal portaal dat volgens planning in 2023 wordt geopend.”

Hij voegde eraan toe:

“Dit portaal zou mensen kunnen vervoeren tussen ruimte-tijddimensies.

Er is een tunnel die naar een andere plek leidt en die ingang is precies wat iedereen wil die voor God wil spelen.”

Deze mysterieuze man legde verder uit:

“Het lijkt misschien onmogelijk, maar het wordt gebruikt en bewerkt door de occulte wetenschappen.

Hetzelfde gebeurt op Antarctica, alsof ze allemaal met elkaar verbonden zijn.”

Salomé voegde eraan toe dat velen, waaronder Tesla-mogul en Twitter-CEO Elon Musk, op de hoogte zijn van de activiteit die plaatsvindt in Area 51.

Hij voegde er ook aan toe:

“Wat daar verborgen is, is zo krachtig dat miljardair Elon Musk zelfs in een recent interview onthulde dat zijn bedrijf SpaceX daar niet alleen een geheim gebied met geavanceerde technologie heeft dat bekend is geworden als Area 59.”

 

Het is bekend dat Salomé belangrijke gebeurtenissen heeft voorspeld, zoals de dood van koningin Elizabeth, de Russische invasie van Oekraïne, enz.

Wat is goed en wat is er mis met dit bericht?

Lees ook:   Mensen op mars? Voormalig NASA-medewerker zegt dat ze haar 'gezien' heeft (video)

In de vorige eeuw, toen er nog echte wetenschappers bestonden, kon iedereen vanuit Nieuw-Zeeland rondvluchten boven Antarctica boeken en uitvoeren.

Lees morgen wat er daadwerkelijk vanuit het vliegtuig is gezien en wat dat concreet betekent.

Anders snap je niet wat daar gepland staat en dat is ieders zaak.

 

Gestrande UFO’s en geheime overheidsprojecten: De beruchte Area 51 in de Amerikaanse staat Nevada is sinds de jaren vijftig een vruchtbare voedingsbodem voor wilde complottheorieën en mysterieuze gebeurtenissen. Toch zijn er nog steeds een aantal feiten die niet zo populair zijn.

1. Tot voor kort nog “geheim”

Hoewel het bestaan ​​van Area 51 al sinds de jaren vijftig bekend is, heeft de Amerikaanse regering het pas in 2013 officieel erkend. De Amerikaanse geheime dienst CIA bevestigde destijds dat de Amerikaanse luchtmacht het beperkte militaire gebied zou gebruiken om daar nieuwe vliegtuigtechnologieën uit te proberen.

 

2. Area 51, een locatie voor de maanlanding

Een hardnekkige complottheorie gaat ervan uit dat de Amerikaanse maanlanding in 1969 nep was – en zou zijn opgevoerd op de Area 51-site. Dienovereenkomstig zou NASA alleen de landing in de woestijn hebben geënsceneerd en de astronauten hebben gehersenspoeld. Om het spektakel geloofwaardiger te maken, werden maanmeteorieten van Antarctica plaatselijk verkocht als maanstenen.

3. En waar is de Area 50 alstublieft?

Niemand weet echt precies waarom het beperkte gebied Area 51 wordt genoemd. En waar de overige 50 gebieden zijn gebaseerd op het doorlopend nummeren van de gebieden. De meest voorkomende theorie is dat het helemaal geen gevolg is van serialisatie.

Er is eerder bewust gekozen voor een hoog aantal zodat er geen overlap is met het nummeringsraster van de Amerikaanse Atomic Energy Commission. Het gebied is ook de geschiedenis ingegaan onder de namen “Dreamland” en “Paradise Ranch”, het luchtruim wordt aangeduid als “Restricted Area 4808 North”.

Lees ook:   "We hebben buitenaardse vaartuigen in ons bezit" - Govt. UFO-klokkenluider geeft toe BOMBSHELL

 

4. Vlieg naar je werk

Degenen die in Area 51 werken, zouden ook profiteren van een buitengewoon pendelsysteem. Elke dag moet een Boeing 737 werknemers vervoeren van McCarran International Airport in Las Vegas naar een onbekende locatie en weer terug. Het vermoeden bestaat dat het vliegtuig ook op weg is naar andere geheime locaties.

5. De beste plek voor waarnemingen rond Area 51

Volgens een persoon die beweert in Area 51 te hebben gewerkt, is de beste plaats om reguliere UFO-vluchten te spotten een brievenbus op de Extraterrestrial Highway, de Black Mailbox genaamd. De hotspot ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van Area 51 en zou toch een garantie moeten zijn voor ongewone ontmoetingen.

6. Protesten van werknemers

In de jaren negentig werd Jonathan Turley, een advocaat en professor aan de George Washington University, geraadpleegd door Area 51-werknemers die beweerden dat ze waren blootgesteld aan gevaarlijke materialen en puin waardoor ze ziek waren geworden. De advocaat ging naar buiten met de bedoeling dat de regering zou onthullen aan welke chemicaliën werknemers zijn blootgesteld, zodat ze de juiste medische behandeling kunnen krijgen.

In feite had de advocaat de overhand en kon hij aantonen dat de regering met dit project federale wetten had overtreden. Desalniettemin wikkelden de verantwoordelijken een mantel van stilte over de materialen die werden verbrand en weigerden precieze informatie te geven aan de getroffenen.

7. Area 51 groeit

Area 51 is geen afgesloten gebied. Een vergelijking van de satellietbeelden tussen 1984 en 2016 laat zien dat het beperkte militaire gebied aanzienlijk is uitgebreid en dat er tal van nieuwe start- en landingsbanen en hangars zijn bijgekomen. Insiders gaan ervan uit dat er nieuwe stealth-bommenwerpers worden getest, maar de waarheid is ergens.

Lees ook:   Elon Musk heeft zojuist onthuld dat Spacex tijdens hun missies steeds iets enorms blijft detecteren

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien