web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Rusland: Indrukwekkend – UFO valt meteoriet aan om ons te beschermen (video)

De UFO-onderzoeker Michael Müller schrijft op zijn Telegram-kanaal:

De laatste tijd heb ik weer geschreven over een “Third Power” die raketten en spaceshuttles vernietigt. Gilbert Sternhoff schreef weer een nieuw boek, The Return of the Third Power

Met deze post ga ik vandaag beginnen om aan te tonen dat er echt een zogenaamde “derde macht” bestaat. Wie mijn kanaal goed leest, heeft al heel wat gevonden en gelezen over de Derde Macht in verband met vliegende schijven en een Duitse terugtrekkingsbeweging tijdens de Tweede Wereldoorlog en daarna.

Deze “Derde Macht” met zijn duizenden vliegende schijven die inmiddels zijn geproduceerd, beschermt onze aarde ook tegen kosmische invloeden, zoals meteorieten die miljoenen mensen zouden hebben gedood als er… ja, als deze derde macht niet op de een of andere manier had ingegrepen opmars voordat miljoenen mensen werden gedood en alle regio’s zouden zijn vernietigd door een meteorietinslag…

Onderstaand filmpje heb ik van youtube geupload. Hier staat hij weer op youtube. Er waren/zijn nog meer opnames van deze kosmische gebeurtenis uit die tijd over Rusland te vinden op het net.

Volgens analyses botste een vliegende schijf van achteren tegen de inkomende meteoriet met een snelheid van ongeveer 70.000 km/u… waarbij hij open werd geschoten zodat hij in zijn baan kon barsten voordat hij Rusland in één stuk kon raken. Hiermee werd een ongelooflijke verwoesting met duizenden mensen en dierenslachtoffers voorkomen.

Het is niet uit te sluiten dat deze meteoriet door de duistere zijde als wapen tegen Rusland of de mensheid is gebruikt en met behulp van high space-technologie opzettelijk in het zonnestelsel is afgebogen, zodat het de aarde zou raken.

Lees ook:   Emerald Tablets of Thoth Complete

Dit is nu speculatie, maar gezien de omstandigheden van een kosmische oorlog waarin we ons nu bevinden, is het een echt idee.

Achtergrond (volgens Wikipedia):

De Chelyabinsk Meteor was een goed zichtbare meteoor op 15 februari 2013 om ongeveer 9.20 uur lokale tijd (4.20 uur CET) in de Chelyabinsk Oblast rond de stad Chelyabinsk in de Oeral van Rusland, nadat een meteoroïde of kleine asteroïde was neergestort de atmosfeer van de aarde was binnengedrongen. Na het reconstrueren van het traject was het zeer waarschijnlijk dat het behoorde tot de Apollo-type groep van near-earth asteroïden.

Het was de grootste bekende meteoor (ongeveer 12 kt gewicht) gedurende meer dan 100 jaar. Een nog grotere meteoor is mogelijk voor het laatst de atmosfeer van de aarde binnengedrongen tijdens het Tunguska-evenement in 1908. Het hoge aantal gewonden van ongeveer 1.500 is uniek voor een meteorietval – de meeste door verbrijzelend vensterglas.

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥