web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wanneer 6G wordt uitgerold, zullen mensen fungeren als wandelende energiebronantennes

ceb5eb9a87893726d1896b11e94dd9c8 AnGel-WinGs.nl

Onderzoekers van de  Universiteit van Massachusetts – Amherst  hebben het  al over  de uitrol van 6G draadloze technologie, waarvan ons is verteld dat het mensen zal transformeren in wandelende antennes van energiebronnen.

Door gebruik te maken van Visible Light Communication (VLC), de draadloze versie van glasvezel, heeft 6G het potentieel om menselijke lichamen in  machines te veranderen  voor gebruik in het opkomende Internet of Things (IoT), waar de vrije wil ophoudt en alles in één bestaat metaverse van virtual reality.

Wetenschappers van UMass Amherst zeggen dat ze een innovatieve, goedkope manier hebben ontwikkeld om afvalenergie van VLC’s te oogsten met behulp van menselijke lichamen als antennes. Deze energie kan vervolgens worden gekanaliseerd in draagbare apparaten zoals mobiele telefoons en horloges, en mogelijk ook in grotere elektronische apparaten.

“VLC is vrij eenvoudig en interessant”, zegt Jie Xiong, een professor informatie- en computerwetenschappen aan de school. “In plaats van radiosignalen te gebruiken om informatie draadloos te verzenden, gebruikt het het licht van LED’s, die tot een miljoen keer per seconde kunnen worden in- en uitgeschakeld.”

“Slimme” apparaten en applicaties hebben al de infrastructuur voor een 6G-toekomst gecreëerd

Naast de bestaande 5G-infrastructuur hoeft er zeer weinig te worden gedaan om dit beoogde 6G-concept te realiseren. Moderne technologie, waaronder zogenaamde ‘slimme’ apparaten, zoals smartphones, smart-tv’s en slimme meters, heeft al de basis gelegd voor een snelle en gemakkelijke uitrol van 6G op het juiste moment.

Alles “slim” werkt al als een kanaal voor gegevensoverdracht. En wetenschappers van UMass Amherst zeggen dat mensen ook kunnen worden hergebruikt om afvalenergie over te dragen.

Lees ook:   Vrouwenvoetbal?¿

 

“Alles met een camera, zoals onze smartphones, tablets of laptops, kan de ontvanger zijn”, legt Xiong uit.

LED-straatverlichting is een typisch voorbeeld van het type VLC-lekkage dat menselijke 6G-stroombron “antennes” zouden kunnen gebruiken om meer energie op te wekken. LED’s, zo wordt ons verteld, zenden “zijkanaals RF-signalen” of radiogolven uit die menselijke antennes kunnen oppikken en uitzenden.

Met behulp van een antenne gemaakt van opgerolde koperdraden heeft het team deze gelekte RF’s met succes verzameld – wat betekent dat menselijke lichamen kunnen worden ingebed met dit en andere metalen, waardoor ze in wandelende radiotorens kunnen veranderen.

“De resultaten tonen aan dat mensen inderdaad het beste medium zijn om het vermogen van de spoel om gelekte RF-energie te verzamelen te verbeteren”, meldde  Study Finds  .

“Het bevestigen van de spoel aan een persoon verzamelde tot 10 keer meer energie dan alleen het gebruik van een blote spoel.”

Op basis hiervan ontwikkelden wetenschappers een draagbaar apparaat genaamd “Bracelet+” dat mensen kunnen dragen op de bovenarm of in aangepaste vorm als een ring, riem, enkelband of ketting – hoewel de armbandvorm de beste resultaten opleverde bij het oogsten van energie.

“Het ontwerp is goedkoop – minder dan vijftig cent”, schrijven de wetenschappers in hun studie. “Maar Bracelet + kan oplopen tot microwatt, genoeg om veel sensoren te ondersteunen.”

“Uiteindelijk willen we afvalenergie uit alle mogelijke bronnen kunnen gebruiken om toekomstige technologieën van stroom te voorzien.”

In de commentaren wees iemand erop dat het getal zes het getal van het beest is. En wat in deze studie wordt beschreven, wordt gebruikt “voor het dierensysteem van de beheersing van de menigte” – dit verwijst naar het komende dierensysteem dat in het boek Openbaring wordt geprofeteerd.

“Sinds 5G in mijn stad is uitgerold, suizen mijn oren als een gek”, schreef een ander over hoe 5G al erg genoeg is, laat staan ​​​​de 6G die ze hierna willen uitbrengen.

Lees ook:   Premier Rutte: Politici zijn geen zakkenvullers

‘De enige opluchting die ik krijg, is naar ons landelijke huis aan het meer gaan. Al deze technologie is vergif.”

 

(Verschillende spoelontwerpen hebben invloed op de hoeveelheid gewonnen vermogen)

Aangezien 6G in de toekomst op extreem lage energieniveaus zal werken, hebben wetenschappers vastgesteld dat traditioneel energieverlies van het menselijk lichaam goedkoop kan worden geoogst (d.w.z. een polsbandje van 50 cent) en kan worden gebruikt om 6G-apparaten op mensen van stroom te voorzien om gegevens te verzenden naar slimme apparaten. apparaten voor verdere upload naar de cloud.

Bovendien zou dit de belofte van het Internet of Bodies kunnen waarmaken, waarbij mensen die dicht bij elkaar staan ​​automatisch privénetwerken vormen om gegevens te delen.

 

Bron

Precies wat ik toen zag op straat, als in een visioen allemaal mensen die fungeerden als antennes, geen draadloos internet meer nodig, men was het zelf!

(Daarom die bomenkap wereldwijd in 3 jaar tijd!!!)

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button