web analytics
...

Buitenaardse wezens codeerden verborgen berichten in ons DNA

 

Buitenaardse wezens codeerden verborgen berichten in ons DNA

– History Channel heeft enig bewijs gevonden

Heb je er ooit over nagedacht of we echt alleen zijn in het universum? Op een of ander moment deden de meeste wetenschappers over de hele wereld dat ook. Feit is dat we het niet zeker weten, maar een nieuwe studie van een groep professionele wetenschappers suggereert dat dit misschien niet langer het geval is. Het bewijs, volgens natuurkundige Vladimir Sherbak en astrobioloog Maxim Makukov, ligt direct voor ons, omdat het in ons DNA zit en altijd heeft gezeten.

Ze hebben er een artikel over gepubliceerd in het tijdschrift Icarus, waarin ze beweren dat manipulatie door buitenaardse wezens kan worden afgeleid uit ons eigen DNA, wat wijst op onze biologische link met buitenaardse wezens die we al heel lang hebben. Ze zijn niet de eersten die dit idee voorstellen, aangezien het werd voorgesteld door niemand minder dan James Crick, mede-ontdekker van de dubbele DNA-helix.

Hij kwam met de theorie dat we allemaal zijn opgevoed door buitenaardse wezens en dat ze zullen terugkeren nadat we ons volledige potentieel hebben bereikt. Panspermia is de term voor dit fenomeen, en het is op zijn zachtst gezegd een fascinerend begrip. Om dit te valideren of te ontkennen, creëerden de twee een daarop gebaseerd onderzoek, waaruit bleek dat een patroon van getallen zich meerdere keren herhaalt in het menselijk DNA.

Dit is het getal 37, dat negen keer in ons DNA lijkt te worden herhaald. Ondanks het feit dat er meer dan 10 biljoen alternatieven voor één zijn, hebben we nummer 37 tot nu toe negen keer ontvangen. Dit toont aan dat hier duidelijk sprake was van enige vorm van bedrog.

Lees ook:   Amerika schuldig aan 911 om oorlog te kunnen beginnen tegen de wereld / Mars

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!