web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Ontvolkingsmedicijn stilletjes, bedrieglijk hernoemd en in de voedselvoorziening gepompt

Je kent Stevia misschien als de plantaardige zoetstof die een minimaal effect heeft op de bloedsuikerspiegel en het insulinegehalte en als een gezond alternatief voor suiker en zelfs kunstmatige zoetstoffen waarvan we weten dat ze het darmmicrobioom kunnen verstoren.

Inheems in delen van Brazilië en Paraguay, werd de plant Stevia rebaundiana voor het eerst bestudeerd in 1899 door de botanicus Moisés Santiago Bertoni die de zoete smaak observeerde. De lokale bevolking noemde het kaʼa heʼẽ , of “zoet kruid”, en gebruikte het als medicijn met een heel specifiek doel.

Volgens de botanicus Bertoni werd Stevia eeuwenlang door de inheemse stammen in Paraguay gebruikt als een krachtig voorbehoedsmiddel dat de vruchtbaarheid vernietigt.

En wat als ik je zou vertellen dat sinds Stevia in de westerse voedselvoorziening is gepompt, de geboortecijfers sterk zijn gedaald, met het risico dat de bevolking instort? En wat als ik je vertelde dat Obama’s wetenschappelijke tsaar altijd al wist van de effecten van Stevia?

De FDA stond de invoer van Stevia voor het eerst toe in 1995, waardoor de zoetstof alleen als voedingssupplement mocht worden gebruikt. Vervolgens voegde de FDA in december 2008 Stevia toe aan de lijst van voedseladditieven “algemeen erkend als veilig” of GRAS. Stevia mocht vervolgens worden toegevoegd aan gearomatiseerd water, sportdranken, frisdranken en andere voedingsmiddelen en dranken.

Sindsdien is Stevia in de voedselvoorziening gepompt als ingrediënt in meer dan 14.500 voedsel- en drankproducten over de hele wereld, waaronder thee, frisdrank, sappen, yoghurt, sojamelk, gebak, mueslirepen, alcoholische dranken, kauwgom, ontbijtgranen, saladedressings, lekkernijen en als tafelzoetstof.

Gezien het wijdverspreide gebruik van Stevia, is het de moeite waard om te vragen of de inheemse stammen in Paraguay het bij het rechte eind hadden. Is het echt een krachtig anticonceptiemiddel?

Het blijkt dat ze meer gelijk hadden dan ze wisten.

Volgens peer-reviewed wetenschappelijke studies is Stevia ongelooflijk succesvol in het verminderen van de vruchtbaarheid. Talrijke dier- en mensstudies hebben aangetoond dat Stevia de vruchtbaarheid met 57 tot 79% vermindert.

En nog alarmerender, dit gebeurt bij zowel vrouwen als mannen. En nog verontrustender dat dit effect bij vrouwen en mannen maandenlang kan aanhouden, zelfs nadat u stopt met het gebruik van Stevia.

Een andere studie vond zelfs dat een extract van de plant in vitro een remmend effect had op de groei van menselijk sperma.

Lees ook:   Aliens die incarneren in hun avatars op aarde

Stevia is een perfect ontvolkingsmedicijn dat werd uitgerold door de machten die ongeveer hetzelfde waren als de westerse bevolking begon af te nemen. Toeval?

De wereldwijde elite werkt al tientallen jaren aan het ontvolken van de wereld. Mensen zijn de laatste jaren wakker geschud voor deze agenda nu de machinaties van de elite meer open en duidelijk worden. Maar dit is geen nieuw fenomeen.

Als je naar de mensen in je kring kijkt, zul je merken dat veel mensen als nooit tevoren met vruchtbaarheidsproblemen, miskramen en andere problemen zoals PCOD te maken hebben. Voedsel, milieu en een paar andere factoren kunnen de oorzaak zijn, maar niemand weet precies wat deze problemen veroorzaakt.

Hoe verwarrend het ook mag zijn, de oorzaak van deze problemen is terug te voeren op één familie en hun globalistische kameraden.

Het eerste personage in dit verhaal is Nelson A. Rockefeller, een lid van de derde generatie van de beruchte Rockefeller-dynastie en de broer van David Rockefeller. Nelson was de gouverneur van New York van 1959 tot 1973 en de 41e vice-president van de Verenigde Staten van 19 december 1974 – 20 januari 1977

Het tweede personage in dit verhaal is Henry Kissinger, die 15 jaar lang persoonlijk werd gefinancierd door de Rockefeller-familie voordat hij in 1969 werd aangesteld als National Security Advisor. Kissinger was ook de beste vriend en intellectuele sparringpartner van Nelson Rockfeller.

Afbeelding

In 1974, tijdens zijn ambtstermijn als National Security Advisor, stelde Kissinger een uiterst geheim rapport en plan op om de wereldbevolking onder controle te houden, met een plan om te experimenteren met de bevolking van minder ontwikkelde landen in Azië en Afrika voordat het plan werd uitgerold naar de VS en Europa.

Dit is geen complottheorie van aluminiumfolie. Dit is een complottheorie in de ware zin van het woord. Het was een crimineel plan van samenzweerders, waaronder de Rockefellers en Henry Kissinger, die inmiddels hooggeplaatst was in de Amerikaanse regering, om de mensheid te vermoorden en tot slaaf te maken.

Afbeelding

Deze documenten zijn allemaal te vinden op websites van de Amerikaanse overheid.

Lees ook:   Think Epstein Didn’t Kill Himself? Here’s Why You’re Definitely WRONG
Afbeelding

Kissinger schreef: “Het probleem is langduriger en complexer dan op het eerste gezicht leek en dat een korte uitbarsting van activiteit of morele vurigheid het niet zal oplossen.”

Wat bedoelt hij dat ‘Moral Fervour’ het niet oplost? 

Hij bedoelde dat de mondiale elites het heft in eigen handen zouden moeten nemen.

Laten we nu eens kijken naar de aanbevelingen van Kissinger. Hij adviseerde veel opties voor langetermijn- en kortetermijnplannen, met als prioriteit biomedisch onderzoek.

Afbeelding

Een ander doel op korte termijn was de sterilisatie van mannen en vrouwen. In 1976, slechts twee jaar na dit rapport, experimenteerden de Rockefeller- en Ford-stichtingen met gedwongen sterilisaties van mensen in India.

Officieel werden in slechts een jaar tijd 6,2 miljoen Indiase mannen gedwongen gesteriliseerd door de wereldwijde elites. Bijna tweeduizend stierven tijdens deze gedwongen operaties.

Afbeelding

Voor de goede orde, het waren niet alleen de Rockefellers en Fords die achter de experimenten met “bevolkingscontrole” in India zaten. Ook de Wereldbank, SIDA en het Bevolkingsfonds van de VN waren officiële partners.

Laten we nog eens teruggaan naar het oorspronkelijke rapport van Kissinger. Omdat dit is waar dingen echt interessant beginnen te worden en het hele plaatje in zicht begint te komen.

Kissinger was van plan plattelandsgebieden van lage-inkomenslanden te bereiken door basisgezondheidszorg aan te bieden met de hulp van organisaties als het Bevolkingsfonds van de VN), de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF.

Afbeelding

Kijk nu naar dit document van de WHO waarin zij partners en agentschappen noemden die het ontvolkingsinitiatief ondersteunen. Het zijn allemaal vergelijkbare namen die we al hebben besproken. Maar er staat een hele nieuwe en belangrijke naam op deze lijst… De Bill and Melinda Gates Foundation.

Weet je nog hoe Kissinger zei dat biomedisch onderzoek het belangrijkste onderdeel was van zijn plan voor de ontvolkingsagenda?

Afbeelding

In 1985 begonnen de Rockefellers jaarlijks tientallen miljoenen fondsen te pompen naar het National Institute of Immunology in New Delhi, India. Waarvoor? Om een ​​vaccin te onderzoeken om de vruchtbaarheid onder controle te houden. Ja, dat heb je goed gehoord. Een vaccin om de vruchtbaarheid onder controle te houden…

Afbeelding

Zeven jaar later kregen de Rockefellers wat ze wilden. Een vaccin voor anticonceptie. Uitgevonden door hetzelfde bovengenoemde National Institute of Immunology in New Delhi in 1992. Onderzoeksfondsen van Rockefeller creëerden een
vaccin dat zwangerschap kan voorkomen door het om de zes maanden toe te dienen.

Lees ook:   Drag Queen danst terwijl klein meisje herhaaldelijk haar hand op en neer wrijft over het kruis van "Little Mermaid" kostuum terwijl een andere Drag Queen
Afbeelding

In 2000 werd de GAVI -alliantie uitgeroepen, met als belangrijkste financier Bill Gates.
Wie zijn de andere partners? Het is de WHO, de Wereldbank en UNICEF. Wat doet GAVI? Ze verstrekken vaccinaties aan minder ontwikkelingslanden!

Komt dit je bekend voor in het rapport van Kissinger? In 2000 was het wereldwijde ontvolkingsprogramma van de Rockefeller begonnen. En tegen 2020, met de introductie van de Covid-pandemie, was het plan in volle gang en de elites waren zo tevreden met zichzelf dat ze er gewoon over bleven praten.

Natuurlijk zullen er binnenkort betaalde propagandajournalisten en zogenaamde factcheckers arriveren om te verklaren dat dit een grote complottheorie is door referenties aan te halen van de instellingen die duidelijk deel uitmaken van de samenzwering tegen de mensheid.

Maar we hebben u het originele rapport van de Kissinger laten zien met het ontvolkingsplan duidelijk in zwart-wit gedrukt. We hebben u de rapporten van de WHO en de nieuwsmedia laten zien die de effecten van het ontvolkingsplan van Rockefeller beschrijven. U heeft zelf toegang tot deze rapportages.

Deze op macht beluste kliek van miljardairs en politici heeft lang plannen gemaakt om de massa tot slaaf te maken, en nu zetten ze hun stap.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, hebben mensen zoals jij, de wereldwijde elite, het veel moeilijker dan ze dachten.

Hier bij The People’s Voice zijn we vastbesloten om te blijven rapporteren over de plannen van de elite. Like en abonneer je op dit kanaal zodat we het nieuws kunnen blijven delen waar de mainstream niet aan durft te komen. En deel deze video alsjeblieft met iedereen waarvan je denkt dat ze ontvankelijk zijn om de waarheid te horen. Hou je sterk. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Bron

Wat een sukkels hé je kunt mensen ook vragen om minder kinderen te krijgen!
Geen kinderbijslag geven bv!?
Je gaat toch niet voor God spelen en mensen doden en onvruchtbaar maken!?
Ik heb wel enkele keren stevia geprobeerd maar het voelde niet goed!
Elke keer dacht ik nee er is iets mee…?
Rare smaak ook… bitter ergens.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥