03 mei 2021

 

Van villa tot een hut het kan iedereen overkomen

https://www.ad.nl/den-haag/van-topbaan-naar-dakloos-iedereen-kan-laurens-zijn~a6ccd3ce/

Enge gedachte immers?
Van de hemel naar de hel.

Dat mensen nog gaan trouwen, want het merendeel gaat toch weer scheiden op den duur.
Dan ben je alles kwijt wat je opgebouwd hebt.
Tenminste velen.
In feite zou men les moeten geven op scholen, over dit fenomeen.
Wees wijzer en denk ook aan jezelf oid.

”De misère begon volgens hem na een echtscheiding. Een deel van de overwaarde van hun woning ging naar zijn inmiddels vertrokken ex. Dat leek geen probleem: de huizenmarkt floreerde, dus de bank deed niet moeilijk over een een verhoging van zijn hypotheek.

Maar daarna vielen een voor een alle dominosteentjes om. Ten Hagen verloor zijn baan bij destijds de Nederlandse tak van hardwarebedrijf Sun Microsystems, een baan waarmee hij 150.000 euro per jaar verdiende. ,,Ik dacht: in de ict-sector is werk zat. Dus begon ik voor mezelf. Maar dat viel tegen. Het ging mis toen een grote klant niet betaalde. En als zzp’er heb je dan niet zoals in loondienst de WW als vangnet.”

Lees verder via de link

Lees ook:   Trots op Max : Jensen

Gerelateerde berichten