web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

CDC start onderzoek naar ‘dodelijke ziekten veroorzaakt door COVID-19-vaccins’

Rutte geeft mondjesmaat toe: ‘Onbedoeld te hard geweest naar ongevaccineerden’

https://www.ad.nl/binnenland/rutte-geeft-mondjesmaat-toe-onbedoeld-te-hard-geweest-naar-ongevaccineerden~afaefdbe/

Nou excuses zijn wel op zijn plaats, zeker als je de verleden geleden slavernij excuses aanbiedt, dan helemaal, zeker in deze tijden de ongevaccineerden!

Want:


De GGD is een officieel onderzoek gestart naar het alarmerende aantal meldingen van ‘dodelijke ziekte’ en ‘ernstige bijwerkingen’ veroorzaakt door de COVID-19-vaccins.

“Met betrekking tot meldingen van mensen die slopende ziekten hebben, zijn we op de hoogte van deze meldingen van mensen die langdurige gezondheidsproblemen hebben na COVID-vaccinatie”, verklaarde Dr. Tom Shimabukuro, directeur van het Immunization Safety Office van de CDC, op 26 januari.

“In sommige gevallen is de klinische presentatie van mensen die aan deze gezondheidsproblemen lijden variabel en is er geen specifieke medische oorzaak voor de symptomen gevonden”, voegde Shimabukuro eraan toe.

“We begrijpen dat ziekte ontwrichtend en stressvol is, vooral onder die omstandigheden. En we erkennen dat deze gezondheidsproblemen een aanzienlijke invloed hebben gehad op de kwaliteit van leven van mensen en ook op de mensen om hen heen. En we hopen op verbetering en herstel, en we zullen de veiligheid van deze vaccins blijven volgen en met partners blijven samenwerken om dit soort bijwerkingen beter te begrijpen.”

Theepochtimes.com meldt: Shimabukuro sprak tijdens een bijeenkomst van de Food and Drug Administration (FDA) op 26 januari die de veiligheid en effectiviteit van het COVID-19-vaccin besprak.

Dr. Hayley Gans, professor kindergeneeskunde aan het Stanford University Medical Center, had gevraagd hoe de federale autoriteiten problemen opspoorden die na vaccinatie waren opgedoken en mogelijk niet “ontvankelijk” waren voor snelle cyclusanalyse, of een manier om de veiligheid van vaccins te controleren.

Shimabukuro merkte op dat iedereen, inclusief gezondheidswerkers, meldingen van bijwerkingen kan indienen bij het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), dat door de CDC wordt beheerd, “en we accepteren al die meldingen zonder de klinische ernst of hoe plausibel de nadelige gevolgen te beoordelen. gebeurtenis kan betrekking hebben op oorzakelijk verband.” Andere systemen bewaken ook de veiligheid naast de snelle analyse, voegde hij eraan toe.

Lees ook eens:  Jaren celstraf voor Friezen die snelweg blokkeerden?

“We nemen de veiligheid van vaccins zeer serieus”, zei Shimabukuro.

De opmerkingen van Shimabukuro zijn ongebruikelijk onder federale functionarissen, die terughoudend zijn geweest om bijwerkingen in verband te brengen met de COVID-19-vaccins.

Brianne Dressen, die gewond raakte door het COVID-19-vaccin van AstraZeneca, zei dat de reactie welkom was, maar vroeg zich af of het genoeg was.

“Dit was een ongekende stap, maar ook een zorgvuldig geformuleerde reactie. In plaats van een beetje te fluisteren tijdens een FDA-vergadering, moet dit echt worden gecommuniceerd aan de medische gemeenschap,” vertelde Dressen, mede-oprichter van de steungroep React19, aan The Epoch Times in een e-mail. “Ze hebben deze woorden privé tegen ons gezegd, dus het is goed dat ze eindelijk in de goede richting leunen om het gesprek in het openbaar te beginnen, maar is het te weinig en te laat?”

“Gewonde Amerikanen smeken deze instanties al meer dan twee jaar om erkenning. Deze kleine uiting had lang geleden moeten gebeuren. Inmiddels zouden we deze Covid-vaccinreacties openlijk moeten bespreken en onderzoeken”, voegde ze eraan toe.

Weinig gebeurtenissen erkend

Amerikaanse functionarissen hebben slechts een handvol ernstige bijwerkingen erkend als veroorzaakt door een of meer COVID-19-vaccins.

Het vaccin van Johnson & Johnson veroorzaakt een combinatie van een laag aantal bloedplaatjes en bloedstolling, bekend als trombose met trombocytopeniesyndroom, zegt de CDC op haar website. De vaccins van Pfizer en Moderna veroorzaken ernstige allergische shock of anafylaxie, evenals een soort hartontsteking die myocarditis wordt genoemd.

De CDC en FDA bewaken voornamelijk de veiligheid door gegevens van bewakingssystemen te onderzoeken om te zien of er in hoge mate ongewenste voorvallen plaatsvinden.

Lees ook eens:  Voor als ze stellen dat je een 'Poetin lover' bent, omdat je tegen die oorlog bent. Stuur gewoon dit filmpje...

Beide agentschappen hebben de openbaarmaking van de resultaten van een deel van de monitoring achtergehouden of uitgesteld.

Honderden gebeurtenissen voldeden aan de veiligheidssignaalcriteria in VAERS, volgens CDC-gegevens die onlangs door The Epoch Times zijn verkregen. De CDC wees op  studies  die aantonen dat er onderzoek wordt gedaan naar sommige signalen. Het heeft ook gezegd dat de CDC-analyses zijn uitgevoerd om de resultaten te bevestigen van analyses die de FDA heeft uitgevoerd en dat de CDC-analyses “geen extra onverwachte veiligheidssignalen” aan het licht brachten. De FDA heeft geweigerd de resultaten van haar analyses vrij te geven. Op 26 januari werd een rechtszaak aangespannen voor de administratie.

Een ander systeem, V-safe genaamd, bevat enquêtes die zijn verzonden naar Amerikanen die een COVID-19-vaccin hebben gekregen. De CDC wist dat sommige ernstige gebeurtenissen, zoals myocarditis, in verband konden worden gebracht met de vaccins, maar koos ervoor om die gebeurtenissen buiten de enquêtes te laten, zo bleek uit nieuw vrijgegeven documenten.

Nicole G., een verpleegster die gewond raakte door een Pfizer-vaccin dat ze kreeg vanwege een vaccinmandaat en vroeg om haar volledige achternaam niet te gebruiken, vertelde The Epoch Times in een e-mail dat de CDC geen prioriteit gaf aan patiëntveiligheid, wijzend op de vertraging bij het uitvoeren van de VAERS-analyses en het feit dat ontvangers van het vaccin niet op de hoogte waren van de bijwerkingen die de autoriteiten na vaccinatie verwachtten.

“Door de censuur rond het COVID-vaccin lijden en sterven we in stilte met beperkte toegang tot behandeling”, zei de verpleegster.

Terwijl Shimabukuro beweerde dat er “geen specifieke medische oorzaak” werd gevonden voor sommige van de verwondingen na vaccinatie, hebben artsen Dressen, Nicole en anderen gediagnosticeerd met vaccinverwondingen, en medische literatuur heeft de vaccins in verband gebracht met een reeks problemen.

Lees ook eens:  EU: 120 lege auto’s tussen Brussel en Strassburg…!!

Nicole riep de GGD op om een ​​plan uit te voeren om de situatie te veranderen. “Je moet meer doen dan hopen,” zei ze.

De verpleegster sprak tijdens het openbare commentaargedeelte van de recente bijeenkomst, samen met meerdere anderen die zeiden dat ze gewond waren geraakt door de vaccins.

“Het enige dat vernederender is dan het verlies van mijn lichaamsfunctie, is uw volledige minachting voor de verwonding door het vaccin”, zei Danielle Baker, een van de sprekers.

De CDC en FDA zeggen dat de voordelen van de COVID-19-vaccins opwegen tegen de risico’s voor alle leeftijden. Dat geldt ook voor de bijgewerkte vaccins, die in het najaar van 2022 zonder enige klinische gegevens zijn goedgekeurd en binnenkort de oude vaccins zullen vervangen.

“Ik denk dat het geruststellende aspect het veiligheidsprofiel is dat we hebben gezien met de bivalente boosters, het weerspiegelt heel goed het oorspronkelijke vaccin”, zei Dr. Peter Marks, een topvaccinfunctionaris bij de FDA, tijdens de bijeenkomst.

In een ander deel van de bijeenkomst zei Shimabukuro dat de identificatie door de regering van een beroerte-signaal voor de bivalenten aantoonde dat “het veiligheidssysteem werkt”.

“Ik denk dat het publiek en de medische gemeenschap erop moeten kunnen vertrouwen dat de overheid over de systemen beschikt om potentiële veiligheidsproblemen snel op te sporen en te beoordelen”, zei hij. “En we hechten veel waarde aan tijdige en transparante communicatie.”

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥