web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Maatschappij & PsychePolitiek-EliteReincarnatie

Het grote dwangarbeid-overzicht

—->>> LINK: Het grote dwangarbeid-overzicht

Een zeer helaas bedroevend artikel, waar ook jij straks moet gaan werken voor minder dan je ooit had kunnen dromen!
Z.g.a geen vaste contracten meer, men kan je eruit gooien wanneer men wil.
Wat als jij werkeloos raakt en je verplicht moet werken ergens,…?
Een tegenprestatie wordt nu misbruikt onder het mom van gemeenten die minder geld krijgen van deze regering.
Men maakt rare sprongen. Aan de ene kant kan men veel geld uitgeven aan projecten in een stad, die niet zo nodig zijn, maar mensen
dwingen om voor niets beters te gaan werken en hierbij arbeidsplaatsen innemen die normaal gesproken betaald zouden moeten worden met een
minimum loon, minstens!

Ik zou zeggen als gemeente, prima als jij dit doet krijg je per maand 250 euro extra, kijk dan is het nog te doen.
Maar nee hoor. Met als gevolg tzt werken voor niets, want de Polen doen het ook voor minder…dat ze in Polen rondkomen per maand van de helft van het minimum inkomen hier…tjah?
Dat is een heel ander verhaal natuurlijk, dat wil niet zeggen dat wij mensheid in dit land dit moeten accepteren en dat dit hier ook kan!
Het minimum is al het minimum nml.

Ik zou zeggen meld dit artikel bij de plaatselijke politieke partijen!
Hier moet echt een HALT toegeroepen worden…omdat dit iets anders veroorzaakt in de toekomst.
Iets wat velen zich niet kunnen indenken, er niet eens bij stilstaan, want men heeft bv. nog een baantje…
Nou tzt verdien jij ook niets meer…
Wake up aub!

-Zolang de gemeentes € 10.000,- subsidie per jaar per uitkeringsgerechte (die met behoud van uitkering dwangarbeid verrichten) krijgen is het vechten tegen de bierkaai.

-In Friesland start een experiment waar bijstandsgerechtigden zelfs in de slager moeten werken!
Het is bekend dat veel dwangarbeiders op de 1 of andere manier een soort van sabotage plegen op het werk dat ze doen. (logisch, als je ergens niet wilt werken moet je er vooral voor zorgen dat je het werk NIET goed doet!)
Ik zou niet graag mijn vlees kopen bij een slager waar iemand mogelijk zijn sabotage kan botvieren op het vlees.

-Nederland is 1 van de weinige landen in de wereld die staats gesubsidieerde dwangarbeid kent.

Plus de staat zorgt voor de terreur en intimidatie om de dwangarbeiders af te persen en in het gareel te houden.

Nog veel erger, is dat het allemaal, ook de dwangarbeidssubsidies uit gemeenschapsgelden betaald wordt.

-Als eerst de schroeven bij top FNV los gaan zitten weer via verstand vast komen te zitten, en dwangarbeid los gaan laten. Ik heb met grote bestuurders van echt hele grote vakbonden gesproken bijna zo groot qua leden als heel de NL bevolking, en die vroegen of FNV en andere vakbonden bestuur aan de drugs waren? Hoe kan een vakbond kan instemmen met werken onder minimumloon nog erger terreur armoede en repressie voor 12 jaar goedkeuren, de werkkampen met die voorwaarden en beleid bestaan al zo lang , zonder arboverzekeringen ongevallenverzekeringen, zelfs voor 6 maanden? En hoe politieke partijen die zich sociaal noemen dat ook doen? Mijn vraag is aan de grote vakbonden hier en politieke partijen, zijn jullie van de drugs af? Of nog in de hippietijd gevangen? Dat sprookjesverhalen nog gelooft worden? Ach we zijn wereldwijd ook afgestraft of zwarte piet racisme is of niet. Het volk hier is zo stom dat ze racisme niet eens herkennen, zwarte Piet is wereldwijd erkend als zeer racistisch, laat staan dwangarbeid en slavernij. Ik hoop dat de vakbonden en een paar politieke partijen wel. Laten we hopen dat Nederlanders dwangarbeid en slavernij wel gaan erkennen en dit net als zwarte Piet, niet normaal gaan vinden. Misschien kunnen we het na duizenden jaren hier slavernij en dwangarbeid echt definitief afschaffen. Als jullie mijn commentaren hebben gelezen is dwangarbeid en slavernij via staatswege nooit afgeschaft. Ook niet in de eeuwen 19, 20, en 21.

-Mijn advies:
1. sluit een rechtsbijstandsverzekering af zodra je werkeloos dreigt te worden
2. weiger het dwangarbeidproject waartoe men je zal willen verplichten
3. solliciteer voor de functie waartoe men je had willen verplichten
4. klaag de gemeente aan indien men je sollicitatie niet in behandeling neemt en men je toch kort, op basis van aangetoonde arbeidsverdringing.
5. succes.

-Ik vind jouw tip ook geniaal. Echter er zit ook een adder onder het gras. Bij mij bijvoorbeeld was de gemeente zo slim om mij aan de dwangarbeid te willen zetten te beginnen met 16 uur per week. Op die manier kom je dan nooit boven je uitkering uit qua geld als je een normaal salaris zou eisen. Later schroeven ze dan de uren pas op! Dus zo doortrapt zijn ze wel.

-Ik ken een paar mensen die op een sociale werkplaats werken met een WSW indicatie en die verdienen zo rond de 1200 euro in de maand hebben ze mij verteld. Dus als je dan voor 16 uur per week op een sociale werkplaats werkt dan kom je volgens mij niet boven de 800 euro bijstandsuitkering uit per maand toch? En ja, aangezien de meeste dwangarbeiders op een sociale werkplaats te werk worden gesteld zou je daar dan ook gewoon op moeten solliciteren als je het advies van Pim op volgt. Of zie ik dat verkeerd?

-Dus als ik dat goed begrijp moet je eerst een bijstandsuitkering hebben, waarna je zonder moeite werk kunt krijgen. Maar als je partner een minimum loon verdient en jij wilt ook een baantje, dan kun je dat wel op je buik schrijven. Want een gratis werknemer levert toch altijd meer winst op dan iemand in loondienst. Heb ik het zo goed samengevat?

-Ik ben nieuw hier, maar ik heb geen woorden voor het onrecht wat ik hier allemaal lees!
Is er dan geen enkele politieke partij die hier wat aan doet????
Wat is dit voor een land??
Ik schaam me om Nederlander te zijn !!

-Dit is het land, dat ontstaat, wanneer burgers gedegradeerd worden tot consumenten en waar systematisch pogingen worden gedaan van de ooit kritische media slechts goednieuwsshows te maken. Het is gevolg van een doorgeslagen positivisme en bijna een straf op pessimisme, zelfs als regelmatig door de ‘pessimist’ wordt verklaard, dat hij of zij een realist is. Het gevolg is, dat mensen vlak langs elkaar leven en de ene laag niet weet, wat er in de andere leeft. Dit gemengd met de houding van veel middenklassemensen: “Dit kan mij niet overkomen, want ik zal altijd werk vinden, al moet ik aardbeien plukken of treinen poetsen,” maakt deze gevaarlijke cocktail, waar de bijstandsgerechtigden al jaren mee worstelt.

-Gemeente Hoogezand weet er ook raad mee. Bij SCA worden luiers etc gemaakt voor bijv. Libresse en Teena lady. Daar mag je voor je uitkering gaan werken en die producten inpakken. Dit alles om de heren en dames aandeelhouders nog wat meer winst te bezorgen. Is er niet ergens een zwarte lijst van bedrijven zodat je weet wie je moet boycotten?

-Ik zit gewoon volledig depressief en misselijk te wezen na het lezen van dit artikel en de reacties… VRESELIJK! Hoelang laten we dit nog doorgaan? Wat is dit voor waanzin? Wie kan dit soort berichten verzamelen en doorgeven aan Amnisty International en het Internationale Recht…

-Amnesty International iedereen, maar die zeggen simpelweg, dat Nederland zo geweldig is, dat het niet in hun aandachtsgebied valt. Het internationaal recht aanspreken kan alleen een belanghebbende (na eerst alle nationale schijven doorlopen te hebben). De Verenigde Naties zijn misschien genegen kennis te nemen van deze misstanden.

Overigens is er nog een andere dwangvorm, die onderbelicht is gebleven, namelijk, dat jongeren kunnen worden gedwongen te studeren en hiervoor zelfs schulden te maken. De schulden worden heel cynisch gezien als een ‘voorliggende voorziening’. Gisteren was het toevallig even kort op het ‘Nieuws voor Doven en Slechthorenden’ (of wat daar tegenwoordig voor moet doorgaan).

-Vilseledd dit klopt helemaal een vriend dwangarbeider(25) moet verplicht gaan studeren voor de opleiding aplicatiebeheerder(4) en dan niet met behoudt van uitkering maar een studiefinanciering en aanvullende beurs zal dat betekenen dat die over 3 jaar een schuld van 12.000 heeft bij de IB-groep hij mag er dan wel 20jr over doen om 50,- p/m minimaal te afbetalen deze ziet de opleiding opzich wel zitten en gaat het ook doen a.s September
of het is de keus aan hem als die het niet gaat doen weer terug te moeten in de dagbesteding
op de Boerderij in Borculo met een strafkorting en geen uitzicht op werk
dus ik zie dit meer als positieve dwang met negatieve gevolgen?

-Ik denk dat je dat kunt aanvechten. Je kunt niet iemand dwingen om schulden te maken omdat een lening (volgens de gemeentes) een bron van inkomsten is en dus gezien word voorliggende voorziening.

Je zou dadelijk tegen een 27+ uitkeringsgerechtigde kunnen zeggen, neem maar een hypotheek of lening om van te leven.

In de bijstand, bij een vermogenstoets moeten officiële schulden, zoals studieschuld, lening of hypotheek wel mee gerekend worden als negatief vermogen.

Ik denk, met het nieuwe leenstelsel in het vooruitzicht, dat de huidige jongeren bijstand, niet meer te handhaven is, aangezien in het oude stelsel, de studie financiering een gift was (als je slaagt) en nu de hele studie financiering een lening word.

– ik hoop voor ‘m, dat hij werk vindt, want bij met 25 beginnen met studeren en dan met 27 (als het een verkort traject) op de arbeidsmarkt komen, hebben werkgevers al wat vervelende vragen. Ook zie ik al de ‘nodige’ werkloze ICT’ers rondlopen. De huidige kwijtscheldingsregeling werkt overigens niet zo fijn, als in de propaganda werd voorgesteld: alle maanden, die je gewerkt hebt en boven je draagkracht hebt kunnen afbetalen, tellen niet mee. Ik vraag me af, of dat in de huidige regeling is weggepoetst.

-Het UWV/de gemeente Heerlen zegt dat m’n broertje van 24, 36 uur per week moet gaan werken om een uitkering van 400euro per maand te krijgen..

Een tegenprestatie, ok…
Maar als hij 13 uur per week zal werken tegen minimumloon hoort hij al 390euro te verdienen.
De rest van de uren werkt hij dus gewoon als slaaf, om iemands beurs te vullen (maar van wie?)
Ook krijgt hij geen reiskosten vergoed, dus die kosten gaan ook nog eens van de 400euro af.

Dit is uiteraard belachelijk, maar als we een rechtzaak willen beginnen, krijgt hij de eerst komende maanden dus helemaal niks, en moet hij hopen dat hij in z’n gelijk gesteld word door de rechter….
Dit terwijl hij wel gewoon z’n rekeningen moet betalen, en moet kunnen eten…
Waar gaat ‘t heen met dit land, het is tijd voor verandering.
In Polen en Roemenie werken ze nog niet voor zo weinig.

-Als jou broertje op papier heeft staan dat hij 36 uur per week moet werken voor een uitkering, zou ik wel in bezwaar gaan.

Ja, men speelt er op dat je broertje bang is om zijn inkomsten te verliezen en daarom de voorwaardes maar accepteert.

Maar op het moment dat jou broertje aangeeft het werk WEL te willen doen, maar de voorwaardes NIET accepteert en het minimum (CAO) loon eist voor ieder gewerkt uur, inclusief de betaling van alle belastingen en premies , heeft de gemeente wel een probleem. Ook de gemeentes moeten zich houden aan de wet. Diverse wetten schrijven namelijk dat jij iets doet in ruil voor geld of goederen, dat dit arbeid is en arbeid (of werk) moet wel voldoen aan de geldende wetgevingen, waaronder het wettelijk minimum (CAO) loon en dat betekend ook dat alle belastingen en premies betaald moeten worden en dat kun je dus ook eisen. je staat daarmee volledig in je recht.

Een uitkering vraag je aan op het moment dat je geen inkomsten of vermogen meer hebt. Met werk en normale betaling heeft jou broertje ook geen uitkering meer nodig en dat was toch het doel van een bijstandsuitkering.

 

 https://dwangarbeidnee.blogspot.nl/2015/02/verplicht-traject-voor.html

https://www.mugweb.nl/opinie/betoog/werken-voor-bijstand-is-dwangarbeid/

Ik heb inmiddels begrepen dat gemeenten nooit iets doen voor werkelozen tenzij er iets aan te verdienen valt.
Jaren geleden ging dit via een project met 3 deskundigen die alle werkelozen opriepen om zich te laten “keuren”.
Dit kostte wel even wat, 5000 per gesprek…dus in totaal 15000 euro voor 3 gesprekken per werkeloze!
Welke prachtige opleidingen hadden zij hiermee kunnen bekostigen?
UWV wil mensen niet uit de uitkering, ze willen ze er juist in houden.
Waarom?
Omdat zij een baan hebben, omdat er werkelozen zijn!
Dankzij werkelozen hebben zij een baan en kunnen zij zich wel kleden en voeden zoals het hoort.
Ten koste van deze werkelozen nml. Gemeentes ontvingen daarvoor wel allerlei subsidie gelden…zoals dat hoorde via de regering.
En zo gebeurd dit nu ook, heel simpel men plaatst gratis werkkrachten bij werkgevers voor enige tijd onder het mom, werkervaring opdoen…
Nu als men bij de gemeentes eens zelf opschuift, kan men deze werkelozen, ook werkervaring laten op doen op hun plekken…weten zij ook eens wat het is om onderdrukt,
zonder redelijke inkomsten, verplicht te worden om gebruikt te worden als dwangarbeider…
Lijkt mij een prima plan voor deze mensheid die enkel bezig is met zichzelf…
En niet kan nadenken over emoties en menselijkheid, die het besef niet eens hebben.

https://www.doorbraak.eu/dwangarbeid-in-eindhoven-week-2-en-3/

“Ach, dat doet Nederland niet, dat kan niet”. Ik word voor gek verklaard. Vrienden van mij, geen domme jongens, kunnen nu al nauwelijks geloven wat mij overkomt. De schok is groot als ik met de keiharde feiten en bewijzen kom, en zelfs dan kunnen ze het moeilijk geloven. De doofpot, het doodzwijgen en het verhullende taalgebruik dat al jaren schering en inslag is doet haar werk meer dan uitstekend bij de bevolking. Ook een typisch iets van fascistische en dictatoriale regimes. T., ik durf er met gemak honderd euro op te verwedden dat Nederland binnen nu en tien jaar werkkampen met gewapende bewaking (hoogstwaarschijnlijk wapenstokken, pepperspray, tasers en handboeien) en barakken heeft. Grote verzamelplaatsen in de grote steden waar werklozen, Wajongers, lichtgehandicapten, etc, zich moeten melden op maandagochtend vroeg, met bussen of treinen worden gereden naar bijvoorbeeld de dijken die verhoogd moeten worden, in barakken blijven slapen, en vrijdagavond teruggereden worden om in de weekenden thuis te mogen zijn. Hoogstwaarschijnlijk is dat balletje in de politiek al opgeworpen. Vandaar mijn grote angst om in Nederland te blijven leven. Een regering die in staat is de dingen te doen zoals ze het nu doen, is simpelweg tot alles in staat. Het is 1 minuut voor 12

https://deoorlog.nps.nl/page/dossiers/780360/Dwangarbeid%20in%20Duitsland?afl=4

Je zou maar een reïncarnatie verleden hebben in dat Oorlogsverleden?
Roept dan vast fijne reacties op onbewust…pffffffff…
Kan mij voorstellen dat deze mensen, en ik geloof in Reïncarnatie hierbij enorm last krijgen van stress en paniek.
Onder druk presteren is dan zeer schadelijk.
Het roept onbewust emoties op die men ook niet kan benoemen.

https://www.omroepzeeland.nl/nieuws/2014-12-08/779218/wij-hoorden-kinderen-krijsen#.VO0hjvmft8E

Bommen

https://deoorlog.nps.nl/page/aflevering/8/Loodzware+jaren

https://www.4en5mei.nl/herinneren/oorlogsmonumenten/sprekende_beelden/getuigenverhalen/3

https://femkedegrijs.com/blog/wat-kunnen-vorige-levens-met-vermoeidheid-te-maken-hebben-hsp/

https://vorigelevens.blogspot.nl/2012/05/herdenking-4-5-mei-in-het-licht-van.html

was ik in het leven voor mijn huidige leven een Frans, Joods meisje dat eind 1943 vanuit Parijs naar Auschwitz werd gedeporteerd. Dat leven eindigde zo akelig en zo onverwacht op jonge leeftijd, dat ik daar in mijn huidige leven lang last van heb gehad. Allerlei onverwerkte emoties speelden me nog parten.

Oorlogsnaweeën

Ik was bang voor mannen die gekleed waren in uniform-achtige jassen. Een agent met een pet op, laarzen aan en een marcherende tred… brr. Alle honden vond ik lief, maar voor herdershonden ging ik nog net niet op de loop.

Rond mijn 30e ontmoette ik een vriendelijke vrouw tijdens een opleidingsbijeenkomst. Ik ‘herkende’ haar onmiddellijk. Ook gestorven in de Tweede Wereldoorlog, opnieuw geïncarneerd net als ik. In Auschwitz stond zij als man aan de Duitse kant.
Toen ze op die bijeenkomst een Duits gedicht voorlas, werd ik plotseling bevangen door angst. Ik viel flauw en klapte tegen de grond. Heel even kon ik heden en verleden niet meer uit elkaar houden.

werken met allerlei soorten vorige levens kwam aan de orde. En wat vorige levens in de Tweede Wereldoorlog betrof, er viel voor heel veel cliënten oud zeer te verwerken.
Van Joden die op transport werden gesteld, ondergedoken zaten, verzetsstrijders, kampgevangenen, dwangarbeiders tot soldaten. Bange soldaten, laffe soldaten, hoge piefen, fanatiekelingen, SS-ers, Nazi’s, kindsoldaten,deserteurs. Duitse, Nederlandse, Belgische, Franse, Russische, Poolse soldaten, geallieerden….
Allemaal mensen in voorbije levens met keuzes en gevolgen. Allemaal mensen die wilden blijven leven in oorlogstijd. Afhankelijk van hun keuzes hadden ze een leven erna emotionele nawerkingen, van angsten tot schuldgevoelens. Vooral de volhouders hadden last van onaffe zaken.

 

Nawerkingen een leven later zijn er voor iedereen. De kampgevangene zonder kleding van toen durft nu niet meer naar de sauna. De fanatieke Nazi van toen durft nu amper besluiten te nemen ergens voor te gaan. Slachtoffers, daders, kampgevangenen, soldaten, onderduikers, deserteurs, enz. Alle ervaringen in allerlei levens – ook die gedurende oorlogstijd – vormen ons geweten, laten ons (ziels)bewustzijn groeien.

 

Zelf heb ik op Dodenherdenking jarenlang een kaarsje aangestoken ‘voor mezelf’, om het Joodse kind dat ik in een vorig leven was en dat jong stierf, alsnog te gedenken. Op 5 mei stak ik een kaarsje op:’omdat ik er nog steeds ben’. Of weer ben. Niet meer in het vorige leven, maar wel in dit leven, nu. Lang leve reïncarnatie!
Echter, voor we allemaal door hebben dat reïncarnatie een gegeven is, zijn we vast tientallen jaren verder.

Vandaag kreeg ik via Twitter nog bericht van een ex-cliënte die haar oorlogstrauma had verwerkt. Ze schreef: “Blij dat ik opnieuw geboren ben. Alvast fijne Bevrijdingsdag voor jou!”

Morgen, op 4 mei ben ik om 20.00 uur twee minuten stil om iedereen te gedenken die ooit gestorven is in oorlogstijd. Op 5 mei ben ik blij dat we hoe dan ook allemaal blijven voortleven. Dat onze ziel onsterfelijk is.

In de voormalige concentratiekampen Buchenwald, Auschwitz en Birkenau ´zag´ en ´voelde´ ik – toen ik daar een bezoek bracht –  veel energie hangen. Zielsenergie van overledenen, restenergie van emoties. Entiteiten die nog steeds niet beseffen dat een leven plotseling eindigde in het kamp, of dat nu kwam door ziekte, uitputting, gas of verbranding.

Na de dood is het de bedoeling dat we onze zielsenergie meenemen en onze lichaamsjas achterlaten. Soms komt de dood zo plotseling (of is het sterven zo traumatisch) dat zielsenergie blijft hangen op de sterfplek totdat de zielsenergie/entiteit begrijpt dat het vrij is om ‘omhoog te gaan’, verder te gaan.

De barakken van Birkenau waren leeg voor het oog van gewone bezoekers, maar het was er (nog) stervensdruk met entiteiten/geesten. Menig hoogsensitief persoon weet niet wat hem of haar daar overkomt. Zeker rondom plekken van de crematoria, plekken waar mensen in totale verwarring zijn gestorven.

https://www.wanttoknow.nl/geschiedenis/hoe-nazis-bij-cia-en-nasa-terechtkwamen/comment-page-1/

https://www.maartenoversier.nl/downloads/wo2.pdf

https://www.txtxs.nl/artikel.asp?artid=368

https://www.mijngenezing.com/vorig-leven-2ewereldoorlog-vergeving/

https://femkedegrijs.com/blog/boeiende-aflevering-over-bassteman-die-vertelt-over-zijn-waarneming-uit-een-vorigleven-wo2/

O.a. over vliegangst!

https://afscheidvanhetleven.weebly.com/reiumlncarnatie.html

https://www.reincarnatietherapie.com/regressievoorbeelden.htm

https://www.filoscoop.com/2010/5/reincarnatie.htm

Veel verhalen over Reïncarnatie, en aangaande dit onderwerp zal dit bij veel mensen een naar geheel oproepen.
Zo lang is dat niet geleden nml… (geleden!!!)
Er zijn vele opnieuw geïncarneerden op aarde, die de wereldoorlog meemaakten.
Dat onrecht zou toch nooit meer gebeuren?
Dus wel…?
Hoe kan dit, wie zit er achter die knoppen… bij bedrijven en organen met macht?
Ik weet, dat dit er zeker mee te maken heeft, dankzij regressies… weet ik waarom ik angst heb bij een flinke bliksemschicht, of bij straaljagers die overkomen…
Waarom ik nooit een vliegtuig in wil gaan.
En niet kan tegen onderdrukking van mijzelf of anderen…
Ik altijd moet vechten voor de underdog… omdat ik niet anders kan dan dit…

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥