Paranormaal

Dromen over overledenen

Dromen over gestorven kinderen

Heeft zijn overleden zoon via een droom kunnen communiceren?

Iemand kreeg een vraag.

VRAAG: Ik werd gevraagd om te schrijven nadat ik onlangs je lezerspost had gelezen over haar visie op een hemelse tuin. Een soortgelijke ervaring is mij overkomen.

In december 1993 werd mijn twintig jaar oude zoon Matthew per ongeluk vermoord in Noord-Ierland. Kort daarna voelde ik zijn aanwezigheid om me heen en dit gevoel duurde een paar maanden.

Bijna een jaar na zijn dood bezocht ik mijn vrienden in het noorden van Engeland. Het was de eerste keer dat ik was weggegaan sinds Matthew’s dood.

Tijdens mijn vakantie had ik een levendige droom. Ik keek door een paar leuningen en zag vloeiend groen gras en een kastanjeboom. In de buurt stond mijn zoon gekleed in zijn militair uniform. Hij keek naar mij en glimlachte toen ging zitten onder de boom. Hij zei niets. Ik observeerde hem gewoon en voelde me ondergedompeld in de vreugdevolle vrede van die plek.

Mevrouw Carol AE

Psychic Dreams from the beyondDromen kunnen een geest zijn die contact maakt met het verleden

Als medium heb ik uiteraard veel tijd besteed aan het troosten van de nabestaanden. Veel mensen beschrijven soortgelijke dromen als de uwe die vaak ongeveer een jaar na het verlies gebeuren. Sommige psychologen kunnen beweren dat deze dromen symbolisch zijn voor het oplossen van je sterfgeval. Ik zou nog een stap verder gaan: je zoon heeft je door middel van een droom laten zien dat hij vrede heeft.

https://psychics.co.uk/blog/psychic-dreams-from-the-beyond/


Ik heb veel dromen gehad over het leven hierna waarbij familieleden die overleden zijn bij elkaar woonden.

Zonder toen een HP film te hebben gezien, was ik ooit aanwezig op een groot kasteel achtig geheel dat later erg leek op dat HP gebeuren.

Lees ook:   Russische geheime leger kan meer met hun gedachten

Ik ben in een soort kamer, groot, geweest waar mijn oma woonde met eenzelfde meubels zelfs en een tv! Wonderlijk zouden ze daar nog tv kijken?
Ik was aanwezig bij bepaalde feestvieringen daar. Dan had iemand iets bereikt wat weet ik niet precies.

Ik sprak mijn moeder en zei eens, kom je terug?
Nee ik ben nu hier, dat weet je toch.
Of een droom over mijn overleden neef tijdens een familie bijeenkomst met een zwembad, mijn zoon had vreemd genoeg die nacht eenzelfde droom gehad!
Dat is wel frappant.

Ik weet nog hoe ik terugkeerde vanuit die sferen en terugkwam bij mijn slapende lichaam waarbij wezens bezig waren mij aan te randen, ik schreeuwde om hulp en voelde hun nagels krabben over mijn heupen.
Mijn moeder kwam vertoornd vanuit die sferen om hen weg te sturen… tjah allemaal nonsens maybe?
Daarna werd ik wakker in verwondering.

Gek genoeg voelt geen enkele overledene alsof ze weg zijn, mijn gevoel zegt altijd ze zijn er ergens nog.
Die dromen zijn minder frequent aanwezig, maar toch, dat gevoel blijft wel.
Heb zelfs dromen gehad met mijn moeder die dol was op winkelen altijd en (dure)kleding kopen, in een hemels winkelcentrum van zeer chique niveau, dat zijn dingen die je daar kunt bedenken en dan is het er.

Vond het bijzonder samen met mijn moeder nog eens te kunnen winkelen op een ander level…

Het leven is net de  sims.

Het hiernamaals, diegenen die de knoppen mogen bedienen…Het ligt er maar net aan wie je leven bestuurd oid.

😉

Gerelateerde artikelen

Back to top button