web analytics
11:11 Dubbele getallen
Paranormaal

Hoe mediums praten met de doden

Hoe mediums praten met de doden
Mind-to-mind communiceren in de geestenwereld.

TIPS FOR THE DAY:   # 1 - A recent Note From the Universe (tut.com) that came to my inbox.... Today, be the person of your dreams. See life through THEIR eyes. Make decisions with THEIR mind. ...

SAMENVATTING: Artikel door Craig Hamilton-Parker over Spirit World Telepathy en hoe mediums telepathie gebruiken om met de doden te praten. Voor meer informatie over hoe de geestenwereld eruit ziet, lees de best verkochte boeken van Craig Hamilton-Parker over de geestenwereld en ontwikkel je je krachten om een ​​medium te worden.

Het denken is de taal van de geestenwereld

telepathie dus.

Wanneer je voor het eerst in de geestenwereld arriveert, kost het je een tijdje om te wennen aan het gebruik van telepathie. In eerste instantie zal het lijken alsof mensen normaal met u praten, omdat dit de communicatiemethode is die u gewend bent. U zult dan echter opmerken dat het alleen lijkt alsof ze praten. Je “hoort” hun gedachten als gesproken woorden. Evenzo merk je dat je eigen gedachten en gevoelens volledig transparant zijn. De eerste geestenmensen die je ontmoet, zullen je woorden “horen” terwijl de gedachten zich vormen in je geest en voordat de woorden je mond verlaten.

Dezelfde vorm van telepathische communicatie wordt gebruikt om te communiceren met het materiële vlak. Helaas zult u merken dat de meeste mensen waarmee u mogelijk probeert te communiceren zich totaal niet bewust zijn van uw communicatie. Sommigen kunnen je gedachten interpreteren en je voelen, zien of zelfs ruiken. Als je echter een gedetailleerde boodschap wilt overbrengen, moet je iemand vinden die telepathisch is en, wat nog belangrijker is, op de hoogte is van de telepathische signalen van jou en je spirituele vrienden.

Een medium wordt door de geesten gebruikt als een voertuig voor communicatie tussen de twee werelden. Toeschouwers gaan ervan uit dat het medium in staat is om de spirituele persoon in de buurt van hen te zien en hun stem tot hen te horen spreken. Sommige mediums moedigen dit geloof aan door dingen te zeggen zoals: “Ik kan zo-en-die naast je zien staan” of “hij zegt zo-en-zo.” Dit is niet echt waar.

Mentale mediums ervaren de Spirit Communicator innerlijk. Wanneer we zeggen dat we een stem horen, is het een innerlijke stem die we horen. Je hoort misschien een deuntje in je hoofd of herinnert je de stem van iemand die spreekt – dit lijkt erg op de manier waarop mediums de geest horen. De naam die wordt gegeven voor dit type van geestcommunicatie is helderhorendheid. Intuïtieve helderhorendheid is een subtiele toestand die kan worden omschreven als het luisteren naar geluidloze woorden. Het medium is zich bewust van een indruk van horen, omdat woordvormen in het bewustzijn komen.

Op dezelfde manier voelt een medium sensaties wanneer een geest communiceert. Ik kan bijvoorbeeld de fysieke omstandigheden voelen die ze hadden toen ze op aarde waren. Ik zal voelen welk geslacht ze zijn of een indruk krijgen van hun persoonlijkheid. Deze waarneming wordt heldervoelendheid genoemd. Ten slotte kan ik mentale beeltenissen zien die de gebeurtenissen uit het leven van de geestespersoon laten zien, hun gezicht zien of misschien foto’s zien van plaatsen die belangrijk voor hen waren. Deze perceptie van beelden wordt meestal helderziendheid genoemd. (Strikt genomen wordt helderziendheid door parapsychologie gedefinieerd als een aspect van buitenzintuiglijke waarneming waarin een object of gebeurtenis wordt waargenomen zonder het gebruik van de bekende zintuigen.)

Hoe communiceren geesten?

Hoe de Doden communiceren met media
Als je dood bent, krijg je misschien de kans om via een medium te communiceren. Een beetje leren nu over de kunst van het communiceren met de geest kan je veel helpen wanneer je het volgende leven binnengaat.

Een medium kan een geestmens niet met hen laten communiceren. We moeten ons bewustzijn openen en zien wat er komt. Ik ben niet als een open telefoonlijn naar de andere kant. Wat er gebeurt, is een vorm van telepathie, niet tussen mij en de persoon met mij, maar tussen de persoon in de geestenwereld en ik. Ik “zie”, “hoor” en “voel” de geest – je zult je herinneren dat we deze vermogens helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid noemen. Door deze indrukken bij elkaar te voegen, kan ik een beeld van de communicator opbouwen en bewijzen dat de menselijke persoonlijkheid de dood overleeft. Het zien van beelden dus.

Als je dood was, wat zou je tegen een medium zeggen om te bewijzen dat jij het bent?
Als je nu een spiritueel persoon bent, wat zou je tegen iemand zeggen waarvan je hield om te bewijzen dat je eigenlijk jezelf bent? Stel je voor dat je merkt dat je op de spirituele kant van het leven staat en je geest telepathisch kunt gebruiken. Plotseling realiseer je je dat je je bewust bent (“hoort”) van de gedachten van een medium dat zijn of haar spirituele gidsen om hulp vraagt ​​bij het communiceren. Je kunt zelfs de bezorgdheid van het medium voelen over het verkrijgen van de juiste feiten. Om je heen staan ​​de spirit guides en helpers van het medium klaar om je te helpen je gedachten te projecteren – om je geest te gebruiken om de geest van het medium te beïnvloeden.

Wanneer je een gedachte naar het medium stuurt, leer je snel dat hij of zij geen duidelijk kanaal is. Hoewel je telepathisch volledig kunt communiceren met andere mensen in de geestenwereld, is het een moeilijk proces om met de levenden te communiceren. Je zou kunnen zeggen (of liever denken) “Mijn naam is Jack”, maar zodra de gedachte is ontvangen, verandert het eigen brein van het medium het.

“Mac?”, Biedt de geest van het medium als boodschap. “Is dit deel van de naam? Of iemand die een Apple Mac-computer heeft gebruikt? Of hield je van Big Mac-hamburgers? “Je beseft meteen dat het niet zo gemakkelijk gaat als je dacht. In zekere zin is het alsof de partijquiz van een gesproken boodschap door een lange rij mensen is gegaan. Tegen de tijd dat de laatste persoon de boodschap krijgt, is de betekenis bijna onherkenbaar veranderd. Dit is een specifiek probleem voor mediums die net beginnen, of mediums die geen of weinig mediumistische training hebben gehad. Naarmate de mediumschapvaardigheden vooruitgaan, wordt het veel duidelijker of ontvangen woorden en indrukken eigenlijk door de geest gestuurd zijn of verzinsels van het zelf.

Om de geest te horen, moeten we de geest stil houden.
Gelukkig is communicatie tussen de werelden niet altijd zo slecht als het gegeven voorbeeld. Soms, als een medium volledig open is en stilstaat, is het mogelijk om gedachten helder over te brengen. Je zult echter snel ontdekken – de spirit guides van het medium zullen je helpen – dat het gemakkelijker is om ideeën met ideeën en ideeën dan die in woorden en getallen in het medium te planten. Je moet je “persoonlijkheid” in het hoofd van het medium projecteren, zodat hij zich kan verhouden tot zijn oppasser, het type persoon dat je bent. Zodra dit is geaccepteerd, kun je hem ook gemakkelijk te zien afbeeldingen of afbeeldingen van plaatsen en scènes uit je leven geven. Welke foto’s en indrukken zou je geven om te bewijzen dat je inderdaad, en niet iemand anders bent?

De spirit guides zullen op de hoogte zijn van de interesses en kennis van het medium. Het medium is bijvoorbeeld dol op muziek en heeft een brede muzikale kennis. Als dit het geval is, kun je misschien je favoriete nummer of een van de nummers die tijdens je begrafenis zijn gespeeld op hem projecteren. Een medium met een goede kennis van muziek heeft meer kans om de melodie die u hem geeft te “krijgen”. Evenzo, als het medium een ​​goed richtingsgevoel en kennis van de geografie heeft, kunt u hem gemakkelijker plaatsen laten zien die voor u belangrijk waren in het leven. Een herinnering aan de straten van Parijs, Frankrijk, kan worden herkend door het medium, die vervolgens in staat is om deze stad als belangrijk voor u te noemen.

De beroemde geestgenezer Harry Edwards vergeleek mediamieke communicatie met een viool: “Als het instrument een arm instrument is, wordt dit weerspiegeld in de muzikale tonen die daaruit voortkomen. Het resultaat weerspiegelt ook de intimiteit en kennis van de muzikant over hoe de viool te gebruiken. Geef de meester-violist een prachtig instrument en het resultaat is heel anders. Elke goede instrumentalist moet zijn instrument kennen, het gevoel ervan, en dit kan alleen door gebruik en ervaring komen. Het is precies hetzelfde met mediumschap. ”

Gegeven de inherente problemen die verbonden zijn aan communicatie met geest, wat zou je kunnen geven om je zo veel mogelijk specifiek te identificeren als de geest-communicator? Vermoedelijk kunt u uw gebruikelijke basisinformatie (naam, adres, identificatienummer) niet opgeven omdat de geest van het medium niet ontvankelijk is voor dit soort informatie. Met de communicatie beperkt tot sensaties en visuele indrukken, wat zou je aan het medium kunnen geven?

DE BEPERKINGEN VAN MEDIUMSCHAP

Awakening2012-2
Je zou moeten werken binnen de beperkingen die het mediumschap van nature oplegt. Het medium kan bijvoorbeeld voelen of u een man of een vrouw was toen u op aarde was. Je kunt ook gemakkelijk gevoelens van je statuur en je fysieke maniertjes projecteren. Het medium kan deze zelfs onbewust nabootsen terwijl de vergadering vordert. Evenzo zou je de indrukken kunnen geven die je voelde voordat je stierf. U kunt misschien sensaties projecteren die de voortgang van uw ziekte en uw overlijden beschrijven. Als er een ongeluk gebeurt, kunt u misschien de indruk wekken dat u met grote snelheid voor een botsing reist, van een hoogte valt of ergens door wordt geraakt. Dit type indruk wordt gemakkelijker waargenomen door het medium en vertaald in zinvolle berichten voor de persoon die de video bekijkt. Natuurlijk, sinds je lichamelijke dood, je bent vrij van pijn en ziekte, maar de realiteit ervan is waarschijnlijk iets dat nog steeds erg in het geheugen van de oppas zit. Het belangrijkste is dat bewijs dat je kunt geven over hoe je bent overgegaan, kan dienen als bewijs dat je communiceert. Je kunt de oppas misschien ook geruststellen dat je nu geen lijden hebt.

Terwijl je communiceert, is het aan het medium om zijn geest zo helder mogelijk te houden en niet te interfereren met de indrukken die hem worden opgestuurd. Ik heb gemerkt, in mijn mediumschap, dat dingen verkeerd gaan zodra ik probeer “vast te houden”, en me bemoei met de indrukken die ik krijg. Wanneer ik, in het midden van de ontvangstmodus, probeer een logische indruk te maken van de foto’s en sensaties, val ik om. Kwaliteitsmedium is een ononderbroken, ongecensureerde informatiestroom. Zoals ik gekscherend, en nogal grof, tegen mijn leerlingen zeg: “Accuraat mediumschap is als verbale diarree! Laat het gaan.”

Praten met de dodenTalking to the Dead is niet zoals in de film

Bewijs de overleving van uw persoonlijkheid
Je persoonlijkheid gaat niet door een enorme transformatie als je naar de geest gaat. Eigenlijk blijf je relatief onveranderd. Sommige van je gekoesterde overtuigingen kunnen worden ondermijnd, maar de fundamentele kwaliteiten van je persoonlijkheid blijven gefixeerd. Helaas wordt je geen halfgod, hoewel je geliefden op aarde je misschien gaan idealiseren – ongeacht wat ze van je vonden toen je bij hen was – omdat je nu schijnbaar alwetende boodschappen hebt om aan hen door te geven van het hiernamaals.

Nee, knorrige oude oom Bill zal nog steeds knorrige oude oom Bill zijn als hij in de geestenwereld komt. Als hij in dit leven een mopperende oude scheet was, zal hij dat ook blijven in de wereld daarachter. De menselijke persoonlijkheid verandert niet erg snel tijdens ons aardse leven en er zijn geen plotselinge transformaties, ook niet wanneer we de geestestoestand binnengaan. We worden misschien meer bewust van onze fouten en hebben een duidelijker inzicht in onszelf en de fouten die we tijdens het leven gemaakt hebben, maar de menselijke persoonlijkheid zelf blijft relatief onveranderd.

Hoe zou je communiceren vanuit de geestenwereld?
Als je aan je eigen aard denkt, hoe vaak ben je veranderd sinds je tiener was? Je bent misschien een beetje zachter in je gedrag, maar de fundamentele eigenschappen waaruit je persoonlijkheid bestaat, zijn waarschijnlijk niet veel veranderd. Er is “spirituele” inspanning voor nodig om een ​​metamorfose van de persoonlijkheid tot stand te brengen. Onszelf veranderen in meer spiritueel bewuste wezens is naar mijn mening de reden dat we toegang hebben gekregen tot aardse lichamen. Dit is het doel van de meeste spirituele disciplines, en voor de meeste mensen zijn de veranderingen binnen slechts één leven klein.

Je kunt je voorstellen hoeveel moeilijker de communicatie wordt als de knorrige oude oom Bill de communicator van de geest is. Niet alleen moet de boodschap door de interferentie van de geest van het medium en de blokken die gecreëerd zijn door de eigen aura van de oppasser, komen, maar we moeten ook de deelname van Uncle Bill krijgen. Hij is misschien heel koppig en niet graag gevraagd om te spreken. Evenzo heeft hij misschien niet veel gezegd in het leven en is hij niet speciaal geneigd om meer spraakzaam te zijn vanuit het geestelijke vlak. Veel geest-communicatoren kunnen nogal verlegen zijn om zich uit te spreken!

Als je ooit probeert te communiceren via een medium als je dood bent, zul je snel merken dat het een lastige zaak is. Naast de betrokken persoonlijkheden, moet je je astrale vibratie vertragen om naar het aardse vlak “weg te zinken”. Je moet vervolgens je bewustzijn afstemmen op de geest van het medium. Dit geestelijke overschaduwen is een moeilijke astrale kunst die misschien oefening en instructie van de spirituele helpers van het medium nodig heeft. Het is ook een vreemde ervaring voor de nieuw gestorvenen om te voelen dat je innerlijke wereld zich mengt met de innerlijke wereld van het medium, die zich bewust wordt van je hele persoonlijkheid en herinneringen aan de aarde. (Denk aan mind-meld.) Het is een taak om skeletten in de kast te houden wanneer je communiceert via telepathie!

Het ongeboren zelf
Opdat telepathische communicatie zou plaatsvinden tussen iemand in de geestenwereld en het medium dat op aarde leeft, is het noodzakelijk dat er een gemeenschappelijke staat bestaat om door te werken. Sommige spiritisten en mystici noemen dit de ‘spiegelgeest’.

Au fond de nous, nous possédons tous la capacité de nous soigner et de prendre soin des autres. L’esprit, l’énergie, la pensée, l’intention, la pratique des moyens habiles et la croyance sont à la …

Niemand weet met zekerheid hoe bewustzijn wordt gecreëerd of ondersteund. Van het deel van de hersenen lijkt bewustzijn niet beperkt te zijn tot een bepaalde plaats erin. Het lijkt te worden gegenereerd door het hele brein dat samenwerkt. Sommige wetenschappers geloven dat het idee van bewustzijn en vrije wil in feite een illusie zijn. Het is bijvoorbeeld ontdekt door het meten van hersenactiviteit dat de intentie om iets te doen komt “nadat” het brein al heeft besloten om het te doen. De onbewuste delen van de hersenen nemen beslissingen voordat ‘jij’ het doet. Ons gedrag wordt daarom niet geleid door vrije wil, maar door onbewuste verwerking. Professor Susan Greenfield beweert: “Het gevoel van” jij “- het individu in je hoofd – zou wel eens de meest indrukwekkende truc kunnen zijn die de hersenen spelen. Op de een of andere manier creëert het brein de illusie van een bewust zelf in controle over zijn acties,

Mediamieke waarneming begrijpen
Het beeld van het medium is heel anders. De hersenen zijn een waarnemingsorgaan voor het creëren van beelden uit de gewaarwordingen die uit de vijf zintuigen komen. Het geeft betekenis aan de materiële wereld door beelden van de werkelijkheid te genereren. In veel opzichten lijkt het brein op de computer die ik gebruik om dit boek te schrijven. Als de computer fout gaat of een virus krijgt, kunnen mijn woorden worden vernietigd of door elkaar worden gegooid. Als het echt slecht gaat, kan het apparaat crashen of volledig onbruikbaar worden. “Ik” ben echter niet de computer. De computer is mijn manier om informatie en ideeën te verwerken en over te brengen. Voeg een modem en een camera toe en het wordt ook een middel tot waarneming. Het brein is een immense organische computer, maar “ik” ben niet het brein.

Ik heb al gesproken over telepathie, het vermogen van mensen om gedachten te delen door iets anders dan de normale vijf zintuigen. In uw dagelijks leven kunt u “weten” wanneer iemand op het punt staat u te bellen of u kunt de stemming van een persoon voelen voordat u zijn of haar gezicht ziet. Als je bedreven bent in telepathie, kun je mogelijk veel meer gedetailleerde informatie waarnemen. Dit zou aantonen dat het denken niet beperkt is tot de grenzen van het brein, maar zich erbuiten kan uitstrekken. Telepathie is een feit en er is veel bewijs om te laten zien dat het menselijk bewustzijn buiten het lichaam kan bestaan.

Praten via extra-zintuiglijke waarneming
Extrazintuiglijke waarneming en uittredingen uit het lichaam illustreren dat het mogelijk is dat het bewustzijn onafhankelijk van het lichaam bestaat. Mijn eigen mening is dat de hersenen slechts onze deur naar de materiële wereld zijn. Het menselijke bewustzijn is niet beperkt tot de hersenen, maar strekt zich uit in alle richtingen. De reikwijdte van het bereik van bewustzijn kan onbeperkt zijn.

Mediums geloven dat we geen gevangenen van de hersenen zijn. We zijn vrij. Als we sterven, leven we onafhankelijk van de hersenen, omdat zelfs nu een deel van ons onafhankelijk van het lichaam leeft. Een deel van ons bewustzijn is ongeboren en bestaat permanent in de geestenwereld. Het kan de bron zijn van ons identiteitsgevoel. Ik geloof dat ik mediumschap kan doen omdat ik in contact ben met dit deel van mijn wezen. Ik kan er eenvoudig mee omgaan door in mezelf te kijken.

 

https://psychics.co.uk/blog/talking-to-the-dead/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥