web analytics
...

Vliegende stoelen verwonden bewoners spookhuis

Vliegende stoelen verwonden bewoners spookhuis

 

 photo fan01.jpg
In Noord-Frankrijk zijn de leden van een gezin in het ziekenhuis beland nadat ze naar hun zeggen werden verwond door rondvliegende stoelen in hun behekste woning. De huisvestingsmaatschappij zorgt voor een ander onderkomen voor de familie uit Mentque-Nortbécourt.
 photo fant02.jpg
Naast stoelen, vlogen in het huis naar verluidt ook sinaasappels en zeepbakjes rond. De vreemde verschijnselen manifesteerden zich voor het eerst in juli van vorig jaar. Om te bewijzen dat het ernst was, nodigden ze andere dorpsbewoners, tot zelfs de burgemeesters, uit in hun spookhuis.
 photo fant03.jpg
‘De toestand wordt alsmaar gevaarlijker’, aldus de vrouw des huizes in een interview met tv-zender France 3. ‘Mijn partner moest naar het ziekenhuis nadat hij een paar stenen tegen z’n hoofd kreeg. Echt.’
 photo fant06.jpg
Er werd zelfs een exorcist ingeschakeld om de geesten uit het huis te verjagen. De toestand werd zo erg dat de bewoners een ander onderkomen hebben gevraagd aan de huisvestingsmaatschappij. Dat is inmiddels geregeld nadat de gezinsleden een tijdje op een camping verbleven.
 photo fant08.jpg

 photo fant12.jpg

 photo fant13.jpg

 photo hamptonghost.gif
 photo kitty0113.jpg

Foto van het spookhuis

Lees ook:   De Efteling vervangt veelbesproken attractie Monsieur Cannibale

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!