web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

De lessen en impact begrijpen van uw ascendant 

Uw potentieel benutten: de lessen en impact begrijpen van uw ascendant

Het eerste cruciale onderdeel van het begrijpen van uw geboortehoroscoop… is jouw ascendant.

Het legt het raamwerk en de basis voor de hele rest van uw horoscoop en de rest van je leven, zodra je de lessen van je stijgende teken onder de knie hebt, wordt het afstemmen op het hoogste potentieel van de rest van je diagram ZO veel gemakkelijker

Ram ascendant – je bent hier om zelfvertrouwen, moed en het vermogen onder de knie te krijgen om geïnspireerde actie te ondernemen in de richting van wat je wilt. en leer een beetje egoïstisch te zijn, maar niet ten koste van de mensen om je heen. een andere grote les voor jou is om te leren hoe je om hulp kunt vragen wanneer je die nodig hebt, en niet alles alleen moet doen.

Stier ascendant– je bent hier om plezier en sensualiteit onder de knie te krijgen. maar ook dat je materiële bezittingen in je leven hebt die er echt toe doen, waarde aan je leven toevoegen en/of je vreugde brengen. voor jou draait het allemaal om belichaming en het waarmaken van je praatjes. en zorg ervoor dat u niet in uw comfortzone blijft steken of weerstand biedt tegen verandering. en om te leren dat je waarde niet afhankelijk is van wat je doet , maar van hoe je bent

Tweeling ascendant – je bent hier om het vermogen onder de knie te krijgen om dingen vanuit alle perspectieven te zien, om dualiteit te zien, om geen partij te kiezen… maar echt om nieuwsgierig te zijn en dingen in twijfel te trekken. vooral je eigen geloofsystemen en hoe deze jouw perceptie van de werkelijkheid creëren. het zit allemaal in je denkpatronen en de verhalen die je jezelf vertelt. jouw woord is jouw toverstok. zorg ervoor dat je gefocust bent op wat je wilt , in plaats van op wat je niet wilt

Kreeft ascendant – je bent hier om te leren hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten en je eigen beste ondersteuningssysteem kunt zijn. je moet leren hoe je je vermogen kunt cultiveren om anderen te ondersteunen en te verzorgen, door dat ook voor jezelf te doen. je bent hier om te leren hoe je meer gebruik kunt maken van je intuïtie en leiding kunt geven vanuit die plek in plaats van vanuit een emotionele plek. een grote sleutel tot je emoties is jezelf toestaan ​​ze te voelen, in plaats van ze je leven te laten beheersen. en om uw behoeften te communiceren, in plaats van te verwachten dat iedereen om u heen weet wat ze zijn, en vervolgens passief-agressief te zijn als dat niet het geval is.

Lees ook eens:  Voorspellingen voor 2022

Leeuw ascendant – je bent hier om te leren je vreugde, creativiteit en passies op de eerste plaats te zetten. om jezelf te laten zien waar je goed in bent en als de speelse, leuke persoon die je bent. je hebt het potentieel om anderen diep te inspireren en te empoweren als je leeft vanuit een plek van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de wereld om je heen. je bent hier om in de schijnwerpers te staan ​​en om twijfels en onzekerheid aan jezelf te overwinnen, om gezien te worden voor wie je werkelijk bent. laat je echte authentieke zelf stralen, in plaats van te proberen jezelf te bewijzen vanuit een egoïstische plek

Maagd ascendant – je bent hier om te leren zelfkritiek en de neiging om naar perfectionisme te neigen te overwinnen. DOE gewoon het verdomde ding, het hoeft niet perfect te zijn! het zal nooit perfect zijn. je gaat altijd dingen in je leven verfijnen en er beter in worden, maar dat mag je er niet van weerhouden om het gewoon te doen. je bent hier om te leren hoe je je gaven kunt gebruiken om zowel de wereld om je heen als jezelf van dienst te zijn.

Weegschaal ascendant– je bent hier om je zelfgevoel onder de knie te krijgen via je relaties. Je relaties weerspiegelen echt wie je bent en wat je wilt in het leven. De les is om niet je relaties te worden, maar om je te laten zien wie je wilt zijn en welk potentieel je in je hebt. Een groot deel hiervan is ook het leren hoe je stevige grenzen kunt stellen en handhaven om het aangename gedrag van mensen te vermijden

Lees ook eens:  Gratis synastrie horoscopen of gewone horoscopen maken online

Schorpioen ascendant– Je bent hier om de kunst van transformatie, transmutatie en alchemie onder de knie te krijgen. Wat zijn je passies? Je bent hier om het met de grootst mogelijke intensiteit en diepgang na te streven. Je bent hier om het vermogen onder de knie te krijgen om naar de diepten van je emoties en je psyche te gaan om als een feniks boven de duisternis/zwaarte uit te stijgen. Je wordt een ongelooflijke genezer als je eenmaal leert hoe je jezelf kunt genezen.

Boogschutter ascendant – je bent hier om te leren door je ervaringen. je ervaringen vormen je letterlijk… waardoor je jezelf kunt laten reizen, ontdekken, leren, avonturen beleven en gewoon allerlei verschillende soorten culturen en lagen van de bevolking kunt zien, want dat vormt echt wie je bent. en jezelf echt een gevoel van onafhankelijkheid en vrijheid gunnen. je moet leren jouw waarheid te spreken. je bent hier om anderen te verlichten en te onderwijzen, waarschijnlijk met een bepaald aspect van spiritualiteit of filosofie, door jouw ervaringswijsheid.

Steenbok ascendant – je bent hier om te genezen van generatiepatronen en trauma rond succes en echt opnieuw te definiëren en opnieuw te formuleren hoe succes er voor jou uitziet. je zult dit bereiken door discipline en toewijding aan waar je van houdt, waar je gepassioneerd over bent, wat je echt graag doet, in plaats van alleen maar hard te werken om succesvol te zijn. voor jou gaat het erom dat je opnieuw in kaart brengt wat er nodig is om succesvol te zijn, dat je doet waar je van houdt, in de wetenschap dat dit je naar succes voor jezelf en je gezin zal leiden. het leren gebruiken van je intuïtie is hier ook een groot onderdeel van, slimmer en op één lijn werken versus heel hard werken om hard te werken.

Lees ook eens:  Centaur of Pholus in de horoscoop

Waterman ascendant – je bent hier om je vermogen onder de knie te krijgen om gezien te worden als uniek en een individu, in plaats van te proberen bij de massa te passen of ‘erbij te horen’. je moet je individualiteit en vermogen om een ​​innovator te zijn in je geniale zone omarmen. wat jouw unieke genialiteit ook is… onderzoek dat, ga er achteraan, deel het met de wereld en laat je angst varen voor wat mensen zullen denken of dat je er wel of niet bij hoort. Het is niet de bedoeling dat je erbij hoort. Je bent hier om jouw unieke stam te vinden door jezelf te zijn.

Vissen ascendant– het is de bedoeling dat je het vermogen onder de knie krijgt om in flow te zijn met het leven. je bent een geboren genezer en zodra je jezelf en je innerlijke wonden, waar je mee worstelt, echt heelt, zul je dat gebruiken om anderen te helpen. je bent ook super creatief en kanaliseert je gevoelens en emoties in je creatieve talenten. Dit kan kunst, muziek, tekenen, etc. zijn. Alles waarmee je je creativiteit kunt aanboren, jij bent hier om het onder de knie te krijgen. een groot deel van je les is ook om je vermogen onder de knie te krijgen om het etherische rijk aan te boren, verbinding te maken met bron/godsenergie, het geestenrijk, en dat terug naar de aarde te brengen om mensen te helpen die kloof te overbruggen met spirituele praktijken zoals meditatie. ademwerk, enz.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥